Pembe Dolap

Kızlar elbisemi tadilattan aldım ama ordaki kadın olmuş desede benim içime hala sinmedi basen kalça kısmı sanki hala bol:26:
Elbisem gördüğünüz gibi gayet sade, şimdi sizce buna ben nasıl bir çanta almalıyım birde bileklik almalıyım ama onada nasıl olacağı konusunda karar veremedim.
Ayakkabılarımı aldım aslında ama onu günlük kullanımda da giyebileceğim bir ayakkabı aldım çünkü çok uzun ve kuyruklu olduğu için gözükmüyor. Birde numara sıkıntısı yaşadığım için zaten onuda sipariş verdim bugün, haftaya gelicek ayakkabılarım. Mavi ile lacivert arası yaklaşık 8cm topuğu olan bir ayakkabı aldım jeanlerin altınada hem güzel yakışır diye düşünerek. Görünmicek düşüncesiyle aldım ama umarım yanlış düşünmemişimdir. Ama çanta konusunda çok kararsızım bazı arkadaşlarım kırmızı diyor bazıları pudra yada krem al falan diyor. siz ne dersiniz acaba? Akıl verin azıcık renklendirelim elbiseyi, matem gibi olmayayım:)
Birde sizede bol geldi mi yoksa ben mi çok takıyorum:18:
Fotoları kendi çabalarımla çektiğim için aşağıdan çektim ve basenlerim çok kalın geldi şimdi gözüme, yada bolluktan mı böyle görünüyor acaba öğleden beri evde giyip baka baka bol mu diye bir hal oldum:9: Halbuki 38 beden elbiseyi daralttırdım bu kadar kalın olmamalıyım :50:
Eki Görüntüle 434861 Eki Görüntüle 434862

tatlım öncelikle inşallah çok güzel bi gece geçirirsin :54:
elbiseni görünce aklımda bir çok fikir canlandı vallahi bu arada kontes hatuna da buradan selam gönderiyorum kadife tarzı bir kumaş benim de direk aklıma geldi :9:
gelelim elbiseye; bence öyle çok takılacak terzilik bir durumu yok ancak elbisenin hakkını tam vereyim diyorsan bana göre öncelikle korseni al içine giy güzel bir terziye git, tam basen kısmını iyice oturtsun üzerine çünkü sanki altı balık elbiseler olur ya onun gibi açılsa daha hoş olacakmış gibi geldi. bir de sen nasıl düşünürsün bilmiyorum ama sırt dekolten çok değil dolayısıyla göğüs dekoltesini de biraz açtırabilirsin fotoğraftan mı öyle tam bilmiyorum ama ne kapalı ne açık arada kalmış gibi geldi bana. sırt dekoltendeki gibi bir v olabilir. elbisedeki tadilatlar hakkında diyeceklerim bunlar.
ayakkabıya gelince numara bulmam zor demişsin haklısın biz de bi arkadaşımız için gezmedik yer bırakmadık o yüzden siyah dümdüz önü kapalı bir ayakkabı diyorum. ayakkabı illa ki görünüyor bu arada :26:
çanta sırtındaki dantel detayına uygun olmalı bence o yüzden bulamazsan da düz bir clutch alıp üzerini dantelle kaplatabilirsin ama sakın metalik aksesuarı olan bi çanta olmasın. ayrıca şahsi fikrim starı dantel olan parçalarda ben taşları hiç yakıştıramıyorum :26:
şimdi ayakkabı düz kapalı clutch dantelli siyah olduğuna göre aksesuarları patlatabilirsin. yine ensede dalgalı doğal bir topuk yaptırırsan (ki bu noktada işin hepsinden zor malum burası türkiye) uzun gösterişli küpeler muhteşem olacaktır ama uzundan kastım gümüş rengi altın rengi zincirli felan değil damla şeklinde zümrüt ya da yakut görünümlü olabilir siyah altın karışımı olabilir. eğer siyah altın karışımı bir küpe tercih edersen sadece siyah eyeliner çekilmiş bol rimelli bir göz makyajı ve kırmızı bir ruj muhteşem olur ama renkli bir küpe seçersen siyah yoğun bir göz makyajı nude tonlarda ruj süper gider diyorum.
benim nacizane fikirlerim bunlar tabii ki seçim senin :54:

