Pembe Dolap

askıları zaten kalın offfff tüm güzelliği kaçacak

Öyle de memuriyetim sıkıntıya düşer :)

Haklısın blazer hic aklıma gelmemişti :) Havalar sıcak ya sanki ağır gelirmiş gibi ama kısa kollu olanlardan bakabilirim, delikli olan hırkalar da iyi fikir saol kkontescim.

bugün trendyoldan aldım

şunu da alayım mı almayayım mı kararsız kaldım sizce bu ayakkabılar nasıl?

:26:

boyunuz kaç acaba ben bu elbiseyi memuriyet için biraz da kısa buldum yazlık elbise çorap da pek giyemezsiniz :26: :26:

Resimde kısa görünüyor ama benim boyum 1,60 tam dizimin üstüne. En ince renk corap ile giyebilirim kumaşı buna müsait

Teşekkür ederim tatlım nerde peki bu ciciler:)
rica ederim kuşş
trendyol Atelier Petites Pierres butiği

ince kumaşlıları da var. illa ağır ceket gibi değil de yazlık blazerlar oluyor.keten kumaşlı filan
rica ederimm

Kızlar ayakkabım bu, elbisemin altında pek belli olmuyor, birde ışıktan dolayı rengi açık durmuş ama akşam lacivertimsi gibi görünüyor. azıcık burunları görünüyor yürürken elbisenin altında:26:
görüldüğü üzere ayaklarım maşallah çok büyük

kızlar elbiselerim geldi , çok güzel oldular fakat en üsteki mavii var ya onun rengi bana çok iddalı geldi, onu geri iade ettim
off çok kararsız kaldım onda,şu an hala kararsızım iade etmese miydim diye
tourmaline ben en başından beri maviyi beenmiştim ama sen bilirsin tabi hayırlı olsun

kesinlikle kontese katılıyorum ince kısa kollu delikli hırkalarla çok güzel olur

canım rengini değiştirme gibi bi ihtimalin var mı
eğer yoksa bu ayakkabılar üzerinde düşünelim

cano pasam hayırlı olsun cicişlerin

Son düzenleme:

Son düzenleme:
bende bugun bunlari aldim

pembe kisa yazlik pantolonum
incecik beyaz kolsaatim
kocaman yuvarlak gozluklerim
sonunda buldum papatya tacim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…