Pembe Dolap

ayakkabılarım balo için.elbisemin sateniyle kaplanacak.elbise için kumaşlar danteller tüller alındı fakat bitmiş halini ekleyeceğim :)
ayakkabı 35tl
kot ceket 30tl
kemer colins 15tl

$DSCF4004.webp

$DSCF4007.webp
$DSCF4012.webp
$DSCF4018.webp

bu çantadan antalya pazarın da da görmüştüm ama orjinal sanırım pazardakilerin derisi çok sertti beğenmedim

bu çantadan her tarfta çok var değişik renklerde ama ben bu renk kombinasyonunu çok beğendim derisi de çok kaliteli çok hoşuma gitti sitesinden aldım :34:

kızlar selam ben geldım :3:
ne zamandır netten alışverış yapmıyordum, baktım ındırım kuponları gelmış değerlendıreyım dedım :ssz:
sıparışlerımı verdım sızınlede paylaşıyorum bakalım beğencek mısınız.

bu elbıseyı arkadaşımın nışanı var onun ıçın aldım.. altına pempe topuklu mu gıysem yoksa beyaz mı kararsız kaldım :44:
nışan salonda yapılcak ama çok abartı değıl demı :44:
$siyah.webp

bu elbısenın altında babet çok mu basıt kalır sızce :24:
$ciceklii.webp

$121123.webp
$ooo.webp
$1123.webp
$12#.webp
$1212.webp $11212.webp bu küpe ve kolyeye bayıldım yaa :16:

bugünlük alışverış bu kadar :1: fazla masraflı olmayım, cıcılerım hayırlı olsun
daha güzellerı sızın olsun :54:

kızlar selam ben geldım :3:
ne zamandır netten alışverış yapmıyordum, baktım ındırım kuponları gelmış değerlendıreyım dedım :ssz:
sıparışlerımı verdım sızınlede paylaşıyorum bakalım beğencek mısınız.

bu elbıseyı arkadaşımın nışanı var onun ıçın aldım.. altına pempe topuklu mu gıysem yoksa beyaz mı kararsız kaldım :44:
nışan salonda yapılcak ama çok abartı değıl demı :44:
Eki Görüntüle 397570

bu elbısenın altında babet çok mu basıt kalır sızce :24:
Eki Görüntüle 397571

Eki Görüntüle 397572
Eki Görüntüle 397573
Eki Görüntüle 397574
Eki Görüntüle 397575
Eki Görüntüle 397576 Eki Görüntüle 397577 bu küpe ve kolyeye bayıldım yaa :16:

bugünlük alışverış bu kadar :1: fazla masraflı olmayım, cıcılerım hayırlı olsun
daha güzellerı sızın olsun :54:

canım elbisen hiç de abartı değil bence nişan için, normal bir elbise, günlük işe giderken bile giyilebilir.
ayakkabı seçimini bence çantana göre uydur, çantayla aynı renk olsun derim ben..ama siyah daha güzel olur gibi geldi bana..

bu arada güle güle kullan hepsini hangi siteden aldın ?

Son düzenleme:
canım elbisen hiç de abartı değil bence nişan için, normal bir elbise, günlük işe giderken bile giyilebilir.
ayakkabı seçimini bence çantana göre uydur, çantayla aynı renk olsun derim ben..ama siyah daha güzel olur gibi geldi bana..

bu arada güle güle kullan hepsini hangi siteden aldın ?

kemerle aynı renkde pembe ayakkabılarım var bı bulabılsem onları :44:
bıde o renkte çanta alırım dıyordum ama sonra çok pembış olmasın :25:
ılk bende sıyah düşündüm ama bılemıyorum elbısenın büyük kısmı sıyah ya
renk gelır en azından dıye düşündüm sıze soruyorum :23:

H&M ın sıtesınden sıparış verdım canım ama yurtdışından :26:

kemerle aynı renkde pembe ayakkabılarım var bı bulabılsem onları :44:
bıde o renkte çanta alırım dıyordum ama sonra çok pembış olmasın :25:
ılk bende sıyah düşündüm ama bılemıyorum elbısenın büyük kısmı sıyah ya
renk gelır en azından dıye düşündüm sıze soruyorum :23:

