yavruağzı takım ve ayakkabılar bayram için.lacivert ayakkabı ve cepken gündelik.hepsini kayınvalidem aldı alışverişe çıktığımızda:kedi:
evolet aldıklarının hepsi cok sık özellkle pembe ayakkabılara bayıldımm güle güle kullannbayanssulusmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yavruağzı takım ve ayakkabılar bayram için.lacivert ayakkabı ve cepken gündelik.hepsini kayınvalidem aldı alışverişe çıktığımızda:kedi:
evolet aldıklarının hepsi cok sık özellkle pembe ayakkabılara bayıldımm güle güle kullannbayanssulusmile
yaw insanın kayınvalidesinin olması ne güzel bişiymiş kaydirigubbakcemile5
ayakkabılarına bayıldım ne şirin şey öyle opuyorumnanaktan![]()
aprilim inşaallah çantalarını keyifle kullanırsın Şeniz![]()
![]()
Son kurbanlarım...sempatiksalakcinni
Gri çanta Charles&Keith :lepi:
Siyah portföy Debenhams'dan Dorothy Perkins :lepi:
Aprilım çantaların müthiş çook güzel iyi günlerde kullan canım a.s.
aprilim inşaallah çantalarını keyifle kullanırsın Şeniz
portföy çantanı ne kadara aldın bitanem
kumbaramdaki paralarımı hesaplıcam da:roflol:
selayım ikisi de çok güzel canım güle güle giy Şeniz hele o pembenin kol kesimine ve rengine bayıldımbunlarda benim ki$ icin aldigim hirka tipi kazaklarim
siyah c&a , pembe zara
http://www.fotos-hochladen.net
sagol canimSelayhuscum güle güle giy...Pembe çok güzelmiş..Bu tür bluzlar çok hoşuma gidiyo ama benim omuzlarım baya bi geniş olduğu için giyemiyorum.Ama sana çok yakışır...
ayy canim tesekkür ederimselayım ikisi de çok güzel canım güle güle giy Şeniz hele o pembenin kol kesimine ve rengine bayıldım
eminim sana çok yakışacaktır olumunekankayizsmile
tskler pamuk prensescimselayhus gule gule gıy canım reklerı cok guzel
April canim sen cantalari internet üzerimi aldin, Dorothy Perkins nerelerde var acaba tarzlari cok hosuma gidiyor benimde ama burda sanirim internet satislari var sadece .
Güle güle kullan cantalarini
aprilcim ben dp yi cok zamandan beri biliyorum ama malesef burda hic taninmis degil hicbiryerde denk gelmedi bende zamaninda tesadüfen nette kesfetmistim, vallahi o yönden cok sansli gördüm seni
gittiginde benim icinde bakin birazcik .. bende internetten bakinmakla yetiniyorum bir türlü cesaret edipte yapamadim alisverisi