Kızlar elbisemi tadilattan aldım ama ordaki kadın olmuş desede benim içime hala sinmedi basen kalça kısmı sanki hala bol:26:
Elbisem gördüğünüz gibi gayet sade, şimdi sizce buna ben nasıl bir çanta almalıyım birde bileklik almalıyım ama onada nasıl olacağı konusunda karar veremedim.
Ayakkabılarımı aldım aslında ama onu günlük kullanımda da giyebileceğim bir ayakkabı aldım çünkü çok uzun ve kuyruklu olduğu için gözükmüyor. Birde numara sıkıntısı yaşadığım için zaten onuda sipariş verdim bugün, haftaya gelicek ayakkabılarım. Mavi ile lacivert arası yaklaşık 8cm topuğu olan bir ayakkabı aldım jeanlerin altınada hem güzel yakışır diye düşünerek. Görünmicek düşüncesiyle aldım ama umarım yanlış düşünmemişimdir. Ama çanta konusunda çok kararsızım bazı arkadaşlarım kırmızı diyor bazıları pudra yada krem al falan diyor. siz ne dersiniz acaba? Akıl verin azıcık renklendirelim elbiseyi, matem gibi olmayayım:)
Birde sizede bol geldi mi yoksa ben mi çok takıyorum:18:
Fotoları kendi çabalarımla çektiğim için aşağıdan çektim ve basenlerim çok kalın geldi şimdi gözüme, yada bolluktan mı böyle görünüyor acaba öğleden beri evde giyip baka baka bol mu diye bir hal oldumHalbuki 38 beden elbiseyi daralttırdım bu kadar kalın olmamalıyım
Eki Görüntüle 434861 Eki Görüntüle 434862
tatlım öncelikle inşallah çok güzel bi gece geçirirsin

elbiseni görünce aklımda bir çok fikir canlandı vallahi bu arada kontes hatuna da buradan selam gönderiyorum kadife tarzı bir kumaş benim de direk aklıma geldi

gelelim elbiseye; bence öyle çok takılacak terzilik bir durumu yok ancak elbisenin hakkını tam vereyim diyorsan bana göre öncelikle korseni al içine giy güzel bir terziye git, tam basen kısmını iyice oturtsun üzerine çünkü sanki altı balık elbiseler olur ya onun gibi açılsa daha hoş olacakmış gibi geldi. bir de sen nasıl düşünürsün bilmiyorum ama sırt dekolten çok değil dolayısıyla göğüs dekoltesini de biraz açtırabilirsin fotoğraftan mı öyle tam bilmiyorum ama ne kapalı ne açık arada kalmış gibi geldi bana. sırt dekoltendeki gibi bir v olabilir. elbisedeki tadilatlar hakkında diyeceklerim bunlar.
ayakkabıya gelince numara bulmam zor demişsin haklısın biz de bi arkadaşımız için gezmedik yer bırakmadık o yüzden siyah dümdüz önü kapalı bir ayakkabı diyorum. ayakkabı illa ki görünüyor bu arada :26:
çanta sırtındaki dantel detayına uygun olmalı bence o yüzden bulamazsan da düz bir clutch alıp üzerini dantelle kaplatabilirsin ama sakın metalik aksesuarı olan bi çanta olmasın. ayrıca şahsi fikrim starı dantel olan parçalarda ben taşları hiç yakıştıramıyorum :26:
şimdi ayakkabı düz kapalı clutch dantelli siyah olduğuna göre aksesuarları patlatabilirsin. yine ensede dalgalı doğal bir topuk yaptırırsan (ki bu noktada işin hepsinden zor malum burası türkiye) uzun gösterişli küpeler muhteşem olacaktır ama uzundan kastım gümüş rengi altın rengi zincirli felan değil damla şeklinde zümrüt ya da yakut görünümlü olabilir siyah altın karışımı olabilir. eğer siyah altın karışımı bir küpe tercih edersen sadece siyah eyeliner çekilmiş bol rimelli bir göz makyajı ve kırmızı bir ruj muhteşem olur ama renkli bir küpe seçersen siyah yoğun bir göz makyajı nude tonlarda ruj süper gider diyorum.
benim nacizane fikirlerim bunlar tabii ki seçim senin

Son düzenleme: