Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tanesi 30 lira değil mi?hepsi deyinde şuracığa düşüp bayılayım![]()
ayyy çok ucuza almışsı canım ya o pembenin modelinden bugün pazarda gördüm 45 dedi hızla uzaklaştım![]()
uzun zamandır ortalarda yokum ama inanılmaz yoğunum of offfen sonunda vakit buldum da mezuniyet töreni için bunları aldım. abartılı bir kıyafet giymeyi istemiyorum. ayakkabının renginde gösterişli bir kolye buldum mu tamamdır. bulamazsam da aklımda ojeyle bir kaç diy fikri var
yorumlarınızı merak ediyorum
Eki Görüntüle 405284 Eki Görüntüle 405285
uzun zamandır ortalarda yokum ama inanılmaz yoğunum of offfen sonunda vakit buldum da mezuniyet töreni için bunları aldım. abartılı bir kıyafet giymeyi istemiyorum. ayakkabının renginde gösterişli bir kolye buldum mu tamamdır. bulamazsam da aklımda ojeyle bir kaç diy fikri var
bu arada bunlar da benim bugünkü ganimetlerim
![]()
çantanın rengi bu renk değil koyu kırmızı..
![]()
![]()
bu sefer netten değil mağazadan aldım![]()
güle güle kullan tatlım
özellikle pembe olan çok tatlı ben de o tonlarda istiyorum bambiye gidip bakayım madem![]()
evet kızlar..
benim meşhur balo elbisem şuan itibariyle hazır..
yorumlarınızı merak ediyorum.
Eki Görüntüle 403875 Eki Görüntüle 403876 Eki Görüntüle 403877
güle güle kullan kuzucummm
evet yaa nerelerdesinnküsücem sanaaa
elbise de ayakkabı da şahaneeeama beraber olmamış sanki :26: ne tavsiye edersin desen, ona da cevap veremem, bilemedim:26:
teşekkür ettim hatunum
elbise ve ayakkabı kombin değil de ayrı ayrı durunca bana da garip geldi şimdi ama birlikte deneyince pek beğendim benkolyeyi de iri taşlı düşünüyorum şöyle bir şeyler:
Eki Görüntüle 405301 Eki Görüntüle 405300
elbise çok asil duruyo tatlım ben olsam daha zıptırık bişey giyerdim kesin
ama ayakkabıların tek kelimeyle muhteşemmm![]()
markafonide çok deli kolyeler var, kombinine uyar mı emin değilim ama bi bak derim kuzummm![]()
![]()
hatuuuun :)
elbisen çok asil duruyor.gerçekten çok sade..ama doğru ayakkabı ve çantayla ve özellikle takıyla sanırım hareketlendirebilirsin.
ayakkabıları çok beğendim.elbiseyle de gayet hoş olabilir ama sanki farklı bir renk o elbiseyi daha da güzel gösterir diye düşündüm.özellikle nar çiçeği..![]()
teşekkür ederimm tatlımm
nar çiçeğine ben de baktım bir kaç yerde ama hep klasik şeyler vardı biraz hareketli olsun istedim bu ayakkabının da modelini çok sevdimbak şimdi burda ayakkabıya takılınca siz ben de tekrar düşündüm ama acaba fotoda elbisenin kumaşı sanki kalın hantal bir kumaş gibi mi görünüyor
aslında ince likralı bi kumaş ondan mı ayakkabının tarzını uyduramadınız bilemedim :26:
sence ayakkabı çanta nasıl olmalı peki tatlım fikir alayım bari nasıl olsa biraz daha var bakınırım tekrar olmadı
bu arada çantanı da güle güle kullan. arada ben de ordan oraya çek yolluyorum henüz kimse farketmedi