Pembe Dolap

bende fondoten rimel bide güneş koruyucu aldım daybuydayden bi hafta olmadan hepsi geldi bende şaşırdım

daybuydan ben de çok memnunum dünya kadar şey aldım.gözlükten tut tüm ayakkabılarımı yazlık kışlık,elbiseler vs.tedarikci firmadan sorun çıkmadığı sürece çok erken kargoya veriyolar.sadece kızıma bir ayakkabı almıştım onu tedarik edemediler iptal oldu 10 tl çek yüklediler hesabıma özür olarak

kızlarr bende 23 mayısta daybuyday kıgılı dan bişeyler aldım hala tedarik sürecinde yazıyo :S sizce nedennn

bende fondoten rimel bide güneş koruyucu aldım daybuydayden bi hafta olmadan hepsi geldi bende şaşırdım

evet kızlar.gerçekten çok memnun kaldım..
sitelerin hepsini deniyorum.bazıları gözde oldu benim için.
uçuk mavi çek yükleyerek gönül almışlar,vazgeçemememiz için herşeyi yapıyorlar.

kızlarr bende 23 mayısta daybuyday kıgılı dan bişeyler aldım hala tedarik sürecinde yazıyo :S sizce nedennn

kampanya bitti mi peki canım?
ben dün almada önce müşteri hizmetlerini aradım sordum.
çünkü daha önce alışveriş yapmamıştım.
istersen müşteri hizmetlerini ara bi öğren .

sitedeki yardım menüsünden msj yazıp sor cnm.6 gün olmuş daha bu hafta içinde göndeririler.kığılının tedarikte sorun çıkaracağını sanmıyorum

Son düzenleme:

ben de başka bir modeli çok beğenmiştim ama,
siteyle ilgili yorumlar biraz karışıktı, tereddüt etmiştim.

senin bu msjından sonra gaza gelip, siparişi verdim.
bakalım, inşallah sorunsuz alırız.

eline geçince de msj yazarsan çok sevinirim.

Son düzenleme:

aaa gerçekten mi?
ben genelde iyi şeyler duydum,sitede de yani burada alışveriş yapanları da gördüm.o nedenle aldım.bana da bi anda denk geldi.inşaallah perşembe elimde olacak,fotoğrafını da eklerim buraya.

bu şekilde ayakkabısı olan biri üzerine nasıl bir elbise giyebilir önerileriniz nedir kızlar :44:

atıyorumki bir iş arkadaşının düğününe gidecek bunlarla üzerine nasıl bir kombin gider (kilolu birine):44:

Canvas krem rengi pantolon ,şık bir açık renk bluz (pudra rengi yada şeftali ) ile hoş olur bence

Canvas krem rengi pantolon ,şık bir açık renk bluz (pudra rengi yada şeftali ) ile hoş olur bence

canım biraz saçma olucak ama modayla ilgiliyimdir ama yinede geriden geliyorum ne tarz bişi olduğunu görsellerle gösterebilirsen çok daha sevinirim bu arada açık renk daha da şişman göstermezmi :44:

elbiselerden ne tarz olabilir veya bu ayakkabıya elbise gitmezse tmm babetle tmmlarım elbiseyi ama basen bölgesi geniş ve bacakları kalın birine nasıl bir elbise yakışır şöyle çıtı pıtı olmak için (görsellerle tanıtım olursa sevinirim kafamda ancak öyle şekillenebilir bazı şeyler)

terimlerde daha yeniyim biraz :26:

limango ve daybuyday sıkı takipçisiyim ,ama hala şöyle kafama uygun bişiler bulamadım yazlık

öncelikle çok abartı dekolte olmayacak kollar biraz kısa kollu olursa veya dirseğe kadar olursa tercih bunlardan yana (askılı ve sıfır kol )
diz boyunda etek ama bacaklar bana kalın geldiği için hep çekiniyorum açıkçası hatta bu yüzden elbise hiç hayatımda giymedim desem yeridir,ama bir şekilde insan artık kendini güzel ve çıtı pıtı hissetmek istiyor açıkçası bu yüzden son zamanlarda elbiselere dahada yoğunlaştım(hele diyete girdiğim günden beri dahada fazla yoğunlaştım)

şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim gerçekten paylaştığınız kıyafetler çok hoş

Daybuday Polo butiğinden alışveriş yapan arkadaşlarrrr
Kargo ücreti ödediniz mii? Benden kargo ücreti istemedi nedense:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…