YARDIM
yaa arkadaşlar bide hani şu kot yelekler oluo yaa onlardan edinmek istıorum boyundan bağlanan hani gömlekle çok hoş oluo umarım anlatab,lmişimdirr onlardan alan varsa yada gören yada bilen bana mutlaka haber versin hatta koyabilenler resim koyup bide fiyatlarını yazarsanız sevinirimm şimdiden teşekkurr a.s.
teşekkurude peşin aldınız haa ona göre çalışma yapın :tomato:
Dün o kot yleklerden Collozone de gördüm 34 civarı sanırım
kızlar bende bunları aldım :))
son 2 ay içinde aldıklarımdan bazıları ...
kemerli tunic-gömleğim;
bunu çok beğendi cnm yaa gule gule giy ustune paralansın yerimseniben
kızlar bide ben netten alışveriş yapmaya fazla cesaret edemıom siz surekli yapıosunuz sanırım nasıl yaa hiç sorun falan yaşadığınız oldumu olmadıysa öle ucuz bildiğiniz yerler varsa söleyin bende gireyimm :jeyyar:
hepinizi öptum fıstıklarr
bende hep saniyorum cok alisveris yapiyoruz :) böyle bakinca insanin cani cekiyor ya ben alisverise gidiyorum simdi :)
songa84 kabanın çok ama çok hoşmuş..bende istiyorum bundan ne kadara aldığını öğrenebilir miyim bide nereden aldın bende istiyorum çok hatta ankarada oturanlara seselenmiştim ama sanırım pek yok ankaralı..belki aldığın magaza buradada varsa bakarım had-fta sonu bende ..şimdiden mersi..
selam kızlar..arada gelip topiğinize bakıyorum öncelerdende birkaç aldıklarımı bende eklemiştim belki hatırlarsınız..şunu soracaktım..ankaradayım şöyle güzel bir kaban manto tarzı bişey istiyorum kışlık ee malum indirimlerde var..ankarada olup da hangi magazadan alan varsa buraya yazarsa çok mennun olurum..treçkot aldım ama ben şöyle hanım hanımcık diz altı bir kaban istiyorum eger alan varsa lütfen eklerse veya yerini yazrasa sevinirim şimdiden çok mersi..bu arada aldıklarınız süper güle güle giyin cicilerinizi..semyıl cizmen çok ciciiiii
orası bana baya uzak ankamalda veya panorada varsa bakarım mutlaka çok teşeküür ederim ilgin için..a.s.cnm etlikte antares var orda win max diye bir mağaza var oraya bak istersen çok güzel şeyler var ben bu kış ordan aldım..
bu da çizmeme uysun diye aldığım çantam
çok kaliteli bişey değil o, rengini ve modelini beğendiğim için aldım
bir de büyük ya, kızın bezini mamasını doldururum içine dedim
kızlar bende bunları aldım :))
son 2 ay içinde aldıklarımdan bazıları ...
kemerli tunic-gömleğim;
kot elbisem :)
roberto cavalli kotum,severek giyiyorum
sweat'im bu da
çizmelerim siyahını aldım ama ben
sweatshırt üm:)
gri renk olanını aldım hırkanın
bunu da inanılmaz severek giydiğim montum G-star markalı ama çok uyguna aldım :))çok ta memnunum duruşu bir harika!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?