Pembe Dolap

öyle kokona gibi değildir ama trençkot filan giyiyor canım :31: süslü değil ki bu kabannn,ne bileyim beğendik çok :1: 58 yaşında:nazar: teşekkür ederizz

genç kızı olan annelerin ruhu hiç yaşlanmıyo:21: bizde 3 kız kardeşiz annemin maşallahı var gayet hoş giyinir yani kuzularla kırpılıyorum der hep:1:

genç kızı olan annelerin ruhu hiç yaşlanmıyo:21: Bizde 3 kız kardeşiz annemin maşallahı var gayet hoş giyinir yani kuzularla kırpılıyorum der hep:1:

benim annemde giyinmeyi sevmiyor,ama ben alıp alıp koyuyorum 84 kilo herşeyi rahatlıkla bulamıyorum ya uzun şeyler istiyor bluzlarda,

kızlar anneler günü geliyor annenize ne almayı düşünüyorsunuz?

hepsini çok beğendim güle güle kullan.o babet bambiden sanırım.ben de alıp almamak konusunda çok kararsız kaldım sonra vazgeçtim.
başka bi tane beğendim ben alana kadar numaram tükendi.
hepsini güle güle kullan.:nazar:

bambi den almadım babetleri ama orada da vardı. teşekkür ederim :42:

rahatsız olduğum için 2 haftadır evdeyim ve bu bana hiç yaramadı. bugün dayanamayarak alışveriş yaptımmmm.. aşağıdakileri aldım. inşallah çok farklı gelmez.

beyaz tşört
Eki Görüntüle 400718

Eki Görüntüle 400720

Eki Görüntüle 400721

siyah bluz
Eki Görüntüle 400722
babetler hariç diğerlerini çok beğendim hayırlı olsun :nazar:

uzun zamandır üşengeçlikten yorum bile yapamaz oldum buraya.umarım bana yorum yapacak birilerini bulabilirim.:8:
kızlar siyah elbiseyi sınıf arasında olacak bölüm yemeğine aldım 25tl. (balodan farklı bir gece)
lacivert elbise,kahverengi kemerli olanı cübbenin içine giymek için aldım,cübbem lacivert yanları mavi.30tl fakat çok da emin değilim,eğer başka bişeyler bulabilirsem alcam.istanbul'da dün o kadar gezmeme rağmen,abartısız söylüyorum çok güzel şeyler olmasına rağmen ben giyemedim alamadım.çünkü herşey üzerimden düşüyor,büyük geliyor.
laciveert askısız elbise o tatlı yaz günleri için atlas pasajından,5tl :1:
hırka 10tl
balo elbisesi için mecburi alınmış silikon sütyen 23tl.
kızlar elbiseler hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum,çoğunluğun fikrini almak isterim.:16:

Eki Görüntüle 398791 Eki Görüntüle 398789 Eki Görüntüle 398790

canım ilk elbisen çok hoş ama sondaki elbisen laci laci bence de boğar ya :((

ilk ikisi benim, diğeri anneme :72:

markafoni fotoğraf olayını değiştirdiğinden böyle eklemek zorunda kaldım, pardon diyorum:26:Eki Görüntüle 399456 Eki Görüntüle 399457 Eki Görüntüle 399458

toplamda 110 tl ödedim.

ikinciye bayıldım :52:
hayırlı olsun inşallah anişle beraber :nazar:

[url=http://bit.ly/c25MCx] [/URL]

[url=http://bit.ly/c25MCx] [/URL]

kızlar çantalarım nasıl sizce..beyaz olan hakkında fikirlerinize ihtiyacım var..öbürünü beğendim ama aslında beyazıda beğendimde sonradan sanki çocuk çantası gibi geldi:))ama her renkle gider dimi:)

ilkini bende çok beendim ama ikincide kararsızım doğru kombinle çocuk havası vermez bence

Son düzenleme:
çelme takmak isteyenler çok oluyor nedensee:12:

Eklentiler

• $Fotoğraf-0004.webp
    $Fotoğraf-0004.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 49
güle güle kullan canım. çok şıkmış. ama yorumu anlamadım:26:

çok teşekkür ederim canim sende mutlu günlerde kullan aldiklarini. yorumum ayakkabilarimdan sogumama sebep olan insanlara ithafen:30::1:
bunlarla dolasmak biraz zor ve riskli cünkü :8:

çok teşekkür ederim canim sende mutlu günlerde kullan aldiklarini. yorumum ayakkabilarimdan sogumama sebep olan insanlara ithafen:30::1:
bunlarla dolasmak biraz zor ve riskli cünkü :8:

teşekkür ederimm. aa dolgu topuk mutlaka olmalıııı :23: ben de elimdekini eskittiğimden yeni arayış içindeyimm:32:

Back
X