Pembe Dolap

okypete bayıldım kolyeye...güle güle kullan..taşlar gerçekmi peki??
teşekkür ederim ,TanRIcA
evet taşlar gerçek. arkadaşım takılarını gerçek taşlar ve gümüşten yapıyor. bu da gümüş ama altın suyuna batma...turkuaz ve akik taşı kullanmış bu kolyede...

fotoraf1001.jpg
dün gri ve siyah çanta aldımm ....

Yeni ayakkabılarım hihoyyyt
Kumaşımla beraber çektim...Elbise olacak kendisi büyüyünce boshayallersmile sempatiksalakcinni
Nine West 159 TL. kaydirigubbakcemile5
İnanılmaz rahat bir ayakkabı...

1d97dcd3.jpg

Bu da annecimin.hihoyyyt
Derimod 144 TL.
kaydirigubbakcemile5
2635.jpg

Annemle ayak numaramız aynı olduğu için, dönüşümlü kullanabiliyoruz.:lepi: O yüzden benimki onun, onunki benim de sayılır ehehhehe -tatlicadiarzu-

Kumaşımla beraber çektim...Elbise olacak kendisi büyüyünce boshayallersmile sempatiksalakcinni

1d97dcd3.jpg

Bu da annecimin.hihoyyyt
Derimod 144 TL.
kaydirigubbakcemile5
2635.jpg

Annemle ayak numaramız aynı olduğu için, dönüşümlü kullanabiliyoruz.:lepi: O yüzden benimki onun, onunki benim de sayılır ehehhehe -tatlicadiarzu-

nine weste bittim. adamlar işi biliyor ya. kumaşının rengiylede çok uyumlu olmuş. güle güle kullan tatlım.

teşekkürler okypete ............... APRıL siyah ayakkabı çok hoşmuş.... pembede güzel amaa siyah daha bir alımlı güle güle kullan cnm

fotoraf1076.jpg
çok severek aldığım ayakkabıma dün sonunda bir çanta buldum inş. birgün kullanmak nasip olıur:)

fotoraf1077.jpg
dün ayakkabıma uygun aldığım çantam sizlere göstermiştim ama üşenerek çektiğim parfümlerle birlikte olan resimdi sizler için birascık uraştımm

fotoraf1079.jpg
---------kızlaar buda benim düğün ayakkabımdı:asigim: ona bir çanta almıştım sonradan takım olsun diye o çantada bu çanta:1:

teşekkür ederim ,TanRIcA
evet taşlar gerçek. arkadaşım takılarını gerçek taşlar ve gümüşten yapıyor. bu da gümüş ama altın suyuna batma...turkuaz ve akik taşı kullanmış bu kolyede...
geçen eklediğin bihter takısını yapan arkadaşın sanırım:)onuda çok beğenmiştim..arkadaşın işi biliyokaydirigubbakcemile5gerçekten çok zevkli takıların...

1d97dcd3.jpg

Bu da annecimin.hihoyyyt
Derimod 144 TL.
kaydirigubbakcemile5
2635.jpg

allahımmmakannehirsana geliyorumakannehir
aşık oldum biiiiin:asigim::asigim:papuçlarına öldüm bittim geberdim,kumaşada bir mukabelesempatiksalakcinni
nasıl zevklisin aprilim sen ya:asigim:aneyin ayakabılarada bayıldım:jeyyar:oda,sende güle güle kullanın yoldaş:içelim:

nine weste bittim. adamlar işi biliyor ya. kumaşının rengiylede çok uyumlu olmuş. güle güle kullan tatlım.

Di mi okipitim? boshayallersmile Nine West benim en sevdiğim iki markadan biridir.:lepi:
Diğeri de Hotiç benim için...
Çok teşekkür ederim bitanem opuyorumnanaktan

teşekkürler okypete ............... APRİL siyah ayakkabı çok hoşmuş.... pembede güzel amaa siyah daha bir alımlı güle güle kullan cnm

Çok çok teşekkür ederim tatlım opuyorumnanaktan
Senin de eklediğin ayakkabı çanta kombinasyonları çok güzel. :lepi: Özellikle beyazlar inanılmaz uyumlu. boshayallersmile İlk eklediğin ayakkabıya da bayıldım şeymacım
opuyorumnanaktan

aşık oldum biiiiin:asigim::asigim:papuçlarına öldüm bittim geberdim,kumaşada bir mukabelesempatiksalakcinni
nasıl zevklisin aprilim sen ya:asigim:aneyin ayakabılarada bayıldım:jeyyar:oda,sende güle güle kullanın yoldaş:içelim:

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Kankitommmmmm beğendin miiiiiii hihoyyyt
Bizim topiğe de ekledim, henüz geçmişi okuyamadın tabii, burda gördün ama olsun hihi :1:
Çok sevindim beğenmene kuzu sarmam benim olumunekankayizsmile
Aneyinkiler de gücel di mi hihihi
boshayallersmile

ayyy ayakkablar cok gusellmissss

Kendi adıma Teşekkür ederim canım, şeymanınkiler de süper gerçekten... :lepi:

fotoraf1079.jpg
---------kızlaar buda benim düğün ayakkabımdı:asigim: ona bir çanta almıştım sonradan takım olsun diye o çantada bu çanta:1:

canım tam bu ayakkabı gelinlere uygun diyodum ki zaten düğün ayakkabınmış kaydirigubbakcemile3 çok beğendim tatlışım. beyaz,kırık beyaz,krem rengi ayakkabılar tam yaz için, her şeyle uyuyor. seninkini de çok beğendim. boshayallersmile

fotoraf1076.jpg
çok severek aldığım ayakkabıma dün sonunda bir çanta buldum inş. birgün kullanmak nasip olıur:)
bu modeli çok sevdimm :))

1d97dcd3.jpg

Bu da annecimin.hihoyyyt
Derimod 144 TL.
kaydirigubbakcemile5
2635.jpg

aprilimmm :1shok: renge bittim valla bende heee :lepi::lepi::lepi:
kumaş rengide tam valla offf süper olcan :asigim: güle güle giyin...siyahlarda çok tarzz

dsc05031i.jpg
burayada koyayım. arkadaşımdan satın aldığım kendi tasarımı kolyesi. akik ve turkuazla yapmış.

bu tarz kolyeleri bende çok severim :asigim: güle güle kullanın

geçen eklediğin bihter takısını yapan arkadaşın sanırım:)onuda çok beğenmiştim..arkadaşın işi biliyokaydirigubbakcemile5gerçekten çok zevkli takıların...

evet. o arkadaşım. gerçekten süper şeyler tasarlıyor... her ona gittiğimde elimde bir takıyla dönüyorum:)).
çok teşekkür ederim.

bu modeli çok sevdimm :))

aprilimmm :1shok: renge bittim valla bende heee :lepi::lepi::lepi:
kumaş rengide tam valla offf süper olcan :asigim: güle güle giyin...siyahlarda çok tarzz

bu tarz kolyeleri bende çok severim :asigim: güle güle kullanın

teşekkürler Pati..bende çok beğeniyorum.

Back
X