Son düzenleme:
tatlım öncelikle inşallah çok güzel bi gece geçirirsin :54:
elbiseni görünce aklımda bir çok fikir canlandı vallahi bu arada kontes hatuna da buradan selam gönderiyorum kadife tarzı bir kumaş benim de direk aklıma geldi :9:
gelelim elbiseye; bence öyle çok takılacak terzilik bir durumu yok ancak elbisenin hakkını tam vereyim diyorsan bana göre öncelikle korseni al içine giy güzel bir terziye git, tam basen kısmını iyice oturtsun üzerine çünkü sanki altı balık elbiseler olur ya onun gibi açılsa daha hoş olacakmış gibi geldi. bir de sen nasıl düşünürsün bilmiyorum ama sırt dekolten çok değil dolayısıyla göğüs dekoltesini de biraz açtırabilirsin fotoğraftan mı öyle tam bilmiyorum ama ne kapalı ne açık arada kalmış gibi geldi bana. sırt dekoltendeki gibi bir v olabilir. elbisedeki tadilatlar hakkında diyeceklerim bunlar.
ayakkabıya gelince numara bulmam zor demişsin haklısın biz de bi arkadaşımız için gezmedik yer bırakmadık o yüzden siyah dümdüz önü kapalı bir ayakkabı diyorum. ayakkabı illa ki görünüyor bu arada :26:
çanta sırtındaki dantel detayına uygun olmalı bence o yüzden bulamazsan da düz bir clutch alıp üzerini dantelle kaplatabilirsin ama sakın metalik aksesuarı olan bi çanta olmasın. ayrıca şahsi fikrim starı dantel olan parçalarda ben taşları hiç yakıştıramıyorum :26:
şimdi ayakkabı düz kapalı clutch dantelli siyah olduğuna göre aksesuarları patlatabilirsin. yine ensede dalgalı doğal bir topuk yaptırırsan (ki bu noktada işin hepsinden zor malum burası türkiye) uzun gösterişli küpeler muhteşem olacaktır ama uzundan kastım gümüş rengi altın rengi zincirli felan değil damla şeklinde zümrüt ya da yakut görünümlü olabilir siyah altın karışımı olabilir. eğer siyah altın karışımı bir küpe tercih edersen sadece siyah eyeliner çekilmiş bol rimelli bir göz makyajı ve kırmızı bir ruj muhteşem olur ama renkli bir küpe seçersen siyah yoğun bir göz makyajı nude tonlarda ruj süper gider diyorum.
benim nacizane fikirlerim bunlar tabii ki seçim senin :54:

Ben cvp yazmıştım buna aslında ama gitmemiş:26:
tatlım öncelikle güzel dileklerin ve tabiki de fikirlerin için çok teşekkür ederim:16:
bugün öğlen boşluğumda arkadaşımın önerdiği bir terziye gittim, kalçadan daraltmak için kesimden dolayı alt kısımlardan da daraltmak gerektiğini ve ileri bir tarihe anca yapabileceğini söyledi, benim baloya yetişmiyor yani tekrar tadilat görürse, ondan dolayı böyle kalıcak zaman olmadığı için.
ayakkabıyıda tatlım büyük ihtimal siyahla değiştiricem konuşmuştum zaten aldığım yerle benimde o çok kafama takıldı çünkü sonradan. yarında sınavıma girdikten sonra çanta ve takı için koşturmacaya başlıyacağım. küpe için çok fazla çeşit gördüm ama tam karar veremedim topuzlarla hafif irica sarkmayan taşlı küperlerde çok yakışıyor sallantılı mı normal mi alacağıma karar veremedim:26:
makyaj içinse siyah eyeliner ve kırmızı bir ruj düşünüyorum bende:31:
çok teşekkür ederim kızlar herbirinize, siz söylemeseniz benim aklıma çoğu şey gelmezdi :kkk:

bilezikLERim geldi.
bileklerim çok ince evet ama ben bayıldım..5tane var bileziklerim.tek tek de takınca güzel oldular.
$Desktop2.webp

bu aralar aldıklarım;

baykuşlu bluz nümph 5tl, markayı hiç duymadım bilen varsa bana da söylesin :1: sanırım alman
h&m elbise 2,5 tl

levis denim yelek 15tl
ekose gömlek fashion friends, yanılmıyorsam 13tl idi
eteğin markasını bilmiyorum,etiketi okunmayacak şekilde kesilmiş, 10tl

