• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembe Dolap

Düs* aldiklarini iyi günlerde kullan bende deri eldiven istiyorum ama ellerim cok büyük kücük geliyorlar senağlama

Rouge
seninkide cok hos, rengi albeni diyor ;) uygunda almissin, üstünde eskisin

spa3845sh2.jpg

Geçen hafta, Stradivarius'tan aldığım ayakkabılarım (:

Ben de converse'ten başka bir şey giymeyen bir genç olarak ( (: ) bu topuk beni hiç rahatsız etmedi. Havaların açması için sabırsızlanıyorum (:

mikla,,şekerrrim çok harika bi seçim bayıldım Vallahi, topuklu giyen hatunlara bayılıyorum boyum kazık gibi olmasa ben ayağımdan topuklu çıkarmazdım giydiğim zaman öcü görmüş gibi bakıyolar çokta uzun değilim ama yanımda gezelerin boyu kısa:DD

rougee o satıcının ismini yada tükkanını süleee bana bende istiyorum bundan nütfennn

semyıl'cığım ben Cevahir'den aldım orda 38 vardı ama kalmış mıdır bilemiyorum. Daha bir sürü modeller vardı. Ben 39 giydiğim için daha rahat bulabiliyorum (:

brcinn'ciğim teşekkür ederim (: Benim boyum 1.60 olduğu için eğer topuklu giymezsem bakıldığımı hissediyorum (: öcü değil de cüce gördükleri için ((:

converseler,binici çizmeleri,timberland botlar,ugglar ve tigerlar vs.hayranı olduklarım hatta ayağımdan annem tarafından vinçle çıkarılacak ürünler ama biraz da topuklu giymek lazım bu yaştan sonra (:

funnyda, bunlara bayıldım. Nereden aldığını bilmiyorum ama bu parçaları tarzıma yakın buldum. Zevkli seçimler olmuş gerçekten, güle güle kullan (: Çanta çok aklımı aldı yanlız kaydirigubbakcemile3 , hiçbir yerde görmemiştim (. İnce trenç de bir harika. Tebrikler seçimlerin için.

Son düzenleme:
spa3853qu3.jpg
spa3846ku9.jpg

spa3849bb5.jpg
spa3851ys3.jpg
spa3845dk7.jpg

Bunlar da benim en son yaptığım alışverişlerim. 4 gün önce edindim hepsini (: Ayakkabımı daha önce de söylemiştim, geçen hafta ki çıktığımda almıştım biraz daha eski hehe (: Her yerde deli indirim var, yararlanmak lazım (, Bu kadar ucuza böyle parçalara sahip olmak mükemmel bir duygu (: Mutluyum ve yaşasın alışveriş! diyorum haha (: kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey:sm_cool:

Gülüm, o zaman hic durma...dogruuuu H&M git...24,90 €...senin´de olsun..kaydirigubbakcemile5

ordami aldin sen nerde kaliyorsunki? ben sandim türkiyede sengözlerimebaksanab

baska renkleride varmi hic gözüme carpmadi orda yarin zaten alisverise gitcem bi bakim ama fiyatida pek uygun sayilmaz yinede cok hos güzel dururyorsa üstümdede deger laelaelaelaelae

Meryem03, teşekkür ederim canım beğenmene sevindim (:
Bluzümü ben de bayılarak aldım gerçekten. Hem rengi hem de modeli hoşuma gitti. Eminim ki satende de çok güzel durur bu model, çünkü kollar filan süper (;

ordami aldin sen nerde kaliyorsunki? ben sandim türkiyede sengözlerimebaksanab

baska renkleride varmi hic gözüme carpmadi orda yarin zaten alisverise gitcem bi bakim ama fiyatida pek uygun sayilmaz yinede cok hos güzel dururyorsa üstümdede deger laelaelaelaelae

yok gülüm, tr´de degilim ama yakinda yerlesecegim insALLAH..! O zamanda en cok H&M´yi özleyecegim...:1no2:

Baska renklerini görmedim gülüm...örnek olsun diye vitrin mankenine giydirmislerdi...üzerinede benim gösterdigim ilk gömlegin renginde yazlik bir hirka giydirmislerdi...cok hos duruyordu...o yüzden aldim..!:lepi:

Back
X