Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında boyu uzun ama böle tam bileğe kadar uzun değil onu anlatmaya çalıştım.indirimde 130 civarındaydı.eşarbımıda 50 tl indirimden aldım.teşekkür ederim ....
karalahana, pardesünü nerden aldin ve kaca aldin...??
Cok hosuma gitti...iyi günlerde kullan...üzerinde eskisin...:jeyyar:
bunu cok begenerek adlımm :)
![]()
en cok bunu begendim delikafadulden simdi acaip mosa bunlar ama inceler burda havalarin isinmasina daha cok disarda okadar kar varki
evett havalar ısınmadıı yaa
ama napim bedenime uygun bi tane kalmıstıı bi de 24 tl di aldım bende :)
canım bu çok güzelmiş.iyi günlerde giy.sakıncası yoksa nerden aldığını yazabilirmisin ltf?fiyatıda çok uygunmuş.bedeni yoktu diyosun,acaba 36-38 bedenini bulabilirmiyim?bende istiyorum bundan:)
canım defacto dan aldımm..
normalde 30 tl..patlican(avea) indirimiyle 24 geldi..
kırmızı ve siyahı var..bedenine gidip bakman gerekir canımm bu m mesela
defactoya zaten bayildim kisin türkiyeye izine gittim, ilk defa ozaman kesfettim, isterdimki dükkani getirim:jeyyar: bide hepsi türk mali
sağol bebişim..hihoyyyt![]()
funnyda bu çantan çok güsel güle güle kullan canım
FUNDİŞ BEN CİDDYİM AMAA.....BU YAZ GELMEDEN BAHAR GİBİ GELCEM 1 HAFTA FALAN KALCAM MUTLAKAAA BULUŞALIM...GİDELİM..![]()
canlarım çok teşekkürler yorumlar için ,haklısınız bidaha ne zaman gönlümce alışveriş yapıcam hele ki evlenince ..faniiiii bayıldım çantana tam benlikiyi günlerde tak hayatım ...
cantan super gule gule kullan.:lepi:
ŞenizŞeniz
bugün bunları aldummmmmmm...
![]()
![]()
lahanam , hayırlı olsun aldıklarım canimm , iyi günelrde güyŞeniz
akerden aldığım pardüse kılıklı ama aslında diz altına kadar gelen kollarına ve yandan bağlamasına bayıldığım cicimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2![]()
![]()
üzerine eşarp olmadan içimde bir eksiklik hissederim babında aldığım başörtüm...[/B]
bunlarda benim dün aldıklarım:)
![]()
bunu cok begenerek adlımm :)
![]()
bu elbiseyide jezebelden 10 tl ye aldım..pek belli olmuo resimde ama şirin bişey :)
![]()
oyy ne yakışır bunlar sana ŞenizŞeniz
herkeslere günaydın :lepi:
fundiş mavi çantanın ve diğerinin modlei güzelmiş sade tabası yokmi bunların![]()
yohtu yefrim ya , bide benim taba rengi çantam var o yüsden bunlara daldım..kaydirigubbakcemile
MaLiBualdıkların çok tatlı gule gule giy.. eldiven ve şapkanıda gule gule takk canışkomm a.s.
tşk ederm canımm bennimm :)
eldiven sapka ve atkıyıda 8 tl ye aldımm :)delikafadulden
aldıkların da senin gibi çok cici canım, eminim sana da çok yakışırlarSize söz vermiştim eklicem diye apar topar çektim koydum canlarım çoğunu giydim gerçi aldıktan sonra şakkıdı ..renkler net değil mesela o kabanımsı şey petrol mavisi aslen kaydirigubbakcemile3 ,en baştaki kıymetli şortum taba rengi,dayanamayıp yine şapka aldım kaydirigubbakcemile ,yakın zamanda ürünlerimizi ''ne giydin'topiğinde görebilirsiniz :1closedeyes:
,
,![]()
![]()
,
,![]()
![]()
bu elbiseyi de çok sevdim henüz kullanmadım ama;
![]()
veeeee bu montunda lacivert rengini sevgililer günü için eşime hediye aldım)
![]()