Pembe Dolap

canim ya ilkine bayildimmmmmmmmmmmmm bende istiyorum

güle güle giyin canim, cok güzeller ikiside ama birincisi ayri bi güzel

bi dene kalmıştı ondan ben de denemeden kaptım aldım. xs ama umarım olur şimdi denemye korkuyorum evde çok beğendim ben de :çok üzgünüm:
teşekkür ederim :1hug:

bi dene kalmıştı ondan ben de denemeden kaptım aldım. xs ama umarım olur şimdi denemye korkuyorum evde çok beğendim ben de :çok üzgünüm:
teşekkür ederim :1hug:

ay var ya benim gibisin bende alirim zayiflrim derim olmazsa, eve gelincede korkumdan deneyemem -tatlicadiarzu-

ay var ya benim gibisin bende alirim zayiflrim derim olmazsa, eve gelincede korkumdan deneyemem -tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3 denedim şimdi ve çok datlu oldu :asigim: kıskandırmak gibin olmasın :çok üzgünüm: gönül rahatlığıyla uyuyabilirim şimdi iyi geceleeer :1hug::tomato:

İşte bunlarda benim aldıklarım :) Ya böyle göründüklerinden daha güzeller amaa:)

bu arada tarihi yanlış ayarlamışım

Bu arada aldıklarınızaaa bayıldıımm hepsinden istiyoooruumhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3

hiç tercih etmedim renk olan kahverengiyi kızkardeşim [coollolita] ısrarı üzerine bugün aldık.daha doğrusu o bana hediye aldı :)

güle güle kullanın arkadaşlar
iyi günlerde giyin inşallah
hepinizinki çok güzel

ooff bende ne zamandır bişi almıyorum kendime
çok alasım geldi :çok üzgünüm:

gulçın cok guzeller ı gunlerde kullan bu arada kardeşın olduğunu yenı öğrendım

ben de bugün bunları aldım cokacimcoook

İşte bir alışveriş canavarı daha...
Güle güle giy canım...

Şimal: Güle güle git tatlım. Yakası kapalı bişii yapmıyorlarki, bağrı açık dolanıyoruz valla, naapçaz moda a.s
Şimal: Bu senenin trendi "Alışveriş Perhizi" olacakmış. Bende duyurması..

Evet ya, ne öyle hep açık...
Yelkenler foraaa:roflol:

Cicilerini güle güle giy canım...
Montun çok hoşuma gitti

hiç tercih etmedim renk olan kahverengiyi kızkardeşim [coollolita] ısrarı üzerine bugün aldık.daha doğrusu o bana hediye aldı :)

Güzelmiş canım çantan, güle güle kullan.
Rengide güzel bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…