Pembe Dolap

Hayırlı olsun canım sıcak tutsun da :16::16::16:

Ben internette tıpa tıp aynısı olmasada benzerini buldum , aynısı yoktu.. Burda küçük bi mağazadan aldım, İstanbuldan getirtmiş..

Şuna benziyor ;

Eki Görüntüle 569866

Cep kısmı yandan değil üstten giriyo :) güzel, değişik bişi tam istediğim gibi oldu :) Sıcak da tutuyo :16:

bende de bunun hardal rengi var, evin buralardaki bir butikten 40 liraya aldım geçenlerde, fiyatını görünce almamazlık edemedim çok tarzım olmamasına rağmen, ama insanın üzerinde güzel duruyor :)

bambiden aldığım botlarım.
$Adsızas.webp$Adsızjhg.webp

[sıze=3]hayırlı olsun canım sıcak tutsun da :16::16::16:

Ben internette tıpa tıp aynısı olmasada benzerini buldum , aynısı yoktu.. Burda küçük bi mağazadan aldım, istanbuldan getirtmiş..

şuna benziyor ;

Eki Görüntüle 569866

cep kısmı yandan değil üstten giriyo :) güzel, değişik bişi tam istediğim gibi oldu :) sıcak da tutuyo :16:
[/sıze]

gulegule kullan cnm cok guzel

sımdı yagmur cızmesıne ıhtycm var ama cok cok uygun fıytlı bısı lazımmm.. Cunku yeterınce cızmem var goze batıyorum evde artık:)):)

ben geçende 21 liraya twigynin çizmelerini gördüm trendyoldaydı sanırım. çok hoşuma da gitti. yurtdışındayım ama bir an düşündüm sipariş vereyim Türkiye'deki adresime göndersinler diye :52:

gulegule kullan cnm cok guzel

sımdı yagmur cızmesıne ıhtycm var ama cok cok uygun fıytlı bısı lazımmm.. Cunku yeterınce cızmem var goze batıyorum evde artık:)):)

ben geçende 21 liraya twigynin çizmelerini gördüm trendyoldaydı sanırım. çok hoşuma da gitti. Yurtdışındayım ama bir an düşündüm sipariş vereyim türkiye'deki adresime göndersinler diye :52:

hadıyaa yagmr cızmesı ıstyrm aslnda begendıgm var bıtane zızgoda ama 130 tll karasz kaldm gerkvarmı okdr masrafa dıyee:):)

valla ben aldığım şeyi ne kadar kullanacağıma bakıyorum fiyatına karar verirken. eğer çok kullanırım dersen 130 lira abartılı bir rakam değil ama sadece çeşit olsun diye alacaksan 20liklere bak derim :33:

hadıyaa yagmr cızmesı ıstyrm aslnda begendıgm var bıtane zızgoda ama 130 tll karasz kaldm gerkvarmı okdr masrafa dıyee:):)

valla ben aldığım şeyi ne kadar kullanacağıma bakıyorum fiyatına karar verirken. eğer çok kullanırım dersen 130 lira abartılı bir rakam değil ama sadece çeşit olsun diye alacaksan 20liklere bak derim :33:

çeşit olsun dıye alcam canımm suan bır harleyım var yenı aldım sayılır bır asker botum var . ayrıca kocamn yaptıgı topklu botlr var yanııı fazla pahgalıya kacrsm bu defa kocem ısyanlrdaa:D:D

o zaman bence 2 tane ucuzundan al, çeşit çeşit olsun :52:

çeşit olsun dıye alcam canımm suan bır harleyım var yenı aldım sayılır bır asker botum var . ayrıca kocamn yaptıgı topklu botlr var yanııı fazla pahgalıya kacrsm bu defa kocem ısyanlrdaa:D:D

The Body Shop Alışverişim :16:

$body butter (1).webp Yeni yıl serisi body butterlerim :16:

$the body shop.webp White Musk Hediye Küpü ( Duş jeli , vucüt losyonu ve lifi ) Ohhhh missss

elbise 20,kaban 80 lira dayanamadım aldım:1:

Son düzenleme:
Back
X