pixim elbisen göğüs altına kadar düzgün ama ondan sonra kesiminden mi bilemedim bi garip sanki
sırt detayını beğendim ama kalçalarında fotodan dolayı mı anlayamadım bişey var
yani ben göğüs altına kadar kısmını beğendim ama eteklerinin kesimi çok hoşuma gitmedi
ha şunu da belirtiim kırmak gibi bi amacım yok gördüğümü düşüncemi paylaşıyorum kesinlikle şahsi bişey yok yanıltmamak adına
Kızlar elbisemi tadilattan aldım ama ordaki kadın olmuş desede benim içime hala sinmedi basen kalça kısmı sanki hala bol:26:
Elbisem gördüğünüz gibi gayet sade, şimdi sizce buna ben nasıl bir çanta almalıyım birde bileklik almalıyım ama onada nasıl olacağı konusunda karar veremedim.
Ayakkabılarımı aldım aslında ama onu günlük kullanımda da giyebileceğim bir ayakkabı aldım çünkü çok uzun ve kuyruklu olduğu için gözükmüyor. Birde numara sıkıntısı yaşadığım için zaten onuda sipariş verdim bugün, haftaya gelicek ayakkabılarım. Mavi ile lacivert arası yaklaşık 8cm topuğu olan bir ayakkabı aldım jeanlerin altınada hem güzel yakışır diye düşünerek. Görünmicek düşüncesiyle aldım ama umarım yanlış düşünmemişimdir. Ama çanta konusunda çok kararsızım bazı arkadaşlarım kırmızı diyor bazıları pudra yada krem al falan diyor. siz ne dersiniz acaba? Akıl verin azıcık renklendirelim elbiseyi, matem gibi olmayayım:)
Birde sizede bol geldi mi yoksa ben mi çok takıyorum:18:
Fotoları kendi çabalarımla çektiğim için aşağıdan çektim ve basenlerim çok kalın geldi şimdi gözüme, yada bolluktan mı böyle görünüyor acaba öğleden beri evde giyip baka baka bol mu diye bir hal oldumHalbuki 38 beden elbiseyi daralttırdım bu kadar kalın olmamalıyım
Eki Görüntüle 434861 Eki Görüntüle 434862
Kızlar elbisemi tadilattan aldım ama ordaki kadın olmuş desede benim içime hala sinmedi basen kalça kısmı sanki hala bol:26:
Elbisem gördüğünüz gibi gayet sade, şimdi sizce buna ben nasıl bir çanta almalıyım birde bileklik almalıyım ama onada nasıl olacağı konusunda karar veremedim.
Ayakkabılarımı aldım aslında ama onu günlük kullanımda da giyebileceğim bir ayakkabı aldım çünkü çok uzun ve kuyruklu olduğu için gözükmüyor. Birde numara sıkıntısı yaşadığım için zaten onuda sipariş verdim bugün, haftaya gelicek ayakkabılarım. Mavi ile lacivert arası yaklaşık 8cm topuğu olan bir ayakkabı aldım jeanlerin altınada hem güzel yakışır diye düşünerek. Görünmicek düşüncesiyle aldım ama umarım yanlış düşünmemişimdir. Ama çanta konusunda çok kararsızım bazı arkadaşlarım kırmızı diyor bazıları pudra yada krem al falan diyor. siz ne dersiniz acaba? Akıl verin azıcık renklendirelim elbiseyi, matem gibi olmayayım:)
Fotoları kendi çabalarımla çektiğim için aşağıdan çektim ve basenlerim çok kalın geldi şimdi gözüme, yada bolluktan mı böyle görünüyor acaba öğleden beri evde giyip baka baka bol mu diye bir hal oldumHalbuki 38 beden elbiseyi daralttırdım bu kadar kalın olmamalıyım
Yerinde olsaydım zümrüt benzeri gümüş bir küpe, ona uygun bir bileklik, taşlı siyah portföy çanta ve sıkı modern bir topuz tercih ederdim
bence başka bir terziye de götür canım. bi gariplik var evet:26: bi de böyle satenimsi değil de kadife olaydı çok harika olurdu bu elbisee
küpe fikrin çok aklıma yattı canım, ama çantamı siyah almıyım diyorum:26:
bugün topuz içinde birkaç yerle konuştum yandan yapılan bir topuz yaptırmayı düşünüyorum bnde:)
küpe fikri çok aklıma yattı ama teşekkürler
Rica ederim güzelim
Ayakkabın lacivert olacağı için çantayı siyah düşündüm ama siyah elbiseyle her renk kullanabilirsin
Renkli istiyorsan nude, pudra, kırmızı hatta fuşya bile olabilir
Bencede götüriyim ben bu elbiseyi, terzide bilmiyorum pek ama bakalım artık bulucam birşeyler. Kadife güzel olabilirdi evet bencede
Ah birde karar verebilsem 13 günüm kaldı hepsini halledicem umarım haftaya son sınavlarımada girer girmez
canım fiziğin gayet müsait neden açık renk elbise düşünmedin siyah güzel ama bu elbise hem çok uzun hemde siyah
tabi tercih meselesi aama ben senin fiziğini beendim
İnşallah her şey gönlünce olur tatlım
Benim mezuniyetim de 8gün sonra, heyecanını anlayabiliyorum
Teşekkür ederim canım, ben elbise almada biraz geç kaldım sanırım ve alan arkadaşlarım hep kısa tarzda elbise tercih etmişlerdi, pişti olma korkusuyla uzun almaya karar verdim birde gittiğim yerlerdeki bayanlar beni hep uzun elbiselere yönlendirdi. Birde aslında bunun kırmızısını alıcaktım daha önce görmüştüm aldığım yerde ama almaya gittiğimde kalmadığı için siyahını aldım:26:
teşekkür ederim bu arada
bence dahada daraltma kötü olur
çünkü elbisenin modeli baseni sarıyor sonra bollaşıyor gibi geldi bana iyice basenlerini sarar kötü görünebilir
yürürken otururken filan illaki ayakkabın görünür canım
aksesuarlarına uygun al bence ayakkabıyı
siyah dantelli bir portföy güzel olur bence
yada gümüş renk çanta takı
unutmadan tayt şeklindeki korselerden giyebilirsin belini ve basenlerini toplar
ben uzun elbiseleri çok beğenirim o ayrı
işinin ehli bi başka terziye götürürsen düzeltebilirler
elbiseyi giyip üzerinde işaretliyorlar demi????
bir de elbisene ne çok sade diyebiliyorum ne hareketli
danteller sade olmasını engelliyor
önden bakınca da sade duruyor
ikisinin ayarını tutturup bi çanta ayakkabı seçmek lazım
Evt üstümde daraltıp işaretlemişlerdi ama birazcık yanlışlık yapmışlar sanırım, neyse artık ben birkaç yere daha götürüp denicem şansımı olmadı böyle kalır artık.
Ben ayakkabıyı mavimsi birşey aldım ama uymazmı ki iptal mi ediyim:26:
Hiç görünmüyor ama, numara bulabileceğimi bilsem başka bir yerde iptal edicem ama ah 41 numara üretmiyorlarki
canım yaa ben danteli olan elbiselere renkli ayakkabıyı pek uyduramıyorum
41 numara mı nasıl bulcaz
bende işte bulamadığım için o ayakkabıyı almak zorunda kaldım, oysaki o kadar güzel parmak uçları açık dantelli şıkırtılı ayakkabılar varkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?