H&M ın sıtesınden sıparış verdım canım ama yurtdışından :26:

canım düşündüğün ayakkabıların fotosunu ekle arasından seçelim :)
nedense bana beyaz yakışmaz gibi geliyor ama ayakkabını görmek gerek yine de..
öbürü de dediğin gibi çok pembiş olabilir..
en güzeli siyah geldi bana şu an gözümde canlandırınca :)
bu arada h&m'nin yurtdışı sitesinden nasıl alış veriş yapıosun ? kargo ücreti ne kadar,kaç günde geliyor vs.. detayları bana da öğretirsen sevinirim :)

canım düşündüğün ayakkabıların fotosunu ekle arasından seçelim :)
nedense bana beyaz yakışmaz gibi geliyor ama ayakkabını görmek gerek yine de..
öbürü de dediğin gibi çok pembiş olabilir..
en güzeli siyah geldi bana şu an gözümde canlandırınca :)
bu arada h&m'nin yurtdışı sitesinden nasıl alış veriş yapıosun ? kargo ücreti ne kadar,kaç günde geliyor vs.. detayları bana da öğretirsen sevinirim :)

yok canım ya beyazı bende yakıştıramadım o elbısenın altında hayal edemıyorum
ya pembe ya sıyah olmalı :18: pembış ayakkabılarım galıba kendı evımde annemlerde bulamadım
nışandan önce türkıyeye gıdıyorum nasıl olsa getırırım evımden. gösterırım burda.
ben şuan yurtdışındayım annemlerde sadece yurtdışından sıparış verılıyor bıldığım kadar ama kargo ücretı yok burda canım
geçen sıparışım 4günde geldı ama malesef sadece yurtdışına var :26:

$8688130231123_0_304x424 (1).webp kızlar ben de bu elbiseyi aldım markafoniden kargoyla 26tl aldım size 2 sorum olcak bu elbısenın altına sandalet mı gıyım babet mı eger babet gıyeceksemde ne renk gıyım bu arada herkesin cicileri hayırlı olsun güle güle eskitin:23::23:

4t7zw.jpg

deıcmandan aldığım papilerim.bugün ilk defa giydim ama acaip rahat, korkuyordum rahatsız olur diye.hayret ettim...

4t81c.jpg

ve uzun süredir aşk yaşadığım zara rugan çantam.
gerçeği bin kat daha güzel ama evde şu anda daha kıyamadım takmaya:)

Eki Görüntüle 398079 kızlar ben de bu elbiseyi aldım markafoniden kargoyla 26tl aldım size 2 sorum olcak bu elbısenın altına sandalet mı gıyım babet mı eger babet gıyeceksemde ne renk gıyım bu arada herkesin cicileri hayırlı olsun güle güle eskitin:23::23:

rahat bir elbise seçmişsin topukluda topuksuzda herşey gidebilir bu elbisenin altına. ama babet giymeyi düşünme sandalet daha hoş durucaktır
bence renkte kahverenginin dışına çıkma koyusu açığı farketmez hangisini istersen :) haydi güle güle kullan :)

4t7zw.jpg

deıcmandan aldığım papilerim.bugün ilk defa giydim ama acaip rahat, korkuyordum rahatsız olur diye.hayret ettim...

4t81c.jpg

ve uzun süredir aşk yaşadığım zara rugan çantam.
gerçeği bin kat daha güzel ama evde şu anda daha kıyamadım takmaya:)

zarayla aşk yaşanmaz mı:) güle güle takın, sevdim tipini :)

rahat bir elbise seçmişsin topukluda topuksuzda herşey gidebilir bu elbisenin altına. ama babet giymeyi düşünme sandalet daha hoş durucaktır
bence renkte kahverenginin dışına çıkma koyusu açığı farketmez hangisini istersen :) haydi güle güle kullan :)

teşekkür ederim fikrin için tatlım ben de öyle düşünüyorummm:)

Back
X