• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembe Dolap

mikla sağol canım sende güle güle giy inş..ben çeyizime koydum haziranda düğün var ne bulsam atıyorum köşeyekaydirigubbakcemile5

malibu canım kırmızı,mor,beyaz,sarı ,gri,siyah aklıma gelen renkler çok seçenek vardı.birde sadece bu karakter yok önlerinde daha tatlıları da var..ben mini mause çok severim ondan bunu aldımkaydirigubbakcemile210 tl ye altları da vardı alıp takım yapıcam inş..

mikla sağol canım sende güle güle giy inş..ben çeyizime koydum haziranda düğün var ne bulsam atıyorum köşeyekaydirigubbakcemile5

malibu canım kırmızı,mor,beyaz,sarı ,gri,siyah aklıma gelen renkler çok seçenek vardı.birde sadece bu karakter yok önlerinde daha tatlıları da var..ben mini mause çok severim ondan bunu aldımkaydirigubbakcemile210 tl ye altları da vardı alıp takım yapıcam inş..

çok iyi yapmışsın canım, şimdiden hayırlı olsun ve Allah tamamını erdirsin (;
:nazar: a.s.

degmis canim parana icin rahat olsun coook güzel ya

sağol cnm ya Şeniz

ayyy funnyda ,larisaa bayıldım çok güzel elbiseleriniz güle güle giyin
karalahana sen de güle güle giy ama ben özel günlerde ince topuklu tercih ediyorum ama günlük giymek için güzelmiş...
rouge sen de güle güle giy
frambuaz fiyonklu ayakkabın çok güzel...

tişküt ettim bidenem:1hug:

nerden buldun sen bu elbiseyii muhteşemmiiişşşşşş güle güle giy

sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
özele geçelim canım şakkıdı

aldklarm002.jpg
[/IMG]bu iç,dışı anneşime aldım
aldklarm004.jpg
[/IMG]
aldklarm005.jpg
[/IMG]bunlarda benim eteğim yüksek belli hiç giymediğim bi model ama değişiklik olsun dedim...

yeni pabuçlarım :asigim: mikla sana özel ekledim bak delikafadulden
grnt0711.jpg

angelsy,malibu.ayçaa saolun,burda moda diye bi mağaza var ordan aldım tatlışım 39 lira...

Buraya tıklıyorsun
açılan sitede açağıdaki numara sırasına göre yazdıklarımı yapıyorsun
adsze.png

w667.png

46192613.png

w667.png

umarım anlatabilmişimdir :1hug:

Back
X