Pembe Dolap

$S_20122-2K2301Z8-24X_A.webp$S_20122-2K3799Z8-921_A.webp
bende en son bunları aldım lcw'dan...
kırmızı kazak 25tl
kahve deri mont 89 tl...

[ı]krem rengi hırka 17 lira
diğerlerini 8'er liradan aldım yuppi:6:[/ı]

Son düzenleme:
Hunter'larım geldi ama bacak kısmı dar :14: kot filan girmez içine. 150 tl yi de sadece etekle giyebilmek için vermeyi uygun görmediğimden iade edeceğim:5::5:
bi de çok pis lastik kokuyorlar yahu :53:

sahte mi ki acaba?
gerçi bazı markalar fazla büyütülüyor.alıyosun bi hevesle bakıyosun diğer ürünlerden hiç bi farkı yok. ee ne anladım ben o zaman.
o kadar harcama yapıyosam ürün kaliteli ve birinci sınıf olmalı bence.sırf üstündeki isim ya da logo için ürün alınmaz ki

sahte mi ki acaba?
gerçi bazı markalar fazla büyütülüyor.alıyosun bi hevesle bakıyosun diğer ürünlerden hiç bi farkı yok. ee ne anladım ben o zaman.
o kadar harcama yapıyosam ürün kaliteli ve birinci sınıf olmalı bence.sırf üstündeki isim ya da logo için ürün alınmaz ki

bu tarz siteler sahte ürün satamaz ki canım.sonuçta alelade satılıyor, sahte olsa suç/hapis:29: zaten etiketi, kutusu filan orjinal belli

hiç belli olmuyoki . sahte olmasa bile bi tarafında defo olan ürünleri ya da kozmetikte tarihi geçmiş ürünleri satabiliyolar.nasıl ispat ediceksin ki.ispat edilse bile kim davasıyla şuyuyla buyuyla uğraşıcak.

hiç belli olmuyoki . sahte olmasa bile bi tarafında defo olan ürünleri ya da kozmetikte tarihi geçmiş ürünleri satabiliyolar.nasıl ispat ediceksin ki.ispat edilse bile kim davasıyla şuyuyla buyuyla uğraşıcak.

Ben alışverişimin %90'ını 2 senedir netten yapıyorum. Ne defoluya ne sahteye denk geldim. Güveniyorum o bakımdan.

ben de genelde internetten alışvriş yapıyorum.ama ben yeni başladaım daha.belki daha tam alışamadığımdan içimde hep şüphe kalıyo biraz

ben de genelde internetten alışvriş yapıyorum.ama ben yeni başladaım daha.belki daha tam alışamadığımdan içimde hep şüphe kalıyo biraz

Bence güvenin. Mesela China Glaze butiklerinden ürün aldığımda, firma ile tanışık olduğumdan onlarla da irtibatta oluyorum.
Ojeleri yolladık siteye, size gelir 2 gün içinde diye markanın firması kendi haber veriyor :16:

Boyner de acayip indirimler var kesinlikle göz atmalısınızzz:21:
t box ürünlerde 1 alana 1 bedava. 1 mont 1 kaban aldım 1er
tane de bedava oldu:46: Fiyatları da çok uygun:31:

link verri misin aldıklarının ben bulamadım :50:

Canım internetten almadım mağazadan aldım. Ürün seçeneği çok fazla, sitelerine baktım da şimdi tüm ürünlerini
koymamışlar. Deri ceketler, kabanlar, montlar özellikle çok satılıyo, çok çok güzeller:16: 1 alana 1 bedava olmayan
ürünler de %30, %40 falan indirimliydi:34:

Back
X