kızlar dün akşam spor ayakkabısını aldım.haziranın ikinci haftasına kadar gelmesine umudum yokken,bugün gelen maile bakınca şok oldum.
kampanya bitmemesine rağmen ayakkabı kargolanmış ve iki gün sonra elimde :)
haberiniz olsun kızlar.
daybuyday.'dan aldım.
kızlar dün akşam spor ayakkabıyı aldım.haziranın ikinci haftasına kadar gelmesine umudum yokken,bugün gelen maile bakınca şok oldum.
haberiniz olsun kızlar.
daybuyday.'dan aldım.
kızlarr bende 23 mayısta daybuyday kıgılı dan bişeyler aldım hala tedarik sürecinde yazıyo :S sizce nedennndaybuydan ben de çok memnunum dünya kadar şey aldım.gözlükten tut tüm ayakkabılarımı yazlık kışlık,elbiseler vs.tedarikci firmadan sorun çıkmadığı sürece çok erken kargoya veriyolar.sadece kızıma bir ayakkabı almıştım onu tedarik edemediler iptal oldu 10 tl çek yüklediler hesabıma özür olarak
daybuydan ben de çok memnunum dünya kadar şey aldım.gözlükten tut tüm ayakkabılarımı yazlık kışlık,elbiseler vs.tedarikci firmadan sorun çıkmadığı sürece çok erken kargoya veriyolar.sadece kızıma bir ayakkabı almıştım onu tedarik edemediler iptal oldu 10 tl çek yüklediler hesabıma özür olarak
bende fondoten rimel bide güneş koruyucu aldım daybuydayden bi hafta olmadan hepsi geldi bende şaşırdım
kızlarr bende 23 mayısta daybuyday kıgılı dan bişeyler aldım hala tedarik sürecinde yazıyo :S sizce nedennn
kızlarr bende 23 mayısta daybuyday kıgılı dan bişeyler aldım hala tedarik sürecinde yazıyo :S sizce nedennn
kızlar dün akşam spor ayakkabısını aldım.haziranın ikinci haftasına kadar gelmesine umudum yokken,bugün gelen maile bakınca şok oldum.
haberiniz olsun kızlar.
daybuyday.'dan aldım.
ben de başka bir modeli çok beğenmiştim ama,
siteyle ilgili yorumlar biraz karışıktı, tereddüt etmiştim.
senin bu msjından sonra gaza gelip, siparişi verdim.
bakalım, inşallah sorunsuz alırız.
eline geçince de msj yazarsan çok sevinirim.
Eki Görüntüle 431797 bu şekilde ayakkabısı olan biri üzerine nasıl bir elbise giyebilir önerileriniz nedir kızlar :44:
atıyorumki bir iş arkadaşının düğününe gidecek bunlarla üzerine nasıl bir kombin gider (kilolu birine):44:
Canvas krem rengi pantolon ,şık bir açık renk bluz (pudra rengi yada şeftali ) ile hoş olur bence
Eki Görüntüle 431797 bu şekilde ayakkabısı olan biri üzerine nasıl bir elbise giyebilir önerileriniz nedir kızlar :44:
atıyorumki bir iş arkadaşının düğününe gidecek bunlarla üzerine nasıl bir kombin gider (kilolu birine):44:
Daybuday Polo butiğinden alışveriş yapan arkadaşlarrrr
Kargo ücreti ödediniz mii? Benden kargo ücreti istemedi nedense:44:
ben benn
ödemedim tatlım,ben de şaşırdım.50tl üzerinde kargo bedava heralde diye düşündüm.
Ohh ohhh süpermiş vallaaa canımm
Hata yapmış olabileceklerini düşündüm kapıda alırlar
belki diyordum ama böyle genel bişeyse iyimişşşş
Seve seveee
Aslında bayılırım görsel paylaşmaya ama buraya gelince geçmiş sayfaları karıştırmaya dalıyorum resim eklemeye zaman kalmıyo
Bunu Polodan aldım.
Eki Görüntüle 431865
Bunu da sırf çekler bitsin diye aldım, umarım beğenirimm
Eki Görüntüle 431870
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?