bi kaç kişiden sordum çok rahat dediler dolgu topuk gibiymiş ama daha zarif gösteriyormuş ayağı inşallah güzel olur ben de ilkini sipariş ettim :13:
bu yaz ben de istiyorum onlardan süper ayakkabılar. hem rahat olduğu belli,hem de dolgu topuğun o kaba görüntüsü yok.
Koton butiği vardı markafonide, bunları aldım ben de
Eki Görüntüle 443228
Eki Görüntüle 443227
Bu da eşime :) kızıyo hep kendine alıyosun diye, onun da gönlü olsun
Eki Görüntüle 443229
edit; resimler kücük cıkmıs, neden acaba :S
güle güle kullan elmayra
markafoniden resim ekleyince küçük oluyo ya
güneşimm, 1. elbisenin ön kısmındaki fiyonk detayını beğenmedim ama 2. elbise çok güzellaz önce markafonıden su 2 elbıseyı aldımmmm
cok karasız kaldım ama aldım son andaa bakalım nasıl gelınce gorcz
kızlar arkadaşımın düğünü var 2 hafta sonra bende bugün bunları ısmarladım bakalım nasıl olucak hıç bı fıkrım yok :26:
çanta konusunda kararsız kaldım
bıde elbısenın kemerı çok ıtıcı geldı
Eki Görüntüle 443099 Eki Görüntüle 443100
napıyım kemerı takmasam mı :2:
bence tak canım havası bozulmasın:)kızlar arkadaşımın düğünü var 2 hafta sonra bende bugün bunları ısmarladım bakalım nasıl olucak hıç bı fıkrım yok :26:
çanta konusunda kararsız kaldım
bıde elbısenın kemerı çok ıtıcı geldı
Eki Görüntüle 443099 Eki Görüntüle 443100
napıyım kemerı takmasam mı :2:
kızlar ben bugün bu pantolonun aynısını aldım pazardan 25 tl ye.azönce evde beyazla kombinlemeye çalıştım çok çiğ geldi nedense ama bu bayanda beğendim nasıl bi kombin yapsam acaba
Eki Görüntüle 443840
kızlar ben bugün bu pantolonun aynısını aldım pazardan 25 tl ye.azönce evde beyazla kombinlemeye çalıştım çok çiğ geldi nedense ama bu bayanda beğendim nasıl bi kombin yapsam acaba
Eki Görüntüle 443840
Pantolona bayıldım cok hos. Beyaz güzel görünüyor ama böyle kırık beyazda olabilir Yada pembesi bı renkte olabilir. Güle güle kullan canim
çünkü sen beyazsın kuzum, bu kız siyahi
pantolonun içindeki renklerden herhangi biriyle kombinleyebilirsin
Eki Görüntüle 443840
çünkü sen beyazsın kuzum, bu kız siyahi
pantolonun içindeki renklerden herhangi biriyle kombinleyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?