Pembe Dolap

sehnsuht canım zaten buranın amacı başta tüm dolabı koymaktı ama bizz yeni aldıklarımızı koyduk sen nen var nen yok koy biz bakarızz zevkleeeee delikafadulden

bende çalınan cüzdanımın yerine eskisini kulanıyordum bunu görünce dayanamadım çok hoşuma gitti aldımmmmmmmmm-tatlicadiarzu-

güle güle kullan şekerim pek kokoşşş

hoscakal güle güle giy ceketlerini. resimde dogrusu pek begenmemistim modelini ama dün h&m de gördüm ve tanidim canlisi coook hosdu simdi biliyorum niye karar veremedin hihi.

birde bitane trechcoat vardi crem rengi belinden kurdale baglamislar ona bittim :( resmini kuldum hemen ekleyim. ihtiyacim olsa alcam ama ben aldim bile bitane....

ay ben bayıldım buna ne kadarmışşş

sehnsuht canım zaten buranın amacı başta tüm dolabı koymaktı ama bizz yeni aldıklarımızı koyduk sen nen var nen yok koy biz bakarızz zevkleeeee delikafadulden

öylemiiii ben en başından takip etmiyordum siteyi...birde bişey sorcam düğün kına resimlerimi fln koymak istiyorum ama yüzüm görünecek diye çekiniyorum???mirmirmirmir
ne yapsam koyan arkadaşlar fln çekinmiyorlarmı acaba resim yüklediğimiz sitelerde ben hep burdaki resimleri görüyorum

hmm anladımm canımm sanırım o ayarlanabiliyor arkadaşların dışındakiler göremio diye biliyorum

yok şekerim herkes görebiliyo biri mahkemelik bile olmuş henüz çözüm bulamadılar bu arada senin avatardaki ayakkabılarada bittimm

dün aldığım elbisem :)

img2134e.jpg

Son düzenleme:
image shack adresinden yüklüosan demin bnm de başıma geldi..link'i sayfanın en tepesinde verio..eskiden alttaydı şimdi üstte kocaman yazıo direct link die haberin ola yerimseniben

tuce elbiselerin çok güzel satı olana bayıldım zaten güle güle giy üstündede görelim birde ne kadara aldın canım sarı ve siyahı

Back
X