Pembe Dolap

bedenim yoktu kuzumm, ondan alamadım:26: üzerimde çekecektim ben onu bak unutmuşum, sabah çekeyim

kıs çeksene beklioruz dimi burda

saol canım daha güzelleri senin olsun

teşekkür ederim canım

aa süper seçim
peplum modası yeniden çıktı bayıldım ben elbiseye
bikaç kombin önerisi için foto koyuyorum
ayakkabılara emin olamadım kırmızı severmişşin bunun kırmızısı daha ii olmaz mydı
yada ben olsam ayakkabıyı elbiseyle aynı renk tutup çantada detaysız ama farklı renkliyken elbiseyi ön plana çıkarmış oluruz elbisede dantel detayı da var sanırım
benim aklıma bunlar geldi
hayırlı olsun inşallah

öğrenci evi zaten 5 öğrenci kalıyorsak yani hepsi aynı adresse ben ne yapabilirim değil mi ama
ben de fotoğraftan öyle görünebileceğini sonradan farkettim gayet ince bir kumaş. çanta da evet düz renk istiyorum ilk resimdekini beğendim

Son düzenleme:

ayyy teşekkür ederim tatlım
kırmızıyı ben de düşündüm tabii ki ilk başta; şöyle kırmızı topuklu bir ayakkabı kırmızı ruj wuuu en sevdiğim amma ve lakin cübbemiz mavi açık mavi böyle bir cins yani kırmızı ile alakasız oluyor :26: o yüzden ayakkabının rengiyle açık mavi karışımında bir kolye istiyorum bu arada elbisenin fotosunu kötü çektim sanırım ben ya da elbisenin kumaşı pek bi garip dantel değil likralı ince kendinden dantelmiş gibi desenli bir kumaş baharlık yani :26:

hatta şimdi düşündüm de ince altın rengi metal bir kemer taksam olur mu ki altın-vişne çürüğü uyumunu pek severim ben :26: off of düşüncüler düşünceler...

Son düzenleme:

ayakkabıların çok güzelmiş hem modeli hemde rengi güle güle giyin

altın rengi innnncee kemer hoş olabilir aslında bende sevdim
ama ayakkabıların kafamı karıştırdı
vişne çürüğü altın açık mavi cübbe çok renkli olmadı mı bilemedim

bence altın rengi inncce kemerle
elbiseyle aynı renk ayakkabı
değişik renk çanta

yada şunların karışımı
burdaki ayakkabıyı çok beendim

acil yorum lazım kızlarrr. eğer abes duruyor derseniz iade edeceğim

son foto aklımdaki kombin, alelacele giydim çektim sizin için

acil yorum lazım kızlarrr. eğer abes duruyor derseniz iade edeceğim

son foto aklımdaki kombin, alelacele giydim çektim sizin için

Eki Görüntüle 406885
bence güzel olmuş, ama ben bol kıyafetleri severim/kullanırım ondan gözüme hoş görünmüş olabilir.
hiç değiştirme bence.. güle güle giy

bu da benim bugün aldığım ceketin.
kendi mağazasından aldım ben ama :)

ayy nolmuş bu :S

Son düzenleme:
bence güzel olmuş, ama ben bol kıyafetleri severim/kullanırım ondan gözüme hoş görünmüş olabilir.
hiç değiştirme bence.. güle güle giy

kontescan rengine bayıldım da balıkçı ceketi gibi duruyor bol die sanırım bilemedim

kontess en sondaki kot gömlek galiba onun üstüne güzel olmuş baya.
ah bi de bi beden küçük olsaymış tam süpermiş

geri verdim kızlar, yazın daha güzelini bulurum diye düşündüm.zara/h&m/mango'da filan

kontescim kolyen de çantaların da çok hoş hayırlı uğurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…