annem yakti beni bu hafta üc ayakkabi aldimm :jeyyar:-tatlicadiarzu-
bunlar dün aldiklarim
bunları çok beğendim,güle güle giy canım,nerden ve kaça aldın,başka rengi de varmıydı
çok sordum kusura bakmaa.s.
canim bunlari almanyadan aldim. ailemin yanindayim ben su an.
kirmizilarin kahverengisi ve siyahi da vardi fakat ben kahverengi ve siyah rengini siparis etmistim zaten internetden kaydirigubbakcemile3 bu hafta gelir muhtemelen.
fiyat cok ucuz, indirimdeydi TL ile ikisi beraber 80 TL. kaliteside cok güzel ben özellikle cizmelerde cok dikkat ederim. begendim ve aldim
canim bunlari almanyadan aldim. ailemin yanindayim ben su an.
kirmizilarin kahverengisi ve siyahi da vardi fakat ben kahverengi ve siyah rengini siparis etmistim zaten internetden kaydirigubbakcemile3 bu hafta gelir muhtemelen.
fiyat cok ucuz, indirimdeydi TL ile ikisi beraber 80 TL. kaliteside cok güzel ben özellikle cizmelerde cok dikkat ederim. begendim ve aldim
internetten nerden aldin peki, merak ettim simdi kaydirigubbakcemile2
MutlulukReçetemm cok güzelmiş cnm cicilerin güle güle kullan tatlımmm Şeniz
internetten nerden aldin peki, merak ettim simdi kaydirigubbakcemile2
h&m canim delikafadulden
h&m canim delikafadulden
hadi ya :1shok: cok güzelmis gercekten
güle güle kullan tekrar tatlim Şeniz
hadi ya :1shok: cok güzelmis gercekten
güle güle kullan tekrar tatlim Şeniz
cokta uygundu fiyati, 9,90.. ama kahverengi ve siyah.. kirmiziya benziyor, gelsin eklerim resimleri.
cokta uygundu fiyati, 9,90.. ama kahverengi ve siyah.. kirmiziya benziyor, gelsin eklerim resimleri.
sevinirim, gercektende cok uygunmus fiyati :1shok:hihoyyyt
h&m canim delikafadulden
bende bu hafta birsürü sparis verdim ama bu cizmelerden hic görmedim h&M internet sayfasinda güzelmis güle güle giy...
günaydın canlar..ben h&m den sipariş versem kaç günde ve kaça gelir merak ediyprım delikafaduldendelikafadulden hatta acaba gelir midelikafadulden
adamlar tr yi es geçmiş direk..
hoşgeldin cnm ..bak burda öle alınganlık yapma , biliyosun hatun millet konu alışveriş / indirim vs ise kissmecikleri görmüyo o anda..:dance:-tatlicadiarzu-slm verdik alan bile yok aşk olsunnsenağlamasenağlama:dilcikar::dilcikar:
günaydın canlar..ben h&m den sipariş versem kaç günde ve kaça gelir merak ediyprım delikafaduldendelikafadulden hatta acaba gelir midelikafadulden
adamlar tr yi es geçmiş direk..
hoşgeldin cnm ..bak burda öle alınganlık yapma , biliyosun hatun millet konu alışveriş / indirim vs ise kissmecikleri görmüyo o anda..:dance:-tatlicadiarzu-
canim türkiyeye göndermiyorlar diye biliyorum.. cünkü türkiyede h&m yok malesef...
canim türkiyeye göndermiyorlar diye biliyorum.. cünkü türkiyede h&m yok malesef...
evet cnm aynen öyle diyorum ya adamalr direk tr yi es geçti yaa:çok üzgünüm:
evet cnm aynen öyle diyorum ya adamalr direk tr yi es geçti yaa:çok üzgünüm:
h&m ' i türkiyeye mi getirsem sengözlerimebaksanabdelikafadulden iyi para kazanirim, h&m süperrrrrr hihoyyyt
h&m ' i türkiyeye mi getirsem sengözlerimebaksanabdelikafadulden iyi para kazanirim, h&m süperrrrrr hihoyyyt
ithalat iine girsene hatun delikafaduldenkaydirigubbakcemile2 ben sana müşteri bulam sen bana ürün yolla , kırışırız:lepi:şakkıdı
dün aldıklarım bakalım beğenecekmisiniz
Çizmeyi ve kahve tuniği çoook begendım , diğerleride güzel ama bu ikisi daha güzel yaff:lepi: güle güle giy arkadaşım..:içelim:
ithalat iine girsene hatun delikafaduldenkaydirigubbakcemile2 ben sana müşteri bulam sen bana ürün yolla , kırışırız:lepi:şakkıdı
Firsatci seniiiiiiiiiiiiiiii :jeyyar:-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?