Pembe Dolap

aldın mı bilmiyorum ama yine de yorum yapiim bence çizgileri çok fazla göz yoruyor
tulumda sade renkler desensizler daha bi hoş ...

selam kızlarrrrr

bende bugün trendyoldan bunları sipariş verdimm..bakalım beğencek misiniz?

biri benim ,diğerinide abime aldım ,mayısta evleniyor yeni yeni giysin diye:9:

Eki Görüntüle 392509 Eki Görüntüle 392510
hayırlı olsun ikinize de inşallah :nazar:

çok beendim gömleklerini özellikle en sondakini :) hayırlı olsun :nazar:

Son düzenleme:
limangonun hediye çeklerini çok seviyorum:16: 10tllik hediye çekiyle beraber 16tlye geldi:1:

$1.webp

şekerim güle güle kullan.benim de asker postallarım var.taytla ya da dar paça pantolonla ya da ya da :) siyah etekle giyince çok güzel oluyor.
hatta asker postalı için konu bile açmıştım..demek ki beğenen çok.:16:

Nerden aldınız acaba bu postalı birde ne kadara acaba?

Kalemkutu naptın balo için diktirmekte kararlı mısın bn haftaya mağaza mağaza gezmeyi düşünüyorum ankarada:) Hiç etek kısmı volenli kısa elbiseler gördün mü sen?

pantalonla ve elbise ile giyilebilir çok hoş güle güle giy

evet bende öyle düşünüyorum , çok teşekkürler :)

şekerim güle güle kullan.benim de asker postallarım var.taytla ya da dar paça pantolonla ya da ya da :) siyah etekle giyince çok güzel oluyor.
hatta asker postalı için konu bile açmıştım..demek ki beğenen çok.:16:

teşekkür ediyorum evet çok kullanışlı ve tarz , beğeneni pek çok değil bence :) farklı olmayı sevenler için...

Trendyoldan aldım , 60 tl fiyatı.

Kalemkutu naptın balo için diktirmekte kararlı mısın bn haftaya mağaza mağaza gezmeyi düşünüyorum ankarada:) Hiç etek kısmı volenli kısa elbiseler gördün mü sen?

prensesin.uykusuyum botlarını yargıcıda gördüm sanırım ordan aldın canım.
pixim, bugün annemle y-london'a gittik.tıpkı cindirella elbisesi gibi bir elbise gördüm,tafta ve satenden dikilmiş.fransız zamanlarından kalma gibi.küçücük bir de kesesi vardı.fakat 500tl'ydi.açıkçası acırım o paraya.
annem de aynı fikirde benle.kimsede olmayan ve daha ucuza mal edebileceğimiz bişey olacak inşallah.diktirmekte kararlıyım yarın bursa'ya kumaş almaya gideceğiz.elimizdeki örneğin aynı kumaşından bulmamıza imkan yokmuş fakat tam uyacak bi kumaş bulursak cumartesi günü dikmeye başlıyoruz inşallah.
fakat yarın her ihtimale karşı mağazaları da gezeceğiz.o zaman daha sağlıklı bilgi veririm sana mağaza olarak.ankara'da mağazaların çok yoğun olduğu bi yere gitmiştim.orda bile fazla abiye ve rüküş şeyler vardı.ama ben ankara'ya biraz yabancıyım.sen belki daha çok gezebilirsin.:31:

herkes aldıklarını güle güle kullansın. bi süredir yoktum. aldıklarım:

ojelerin fiyatları 2-13 tl arası değişiyor
bluz 10 tl koton
gözlüklerin ikisi 55 tl rubenis

kontes bluzunu sevdim canım:16:
bende önce iki yeni cicişimi ekliyim birazdan diğer ganimetlerimi de ekliceeeem:)

bu çantadan antalya pazarın da da görmüştüm ama orjinal sanırım pazardakilerin derisi çok sertti beğenmedim

Back
X