Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kapıda ödeme yok mu bu sitede![]()
pixim merhaba :) elbisene bayıldığımı belirtmek istiyorum gerçekten çoooooooooooooooooooooooooooooooooook beğendim ve çok yakışmış ya genelde sitede gezerken çok rüküş süslü püslü şeyler görüyorum ama seninki çok sade ve şık çok da yakışmış. aslında bakınca bir gariplik var gibi duruyor ama sonra inceleyince normal geliyor. bilemedim ben pek anlamam bu işlerden ama elbisen çok güzel. altına nude tonda bir ayakkabı alabilirsin veya siyah da olur. zümrüt renginde küpe güzel olur siyah bir çanta yine olabilir. yani kısa olsa kesin nude derdim. elbisen çok güzel![]()
çok hoş ya ben de yarın çıkacağım alışverişe, deli gbi alışveriş yapacağım inşiallah,
bunları gördükçe iştahım kabardı
özellikle mavi pantolon tam benlik, öyle bişey alayım diyorum üstüne beyaz straplez bişey altına da fuşya pembesi topuklular , sizce nasıl olur ?
pixim canım elbisene tek kelimeyle bayıldım.daralttırma bence daha fazlası bozar elbise böyle iyi görünüyorsun.takıya gelince bi arkadaş zümrüt kullanabilirsin demiş bencede çok asil görünür kesinlikle öyle yap.
çanta konusunda sakın taşa felan girme.dantel romantik bi detay çantayla bozma onu.bana kalırsa bu elbiseye olacak çanta ya siyah dantel yada mat siyah bi portföy olur![]()
Teşekkür ederim tatlım fikirlerin için, bende küpe sallantılı olmalı diye düşünüyordum ama demekki olmamalıymış sayenizde öğrendim:)benim şekerlerimmm
bikaç gündür yoktum ve sanırım biraz daha olamayacağım.
hemen özetle yazayım dedim :)
espadrillerim geldi hem de erkenden ve ayağıma tam oldu yani çok memnun kaldım. bana yardımcı olduğu için kontess'e de çok teşekkür ederim.
pixim
elbiseni inceledim,illa terzilik bir durumu yok fakat eğer gideceksen de basen bölgesinin hemen altındaki kısmı daraltabilirsin.fakat model bozulabilir o nedenle bence terziye tekrardan gitmene gerek yok.
ayakkabını ayak numarandan dolayı zor bulduğun için ayakkabına sözüm yok :)
çantayla ayakkabı uyumundan bahsedecektim o nedenle vazgeçtim.
ama çanta olarak lame rengi tavsiye edebilirim.
küpe olarak da o tonlarda top küpe bakabilirsin,saçını toplayacaksan bence sallantılı küpe olmamalı.
elbisenin özellikle sırt detayını çok beğendim.çok sade bir elbise olmuş ki bence en güzeli böyle.
zaten balonun nasıl başlayıp bittiğini inan anlayamıyorsun :)
sanırım başka önerebileceğim bişey yok..şimdiden iyi eğlenceler kuzucum.
fotoğraf ekleyemiyorum netimin bu ara olan yavaşlığından.artık biriktirip sanırım sonra ekleyebileceğim.
uzaktan da olsa takipteyim benim tatlı arkadaşlarım..![]()
pixim ayakkabının fotosunu koyabilme imkanın var mı
onu göremeyince çanta nasıl olsun die fikir vermek biraz zor şimdi ayakkabın maviyse çantanı da dore lame falan alırsak bilemedim şimdi
ama ayakkabını siyah çantanı dore yada lame görmek isterdim ben
kalemkutum hayırlı olsun çok hoş bilekliklerin kuzum :))
tatlım ayakkabı perşmbe hazır olucak zaten içime sinmezse siyahını alıcam başka bir modelde çalışanla konuşmuştum olur demişti. Bugün bir çanta buldum tutma yerleri ahşap siyah diğer kısmı krem rengi danteldi emin olup alamadım ama bir türlü:26: ayakkabı çok çıkmaza sokuyor şuan beni de.
canım elbisende danteller var bence çantanda danteller arama
birde ahşap kısmı spor kaçmaz mı(
kalemkutum hepsi çok hoşlar hayırlı uğurlu olsun inşallah :))