Çok güzel şeyler aldım emme eklicek vaktim yok duşa gircem şincik ..en kısa sürede burda olcekler hepsi![]()
bekliyoruz canim sakin eklememek gibi birsey yapma gelir bulurum seni laelaelaelaelae
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel şeyler aldım emme eklicek vaktim yok duşa gircem şincik ..en kısa sürede burda olcekler hepsi![]()
karalahana elbisen çok güzelmiş bak onun altına benim aldığım ayakkabılar arasında var o renk bir ayakkabı alırsan muhteşem olur
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vitrin-uyelerinden-secmeler/119545-2960-pembe-dolap-2960-a-161.html
bu arada herkese küstümmm o kadar teyze oldum teyze oldum dedim kimse bişey dememiş aşkolsunnn:çok üzgünüm:
karalahana çok şık elbisen canım..giydiğinde de bakalım inş.bence de elbise çok yakışıyo sana..kahverengi elbisen de öyle olmuştu..
lahanam merakla bekliorum çuuk bendim kısmets ne zaman nişan
lahana elbisen cok sik muhakkak görmem lazim yoksam bayilirim :)
karalahana elbisen çok güzelmiş bak onun altına benim aldığım ayakkabılar arasında var o renk bir ayakkabı alırsan muhteşem olur
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vitrin-uyelerinden-secmeler/119545-2960-pembe-dolap-2960-a-161.html
bu arada herkese küstümmm o kadar teyze oldum teyze oldum dedim kimse bişey dememiş aşkolsunnn:çok üzgünüm:
sehnsucht hayırlı olsun canım bende anne oluyorum ksımetse :)
bu arada eklediğin ayakkabılar çok hoş bn bayıldım günlük bile giyerim hayırlı günlerde giyersin inş.
bcrinn minik sincabım neler almışsın tatlım sen
hepsi çok güzel mini kot etk çok sverim ne yazıkki v dışında giymiorum ayakkabı ve çantan da çok hoş amaaa ipekyol gömleğin bambaşka bayıldım ona
''anne'' :asigim: maşallah bitaneme :asigim: :1hug:
bu arada eklediğin ayakkabılar çok hoş bn bayıldım günlük bile giyerim hayırlı günlerde giyersin inş.
hepsi çok güzel mini kot etk çok sverim ne yazıkki v dışında giymiorum ayakkabı ve çantan da çok hoş amaaa ipekyol gömleğin bambaşka bayıldım ona
Daphins canım elbiseler ne güzel cıvıl cıvıl
daphins ve likablegirl güle güle giyin canlarımm Şeniz
likablegirl çantan çok güzel canım
brcinn bir sürü güzel şeyler almışsın iyi günlerde kullan canım.
likaberl çantanı çok beğendim sanki seninle zevklerimiz aynı gibi nerden kaça aldığını öğrenebilirmiyim tabi bu arada güle güle kullan.
brcinn bir sürü güzel şeyler almışsın iyi günlerde kullan canım.
likaberl çantanı çok beğendim sanki seninle zevklerimiz aynı gibi nerden kaça aldığını öğrenebilirmiyim tabi bu arada güle güle kullan.