askıları zaten kalın offfff tüm güzelliği kaçacak
Elmeyra.sorunu ve elbiseni alintida gordum simdi.kendimce cevapliyorum.bolerolar4sene oncesinde kaldi.ya uzun bir blazer al ya da ince delikli kibarcik hirkalardan:)
renk olarak da kesinlikle lacivert tavsiye etmem.
puantiyelerin renginde ( krem mi veyaz mı bilemiyorum ) bir şey öneriyorum.
Merhaba arkadaşlar; Mangoda indirim vardı bu elbiseyi aldım ama kamu kurumlarında sıfır kol yasak duymuşsunuzdur, üstüne lacivert ya da beyaz bir bolero (hiç de sevmem) alsam olmaz mı?
boyunuz kaç acaba ben bu elbiseyi memuriyet için biraz da kısa buldum yazlık elbise çorap da pek giyemezsiniz :26: :26:
boyunuz kaç acaba ben bu elbiseyi memuriyet için biraz da kısa buldum yazlık elbise çorap da pek giyemezsiniz :26: :26:
BAYILDIM bayıldım bayıldım. Çokk seviyorum boyle cıvıl cıvıl uzun etekleri. Güle güle kullan canim
rica ederim kuşşTeşekkür ederim tatlım nerde peki bu ciciler:)
ince kumaşlıları da var. illa ağır ceket gibi değil de yazlık blazerlar oluyor.keten kumaşlı filanÖyle de memuriyetim sıkıntıya düşer :)
Haklısın blazer hic aklıma gelmemişti :) Havalar sıcak ya sanki ağır gelirmiş gibi ama kısa kollu olanlardan bakabilirim, delikli olan hırkalar da iyi fikir saol kkontescim.
[/QUOTE]
tourmaline ben en başından beri maviyi beenmiştim ama sen bilirsin tabi hayırlı olsunkızlar elbiselerim geldi , çok güzel oldular fakat en üsteki mavii var ya onun rengi bana çok iddalı geldi, onu geri iade ettim
off çok kararsız kaldım onda,şu an hala kararsızım iade etmese miydim diye
Merhaba arkadaşlar; Mangoda indirim vardı bu elbiseyi aldım ama kamu kurumlarında sıfır kol yasak duymuşsunuzdur, üstüne lacivert ya da beyaz bir bolero (hiç de sevmem) alsam olmaz mı?
Eki Görüntüle 439953
Eki Görüntüle 440474
Kızlar ayakkabım bu, elbisemin altında pek belli olmuyor, birde ışıktan dolayı rengi açık durmuş ama akşam lacivertimsi gibi görünüyor. azıcık burunları görünüyor yürürken elbisenin altında:26:
görüldüğü üzere ayaklarım maşallah çok büyük
malesef yok tatlım ama içime sinmezse siyah düz ayakkabılarımı giyicem o gün[/QUOT
canım sen nasıl olsa görünmüyor diyorsun ama kızlar o günde her şeyi baştan aşağı inceliyorlar inan bana ayakkabılar da önemli başka bi renkle değiştirmek istersen değiştir ama ayakkabılarını beğendim :)
bugün trendyoldan aldım
Eki Görüntüle 440060
şunu da alayım mı almayayım mı kararsız kaldım sizce bu ayakkabılar nasıl?
Eki Görüntüle 440061 :26: Eki Görüntüle 440062
bende bugun bunlari aldim
pembe kisa yazlik pantolonumEki Görüntüle 441336
incecik beyaz kolsaatimEki Görüntüle 441337
kocaman yuvarlak gozluklerimEki Görüntüle 441338
sonunda buldum papatya tacimEki Görüntüle 441339
ilk ayakkabıya bayıldım ama yürümesi rahat ve kolay olur mu ki acaba?
kuzummmm tahmin edeceğin üzere pembiş pantolonunu çok beendimmmm
gözlükler de çok hoşş
hepiciği hayırlı uğurlu olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?