Pembe Dolap

2 hafta önce aldıklarım fotoğraflamak bugüne kısmetmiş:34:
bot ve çanta deichman
ceket bi butikten
kemer lcw
badi rodi

Eklentiler

• $IMG_0510.webp
    $IMG_0510.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 42
  • $IMG_0514.webp
    $IMG_0514.webp
    11 KB · Görüntüleme: 62
  • $IMG_0516.webp
    $IMG_0516.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 36
  • $IMG_0517.webp
    $IMG_0517.webp
    51 KB · Görüntüleme: 37
  • $IMG_0519.webp
    $IMG_0519.webp
    93,9 KB · Görüntüleme: 46
teşekkür ederim canım haklı olduğunu düşünüyorum aslında ben de çok beğenemedim bir de bu 3'ü 100tl tuttu birazdan bu siparişimi iptal edicem..sağol..

****bu arada bu topiği eskisi gibi çok takip etmiyorum işte arada bir hızlıca girip çıkıyorum..son bir iki kişiye yorum yaptım ,onları da tanımıyorum, yani bir gruplaşma yok, diğer önceki sayfalara da bakmadım..ayrıca tabii ki herkes güle güle kullansın aldığını ama benim hoşuma gitmeyen beğenmediğim şeyleri sadece tanıdığım ve kırılmayacağını bildiğim insanlara yazıyorum, daha önce hiç diyologta bulunmadığım insanlara olumsuz yorum yaparak kırılmalarını istemem..kontesin bana beğenmediğini söylemesi normal çünkü her zaman ona da fikir danışırım ben kırılmayacağımı bilir..

100 tl mi :53::53::53::53: naptın annem seeennnnnnn
bence de iptal et :18:

bot son trendlerden :13: yerinde bir seçim olmuş

kürklü çantalar gözüme takılır oldu benim de, her an alabilirim :1:

güle güle kullanınn

teşekkür ederim:34:
botu görünce hemen almak istedim
hatta 37 numarası yokmuş 38 numara aldım, büyük biraz ama olsun:27:
kürklü çantalar da çok hoş oluyor başka renklerini de almayı düşünüyorum..

bot ve çanta deichman
ceket bi butikten
kemer lcw
badi rodi
sabah sabah uyku tutmadı aldıklarınla uyandım walla :1: en çok botlarını sevdim ya bende istiyorum onlardan yaaaa olmadı diechmana bende mi uğriim :30:
kaça aldın acaba...ceketini de çok beendim :16:hepsi hayırlı olur inşallah güle güle kullan:nazar:

kızlar ya şöyle dizin çok az altında bir çizme almak istiyorum topuklu ya da azıcık platform topuklu da olabilir..
Ama nerden alayım uygun bir fiyata da almak istiyorum nerden alayım sizce bildiğiniz bir yer var mı?

bot ve çanta deichman
ceket bi butikten
kemer lcw
badi rodi

monam güle güle giy botlarımız pişti oldu bu arada:))ben bunları çok sevdim aldım ama çokmu ağarlar sencede.yürüken ayaklarımı çok ağrıtıyorlar.

kızlar ya şöyle dizin çok az altında bir çizme almak istiyorum topuklu ya da azıcık platform topuklu da olabilir..
Ama nerden alayım uygun bir fiyata da almak istiyorum nerden alayım sizce bildiğiniz bir yer var mı?

bence internetten takip etmelisin.:1:
acayip indirimler oluyor.
trendyol ve markafoni favorimdir.
yaşadığın şehirdeki mağazalara bakabilirsin,şu ara tam indirim zamanı.

bence internetten takip etmelisin.:1:
acayip indirimler oluyor.
trendyol ve markafoni favorimdir.
yaşadığın şehirdeki mağazalara bakabilirsin,şu ara tam indirim zamanı.

canım bakıyorum ama 100tlden aşağı göremedim hiç , pahalı değil mi sizce hem suni deri, gerçek deri de olsa 100tl çok gibi geldi bana?

Back
X