Pembe Dolap

ben bu aralar cok alisveris yapiyorum ya örgü elbise almak icin cikiyorum bulamiyorum kirzden baska seyler aliyorum durdurun beni yaw

bunuda etegin üstüne aldim .-))) aslinda koyu kahve ama braz acik cikmis

güle güle giy tatlışım çok güzel
düş montunu çok beğendim sende aldıklarını güle güle giy

Şimalcim gülsucum teşekkürler.a.s.
Aslında o mont değil polar ama içi tüylü olduğundan baya kalın mont gibi:)

semyıl tatlışım güle güle giy değişik bi tarz almışın sanki sen daha farklı alıyodun burdan gördüğüm doğru muu

kızlar çok teşekkürler yorumlarınıza ben bu modelin siyahını 3 sene önce almıştım çok giydiğim için eskitmiştim ve geçen kış bitiminde atmıştım bu senede çok aradım siyahını ama bulamadım bende bu rengi aldım burada kahvesi daha açık çıkmış ama bayağı koyu siyah niyetine giyicem artık.Bu modeli çok seviyorum çooook.

kızlar ne güzel ciciler almışsınız öylee. güle güle kullanın hepiniz. bende spor ayakkabımı ekliyim dedim :)) sevgilimin hediyesihihoyyyt

bende bunu haftasonu almıştım.
Çok iddaalı ve şık bir çizme güle güle giy canım...a.s.

kızlar ne güzel ciciler almışsınız öylee. güle güle kullanın hepiniz. bende spor ayakkabımı ekliyim dedim :)) sevgilimin hediyesihihoyyyt
Bende genelde spor ayakkabı giyenlerdenim.
Ayakkabıların çok güzelmiş canım, ne derler ayağında paralansın...hihoyyyt

trbzon seti kadar asil ve güzel duran bi takım yokk..altınıda gümüşüde çok güzeller..güle güle kulan cnm

gülsu takılar süper bayıldım ben de istiyorum ben de istiyorum:asigim:a.s.
nerden getirttin canım bunları...gümüşcülerde bulabilirmiyiz acaba...ben de uzun süredir gümüş saat istiyorum ve resimleri gördüğüm andan itibaren trabzon seti istiyorum gümüşkaydirigubbakcemile5
alyansında çok hoş bu arada canım..aynı alyansın altını var bende ..pırıl pırıl çok hoş oluyor..güsel günlerde kullan
trabzon setin fiyatını da ögrenebilirmiyim canımcım?

hekesler güle güle kullnsın cicilerini :asigim:
bende yeni papuçalrı koyayım dedim:lepi:
diğer aldıklarmı koyamıcam valla çok yoruldum sonra inşallahbenneyaptımki

[/IMG]

[/IMG]

eylül güle güle giy ne kadar ısıtır bunlar bööle oralar çok soğuk galiba ayakların kaç numara kuzumm birazda çizme büyük göstermiş galiba

hekesler güle güle kullnsın cicilerini :asigim:
bende yeni papuçalrı koyayım dedim:lepi:
diğer aldıklarmı koyamıcam valla çok yoruldum sonra inşallahbenneyaptımki

[/IMG]

[/IMG]

Ugg süper yakışmış sana eylülcüm normalde kombine edemeyende çok abes duruo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…