- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
2 hafta önce aldıklarım fotoğraflamak bugüne kısmetmiş
bot ve çanta deichman
ceket bi butikten
kemer lcw
badi rodi

bot ve çanta deichman
ceket bi butikten
kemer lcw
badi rodi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım haklı olduğunu düşünüyorum aslında ben de çok beğenemedim bir de bu 3'ü 100tl tuttu birazdan bu siparişimi iptal edicem..sağol..
****bu arada bu topiği eskisi gibi çok takip etmiyorum işte arada bir hızlıca girip çıkıyorum..son bir iki kişiye yorum yaptım ,onları da tanımıyorum, yani bir gruplaşma yok, diğer önceki sayfalara da bakmadım..ayrıca tabii ki herkes güle güle kullansın aldığını ama benim hoşuma gitmeyen beğenmediğim şeyleri sadece tanıdığım ve kırılmayacağını bildiğim insanlara yazıyorum, daha önce hiç diyologta bulunmadığım insanlara olumsuz yorum yaparak kırılmalarını istemem..kontesin bana beğenmediğini söylemesi normal çünkü her zaman ona da fikir danışırım ben kırılmayacağımı bilir..
bot ve çanta deichman
ceket bi butikten
kemer lcw
badi rodi
bot son trendlerden :13: yerinde bir seçim olmuş
kürklü çantalar gözüme takılır oldu benim de, her an alabilirim
güle güle kullanınn
bot ve çanta deichman
ceket bi butikten
kemer lcw
badi rodi
bot ve çanta deichman
ceket bi butikten
kemer lcw
badi rodi
başta badi ve çanta olmak üzere hepsi gayet şirin parçalar canım.güle güle kullan![]()
en çok çantanı beğendim güle güle kullan..
ahahah biliyorum canım ya sen böle fiyonklu şeyleri sevmionbnnu'cum o sırtındaki garip şeyi söksen tadından yenmez![]()
bot ve çanta deichman
ceket bi butikten
kemer lcw
badi rodi
sabah sabah uyku tutmadı aldıklarınla uyandım walla2 hafta önce aldıklarım fotoğraflamak bugüne kısmetmiş
bot ve çanta deichman
ceket bi butikten
kemer lcw
badi rodi
Eki Görüntüle 357007 Eki Görüntüle 357008 Eki Görüntüle 356824 Eki Görüntüle 356820 Eki Görüntüle 356825 Eki Görüntüle 356821
Son alışverişlerimi ekliyim ben de
eşofman takımı ve ayakkabı nike..
kürk yelek trendyol
kot şort ve bol kot lcw..
bot ve çanta deichman
ceket bi butikten
kemer lcw
badi rodi
bot ve çanta deichman
ceket bi butikten
kemer lcw
badi rodi
kızlar ya şöyle dizin çok az altında bir çizme almak istiyorum topuklu ya da azıcık platform topuklu da olabilir..
Ama nerden alayım uygun bir fiyata da almak istiyorum nerden alayım sizce bildiğiniz bir yer var mı?
bence internetten takip etmelisin.
acayip indirimler oluyor.
trendyol ve markafoni favorimdir.
yaşadığın şehirdeki mağazalara bakabilirsin,şu ara tam indirim zamanı.
canım bakıyorum ama 100tlden aşağı göremedim hiç , pahalı değil mi sizce hem suni deri, gerçek deri de olsa 100tl çok gibi geldi bana?
ben 50tl ye aldım kuş, trendyoldan.
100tl'den de aşağıda olanlar var yanii![]()