Pembe Dolap

semyıl,çizmelerine bayıldımkaydirigubbakcemile5 güle güle giy canım

semyıll cok güzell cizmelernn güle güle giyy canım

off bunların hastasıyım. :1shok: ama yüksek topuklu giyemiyim boydan kaybediyim yaaaa:a015:
güle güle giy tatlım .çokk güzellerrrdelikafadulden

kızlar çok teşekkürler beğendiğinize sevindim daha iyileri sizlerin olsun denir ya hani aynen öyle.
Brcinncim Allahtan babetler birkaçsenedir revaçtada uzun boylularla topuklu giyemeyenler rahat ettiler.

selam kızlar..arada gelip topiğinize bakıyorum öncelerdende birkaç aldıklarımı bende eklemiştim belki hatırlarsınız..şunu soracaktım..ankaradayım şöyle güzel bir kaban manto tarzı bişey istiyorum kışlık ee malum indirimlerde var..ankarada olup da hangi magazadan alan varsa buraya yazarsa çok mennun olurum..treçkot aldım ama ben şöyle hanım hanımcık diz altı bir kaban istiyorum eger alan varsa lütfen eklerse veya yerini yazrasa sevinirim şimdiden çok mersi..bu arada aldıklarınız süper güle güle giyin cicilerinizi..semyıl cizmen çok ciciiiii

selam kızlar bende bugün aldığım kaban ve kot ceketimi eklemek istedim. beğendinizmi bakiiiimmm ?

malibu ve gülsu arkadaşlarım.çok teşekkür ederim.beğenmenize sevndim.daha güzelleri sizin olsun

off ne güzel seyler almisiniz yine ya güle güle giyinin canlarim sirtinizda eskisin

Bende bundan 1 ay önce aldığım bi şeyi ekleyim bi ara nereye koyduğumu bulamamıştımda şimdi buldum :roflol:
Hem ayrıca neden herkes yeni aldıklarını ekliyor ki?
Yeni aldıklarının yanında var olanlarıda eklesek ya.

arkadaşlar bunlarda benm cicilerim sizden özendim bu saatte canımda sıkılıodu acele acele resimleri çekip koyuorum

bu etek eşimin doğum gunumde aldığı hediyesi :asigim:

Zor gelmese bütün kıyafetlerimi çekip koyucam ama zor geliyor:roflol: :roflol:

bunu aslında 3 sene önce aldım ama en sevdiğim kıyafetim yaa iyiki almışım ama ozamanlar 300 milyona almıştım :asigim:

YARDIM

yaa arkadaşlar bide hani şu kot yelekler oluo yaa onlardan edinmek istıorum boyundan bağlanan hani gömlekle çok hoş oluo umarım anlatab,lmişimdirr onlardan alan varsa yada gören yada bilen bana mutlaka haber versin hatta koyabilenler resim koyup bide fiyatlarını yazarsanız sevinirimm şimdiden teşekkurr a.s.

teşekkurude peşin aldınız haa ona göre çalışma yapın :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…