Pembe Dolap

demoty en çok babetini beğendim bende dün town centerdaki peacocksa gittim ama hiçbirşey beğenmedim sen hangisine gittin annende sende güle güle giyinin.
bunlarda benim aldıklarım.

Zepp teşekkür ederim arkadaşım,bende kaban ve çantayı severek aldım,çanta eşimin zevki,ben daha göze çarpan modelleri sevmiştim o bu olsun dedi.Daha iyileri senin olsun canım

fundiş ; alıntı bile yapmadım allah canını almıya emi kaydirigubbakcemile

son aldıklarından ,ilk mesacında 3. ve 6.sıradaki çantalar süper ..deişik renkleri varmı nirden kaça aldın çıbık söle kaydirigubbakcemile

ben de c.tesi çarşıdan aldım ama kesmedi beni haftaya tekrar bakıcam :roflol:

cnm mavili olanı assortie den aldım 35 tl idi %50 indirimli fiyatı ..indirim hala devam ediyor bu arada..
diğer cantalar c&a malı ..
kırmızı 35
minik penpe ya 20 tl idi yada 15 tam hatırlamiim cnm.gamyoncuiremsu

funnyda nazariks in mesajını görene kadar senin en son aldıklarını görmemiştim nasıl oldu bu anlamadım neyse aldıklarının hangisini sayayım ki hepsi de çok güzelmiş yaşasın bu indirimler.
çubuk çok sağol canım benim.

semyıl ayakkabına aşığım:asigim:
çok beğeniyorum ayakkabıyı..ama eşim aldırmıyor..kıskançlıgı tutuyo..çok dikkat çeken bi ayakkabıymış..canım ne kadar olmuş fiyatı?güle güle giyyy:1hug:

yellowdays ve aybikecim teşekkürler bakırköy dichmann den aldım hemde 50 tl.ye.

ay ben ordan siyah rugan ayakkabılarımı almıştım 39tl ye muhteşemmiş o kdr rahat ve kaliteli çıktı ki öpücük burunlusunu da almadığıma pişman oldum :çok üzgünüm:

o mağaza efsane bi mağaza zaten inanılmaz trend modelleri inanılmaz fiyatlara satıyorlar ben de körüklü çizme aldım ordan sezondan hem de 3çift hepsi de müthişler. semyıl ayakkabına bayıldım tam benim zevkim. demothy bir sen iki zaten.

vala cnm dogri diyin yaşasın indirimler
:lepi::lepi:

fundacım siyah elbiseni nereden aldın tatlım

cnm elbise bershka Şeniz

funnyda aldıklarının hepsi çok güzel sanada çok yakışacağından eminim çok beğeniyorum tarzını hepsini güle güle giy tatlıma.s.pembe elbiseyi nereden aldın yazabilirmisin canım

aktinya yeleğin çok güzel rengi modeli aldıklarını güle güle giy
semyıl sen de ayakkabını güle güle giy farklı bir model...
[/IMG]pantolonun siyahını da almıştım çok sevdim birde yeşilini aldım
[/IMG]

kızlar hepinize teşekkür ederim kendi kadınlar günümü bende alışveriş yaparak kutladım kaydirigubbakcemile3brcinn gel takıl bana götüreyim senikaydirigubbakcemile

aktinya tarzına bayılıyorum zati,,cicilerin çok güzel güle güle giyin canım..Şenizdaha iyiside bana olsun..:roflol:

Teşekkür ederim ablacığım:1hug:tabikide daha iyileri sana ve tüm arkadaşlarıma olsunGülsu sanada teşekkür ederim canım,seninde çantan çok şık duruyorkaydirigubbakcemile5birde çizme ayırttım ama gidip alamadım bir arada onu eklerim,yerimsenibençarşıya çıkınca indirimleri görünce dayanamıyorum dünde eşime crispinodan ciciler aldıkhihoyyytbu arada benim kabanda crispinodan,pantolonuda de factodan aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…