95 tl lik bu sezonun moda rengi olan mint rengi blazer ceket 10tl ye nasıl alınır
örnek ben :60: aaa ceketin kolları katlamalıydı fotoda çıkmamış :((
beyaz tişört herşeyle kombinlenecek olduğundan revaçta 5 tl
atleti 5tl
öğrenci diil miyiz nerde indirim orda biz :41:

Son düzenleme:
bu çok tatlı :16:

kkontess o eteği ve baykuş bluzu acaip sevdim :46:

hayırlı olsun kızlar

95 tl lik bu sezonun moda rengi olan mint rengi blazer ceket 10tl ye nasıl alınır
örnek ben :60:
beyaz tişört herşeyle kombinlenecek olduğundan revaçta 5 tl
atleti 5tl
öğrenci diil miyiz nerde indirim orda biz :41:

sen de güle güle kullan kuzum
ceket süper ötesi! :52:

kontesscim, senin baykuşlu tişörtün ve eteğine bende bayıldım:16:
bnnu nerden buldun bu ceketii, bende böyle bir blazer arıyorum ama tabi ucuzundan:31:
güle güle kullanın çok güzeller kızlar:32:

bnnu nerden buldun bu ceketii, bende böyle bir blazer arıyorum ama tabi ucuzundan:31:
güle güle kullanın çok güzeller kızlar:32:

teşekkür ettim canım
aslında tesadüfen buldum mağazası kapatıyormuş o yüzden elinde ne var ne yok ucuza satıyodu annem bi girelim dedi
bende aman annee kapatmış işte adam ne bulcaz ki sanki diyerekden mağazaya tek gözümle baktım derken annem elinde ceket bana koşuo kızımmm sen böle bi ceket arıodun demi dedi veeee bende hemen üzerine atladım :52:

Ayyy burası super yaa:16: herkes aldıklarını paylaşıyor ne güzel yaaa cok sevdim burayı.
Bende ins bisi aldığımda eklerim fikir olur:34:

Bu arada bnnu ceketin rengine bayıldım....

Kkontess baykuş Tişörtün ve denim yelegine bayıldım...

Güle güle kullanin:16:

Ayyy burası super yaa:16: herkes aldıklarını paylaşıyor ne güzel yaaa cok sevdim burayı.

teşekkür ettim canım
aslında tesadüfen buldum mağazası kapatıyormuş o yüzden elinde ne var ne yok ucuza satıyodu annem bi girelim dedi
bende aman annee kapatmış işte adam ne bulcaz ki sanki diyerekden mağazaya tek gözümle baktım derken annem elinde ceket bana koşuo kızımmm sen böle bi ceket arıodun demi dedi veeee bende hemen üzerine atladım :52:

Ahh ah bende denk gelsem şöyle bir cekete hiç kaçırmam. Çok uygun hatta bedavaya almışsın diyebilirim:34:
bende saks mavisi tonlarında istiyorum, bu aralar hep o renkte bluz falanda arıyorum gözüm mavi ve mercanlarda sürekli:9:
bu rengide şimdi çok beğendim yazı canlı geçiricez anlaşılan:32:

Ahh ah bende denk gelsem şöyle bir cekete hiç kaçırmam. Çok uygun hatta bedavaya almışsın diyebilirim:34:
bende saks mavisi tonlarında istiyorum, bu aralar hep o renkte bluz falanda arıyorum gözüm mavi ve mercanlarda sürekli:9:
bu rengide şimdi çok beğendim yazı canlı geçiricez anlaşılan:32:

ehehehhh walla bedavaya aldım :60:
kesinlikle canım , mint sarı mercan saks süper yaz renkleriiiii :52:

evrenim teşekkür ederim canım seni de bekleriz:16:

Son düzenleme:
kontessekoseli gömlek haricinde hepsine ayrı ayrı bayıldım.güle güle kullan.:16:
bnnuceket süper.valla kıskandım 10tlye.:1:
güle güle kullanın hepiniz.:7:

Back
X