Ben de bayramlık bunları aldım kendime, çanta ve ayakkabı. Bir de nil yeşili pantolon aldım ama paçası yapılmakta olduğundan koyamıyorum. Bazen bu maviler yeşiller çok mu cırtlak oldu diye düşünürken "amaan için kararmış azcık açıl" diyorum
hayırlı olsun tersalfabe kesinlikle cırlak falan değil bende çok seviyorum renkler iç açıcı oluyo hayat renklerde var
Eki Görüntüle 481884 Eki Görüntüle 481886
Ben de bayramlık bunları aldım kendime, çanta ve ayakkabı. Bir de nil yeşili pantolon aldım ama paçası yapılmakta olduğundan koyamıyorum. Bazen bu maviler yeşiller çok mu cırtlak oldu diye düşünürken "amaan için kararmış azcık açıl" diyorum
o çantayı nerden aldın ya ççok hoşmuş.ayrıca farklı görünsselerde ikisi çok yakışmış
morhipo polodan %25 de avea indirimiyle 31tlye aldım..
Us Polo Lifestyle Ayakkabı lc 10162 kirmizi - Morhipo
fotoğraf ekleyemedim.
lacivert olanı aldım.
kızlar limangoya 9 gün önce sipariş verdim hala elime geçmedi
ne yapmalıyım_??
daha önce en geç 3 güne elimde oluyordu bir daha limangodan
birşey almıcam
bence limangodan değil aldığın butikle ilgilidir...
ben vipden 6-7 sipariş verdim 2. verdiğim sipariş daha bugün geldi...
o siparişten daha sonra aldıklarımın çoğu daha önce geldi...
bazı butikler hemen yolluyo
bende bi kere havlu aldım çok aman aman bişey gelmedi o günden beri bişey almadım kargo fiyatı çok fazla...bide çek veriyo 1 saatlik kullan diyo...kargo bedava ürünü almaya çalışıyosun bu sefer verdiği çeki kullanırsan kargoya para alıyo...üç kağıt yani...vipi seviyorum ben..bilemiyorum canım limangodan ilk defa yaptım alışveriş
bu kadar bekleyince asabi oldum:)
saoalsın daha gelmedı bakalım nasıl olacak...güle güle giy tatlım:)
rengini çok beğendim
Bunu nerede bulabilirim ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?