Pembe Dolap

Bu hafta aldıklarım:
e001.jpg

e003x.jpg

demothy ayakkabıların çok hoş canım..bende bakayım lcw den ..rahatlarmı topuk açıısndan ve derimi yoksa ruganmı hayatım tam seçemedim de..güsel günlerde giy tatlı kıza.s.

karalahana çok şık elbisen canım..giydiğinde de bakalım inş.bence de elbise çok yakışıyo sana..kahverengi elbisen de öyle olmuştu..

çok sağol canım.inş o günde iyi hissederim kendimi..

lahanam merakla bekliorum çuuk bendim kısmets ne zaman nişan

nisanın ilk haftası gibi aybikem nişan.giymek nasip olursa eklerim balım...

lahana elbisen cok sik muhakkak görmem lazim yoksam bayilirim :)

ben kıyarmıyım meryem sana.bayılma kız sakın.ekleyeceğim...

karalahana elbisen çok güzelmiş bak onun altına benim aldığım ayakkabılar arasında var o renk bir ayakkabı alırsan muhteşem olur
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vitrin-uyelerinden-secmeler/119545-2960-pembe-dolap-2960-a-161.html

bu arada herkese küstümmm o kadar teyze oldum teyze oldum dedim kimse bişey dememiş aşkolsunnn:kızgın::çok üzgünüm:

sehnsucht06 evet canım baktım ayakkabına gerçekten çok güzel.ama ben aldım sizin beğenmediğiniz buraya koyduğum siyah ayakkabıları giycem eşarbımdada siyah var olur diye düşünüyorum.ince topuk ayakkabıda hiç giymedim sanırım taşıyamam.ama fikrin için çok sağol

malibu teşekkür ederim canım nasıl zorla kendime hayırlı olsun dedirttim ama:teytey:
darısı isteyenlere diyelim...

likablegirl çantan çok güzel canım

karalahana canım ayakkabını beğendim sadece çok abiye gibi gelmemişti bana yoksa gayet güzel yanlış anlama olurmu

meryemcim çook teşekkür ederim tatlım Allah cümlesininkini analı babalı büyütsün acılarını göstermesin. adı melek doğa yada doğa naz karar veremiyoruz

sehnsucht hayırlı olsun canım bende anne oluyorum ksımetse :)
bu arada eklediğin ayakkabılar çok hoş bn bayıldım günlük bile giyerim hayırlı günlerde giyersin inş.

bcrinn minik sincabım neler almışsın tatlım sen
hepsi çok güzel mini kot etk çok sverim ne yazıkki v dışında giymiorum ayakkabı ve çantan da çok hoş amaaa ipekyol gömleğin bambaşka bayıldım ona

bu arada eklediğin ayakkabılar çok hoş bn bayıldım günlük bile giyerim hayırlı günlerde giyersin inş.

hepsi çok güzel mini kot etk çok sverim ne yazıkki v dışında giymiorum ayakkabı ve çantan da çok hoş amaaa ipekyol gömleğin bambaşka bayıldım ona

''anne'' :asigim: maşallah bitaneme :asigim: :1hug:

ayyy canım benimm inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini bir avazda kurtulursun inşallah...artık seni sık sık bebeklerimiz ve cicilerindede görürüz o zaman:)cinsiyeti bi belli olsun ben ne ciciler gösteririm sana:) bu arada teşekkür ederiz teyzesi, ayakkabılarımı beğendiğin içinde ayrıca daha iyisi senin olsun dicem ama maşallah zaten çook zevklisin

brcinn bir sürü güzel şeyler almışsın iyi günlerde kullan canım.
likaberl çantanı çok beğendim sanki seninle zevklerimiz aynı gibi nerden kaça aldığını öğrenebilirmiyim tabi bu arada güle güle kullan.

daphins ve likablegirl güle güle giyin canlarımm Şeniz

likablegirl çantan çok güzel canım

likaberl çantanı çok beğendim sanki seninle zevklerimiz aynı gibi nerden kaça aldığını öğrenebilirmiyim tabi bu arada güle güle kullan.

sağolun kızlar. daha iyileri sizin olsun.

semyıl öyle sanırım.a.s Kocişin sevgililer günü hediyesiydi ama öğrendim fiyatını :jeyyar:

Mudodan 80 TL canım

çok teşekkürler anneeeeeedelikafadulden gömleği ipekyoldan aldım :lepi:

semyılcım canım Şeniz

Back
X