Pembe Dolap

yavruağzı takım ve ayakkabılar bayram için.lacivert ayakkabı ve cepken gündelik.hepsini kayınvalidem aldı alışverişe çıktığımızda:kedi:

evolet aldıklarının hepsi cok sık özellkle pembe ayakkabılara bayıldımm güle güle kullannbayanssulusmile

4676.jpg

yavruağzı takım ve ayakkabılar bayram için.lacivert ayakkabı ve cepken gündelik.hepsini kayınvalidem aldı alışverişe çıktığımızda:kedi:
ayakkabılarına bayıldım ne şirin şey öyle opuyorumnanaktan
nerden ne kadar aldınız canım :3:
2630.jpg

2636.jpg

Son kurbanlarım...sempatiksalakcinni
Gri çanta Charles&Keith :lepi:

Siyah portföy Debenhams'dan Dorothy Perkins :lepi:
aprilim inşaallah çantalarını keyifle kullanırsın Şeniz
portföy çantanı ne kadara aldın bitanem :3:
kumbaramdaki paralarımı hesaplıcam da:delphin: :roflol:

ben de paylaşayım yeni cicişlerimi :emir_bebek:

90172306.jpg

bunu cumartesi pazarından aldım 3,5 tl'ye :)

48172605.jpg

bu da aynı şekilde cumartesi pazarından:)

30715560.jpg

bunun da üzerindeki kediye bittim:) ilk bershka'da gördüm almadan çıktım sonra aklımda kaldı..derken Terkos pasajını didiklerken orda buldum 5 tl' ye sempatiksalakcinni

Aprilım çantaların müthiş çook güzel iyi günlerde kullan canım a.s.

Balım teşekkür ederim, eminim sende de en güzelleri vardır Düş'üm olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

aprilim inşaallah çantalarını keyifle kullanırsın Şeniz
portföy çantanı ne kadara aldın bitanem :3:
kumbaramdaki paralarımı hesaplıcam da:delphin: :roflol:

Kankitom yitmez mi yiter be yavrum 39.90 TL :lepi:
Yoğsam sana benim olmayan kumarodan kredi açabilim
aklinialirimsmile :1: :1:

April canim sen cantalari internet üzerimi aldin, Dorothy Perkins nerelerde var acaba tarzlari cok hosuma gidiyor benimde ama burda sanirim internet satislari var sadece .
Güle güle kullan cantalarini

nikoncan'cım blg shoes tan aldım.fiyatını bılmıyom ben beğendım nısanlım aldı valla.60 70 gibi fiyatı sanırım..

Selayhuscum güle güle giy...Pembe çok güzelmiş..Bu tür bluzlar çok hoşuma gidiyo ama benim omuzlarım baya bi geniş olduğu için giyemiyorum.Ama sana çok yakışır...

güle güle giyinin kullanin

bende izine saklamaya calisiyorum alisveris hevesimi ama dayanamayip her firsatta carsiya atiliyorum anlamadim ya :)

Selayhuscum güle güle giy...Pembe çok güzelmiş..Bu tür bluzlar çok hoşuma gidiyo ama benim omuzlarım baya bi geniş olduğu için giyemiyorum.Ama sana çok yakışır...
sagol canim
selayım ikisi de çok güzel canım güle güle giy Şeniz hele o pembenin kol kesimine ve rengine bayıldım
eminim sana çok yakışacaktır olumunekankayizsmile
ayy canim tesekkür ederim
selayhus gule gule gıy canım reklerı cok guzel
tskler pamuk prensescim

seyhancim ben daha cikmadim tam alisverise bu sene türkiye isimiz yattigi icin kendimi burda atacagim alisveris merkezlerine :1:

artik sonbahar kIsa dogru üzerimdede görürsünüz kizlarkaydirigubbakcemile2

April canim sen cantalari internet üzerimi aldin, Dorothy Perkins nerelerde var acaba tarzlari cok hosuma gidiyor benimde ama burda sanirim internet satislari var sadece .
Güle güle kullan cantalarini

Canım İstanbulda Cevahir'de kocaman bir mağazası var...
Herşey var içinde, çeşit çeşit. Ne ararsan.olumunekankayizsmile
Ben de yeni keşfettim. Shaya Mağazacılığa aitmiş bu marka da :lepi:
The Body Shop, Starbucks, Topshop vs...En sevdiklerim...
:asigim:

bunlarda benim ki$ icin aldigim hirka tipi kazaklarim
siyah c&a , pembe zara

Güle güle kullan Seloşum. opuyorumnanaktan
Şimdiki kış indirimlerinden almak lazım hırka, mont vs. Çok uygun oluyor gerçekten...

aprilcim ben dp yi cok zamandan beri biliyorum ama malesef burda hic taninmis degil hicbiryerde denk gelmedi bende zamaninda tesadüfen nette kesfetmistim, vallahi o yönden cok sansli gördüm seni :D
gittiginde benim icinde bakin birazcik .. bende internetten bakinmakla yetiniyorum bir türlü cesaret edipte yapamadim alisverisi

uçuk pembeli takım elbiseye bayıldımmmmmmmmmmmmmmm çok güzelmiş güle güle kullan nickini unuttum:S kusr. bakmaa:D

Selayhus canim pembe hirkan ne tatli cok begeniyorum bu modelleri ama omuzlarim genis diye yakismaz sanirim H&M deki omuzlari pofuduk hirkalardan denemistim berbat durmustu :(

aprilcim ben dp yi cok zamandan beri biliyorum ama malesef burda hic taninmis degil hicbiryerde denk gelmedi bende zamaninda tesadüfen nette kesfetmistim, vallahi o yönden cok sansli gördüm seni :D
gittiginde benim icinde bakin birazcik .. bende internetten bakinmakla yetiniyorum bir türlü cesaret edipte yapamadim alisverisi

Ben de biraz geç keşfettim kuzum yaa. :çok üzgünüm:
Böyle uygun şeyler olduğunu bilseydim...:1ninca:
Mağazanın girişi komple lüks kozmetik standları olunca, hiç içeriyi merak etmemiştim.:1:
O markalarla pek ilgilen(e)mediğim için herhalde...Dior, Estee vs.
:1:

Back
X