Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizce bu elbise nerde giyilir hanımlar?
![]()
Elbisen harika canim..iyi günlerde giy insALLAH! :jeyyar: Bu gibi elbiselerli heryerde giyebilirsin aslinda...söz, nisan,dügün, sik bir yemek...isyeri haric, her yerde kabul görür bence..
kapris o nasıl poz öylee ben ayakkabımı böyle gösteririmmi diyosun:))
güle güle giy canım
bunlarda benim yenilerim
![]()
![]()
![]()
![]()
sağol canım bende işe başladığımda da giyerim diyodum
kararsız kalmıştım
ee peki iş yerinde ne giyilir
gömlek pantolon falan dışında
:roflol: :roflol: delikafadulden ayyyy deminki yalnis oldu...pardon...
demin bu modeli ekleyecegime ayni resmi iki kez koymusum....sırnaşık şey
![]()
![]()
![]()
kapris o nasıl poz öylee ben ayakkabımı böyle gösteririmmi diyosun:))
güle güle giy canım
bunlarda benim yenilerim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sağol canım bende işe başladığımda da giyerim diyodum
kararsız kalmıştım
ee peki iş yerinde ne giyilir
gömlek pantolon falan dışında
ben bunları çok beğendimm :asigim:
sağol canım daha güzeli senin olsunsehnsucht ayakkabilarin cok gzel ya bayildim güle güle giyin
teşekkür ederiz şekerimmcanlarımmm çok güzeller güle güle giyininnnnnn delikafaduldendelikafadulden
alalım kız sanada mor olanları aldığım ayakkabıcı tanıdıkkaydirigubbakcemile5delikafadulden ayyyyy, ben bayilirim güzel bir mor renge..bu ciciler´de cooook tatli...hayalini kuruyorum suan ve bendeeeee istiyorummm....sırnaşık şey
Neyse, iyi günlerde giyiver..ayalkarinda eskisin..bosver, eskimesin ya..kaydirigubbakcemile5
teşekkür ederiiimmsehnsucht zevkli bir ayakkabı çanavarısın canım..geçen seferkilerde müthişti...güle güle kullan canımm..bu kadar çok alınca eskimez de ..
hepiniz ii günlerde kullanın arkadaşlar inş.![]()
bende çok beğendim onuuuuu, şimdi mor bişeyler almak lazım üstünekötükedihüsosehnsucht ayakkabılarını çizmeni güle güle giy ama mor ayakkabın çok güzel çok beğendim...
sehnsuht06 gerçekten tam bir ayakkabı canavarsıın..ve seçimlerin acayip zevkli![]()