Pembe Dolap

uzun zamandır ortalarda yokum ama inanılmaz yoğunum of offf :43: en sonunda vakit buldum da mezuniyet töreni için bunları aldım. abartılı bir kıyafet giymeyi istemiyorum. ayakkabının renginde gösterişli bir kolye buldum mu tamamdır. bulamazsam da aklımda ojeyle bir kaç diy fikri var :16: yorumlarınızı merak ediyorum :17:

$IMG_0993a.webp $IMG_0995a.webp

uzun zamandır ortalarda yokum ama inanılmaz yoğunum of offf :43: en sonunda vakit buldum da mezuniyet töreni için bunları aldım. abartılı bir kıyafet giymeyi istemiyorum. ayakkabının renginde gösterişli bir kolye buldum mu tamamdır. bulamazsam da aklımda ojeyle bir kaç diy fikri var :16: yorumlarınızı merak ediyorum :17:

Eki Görüntüle 405284 Eki Görüntüle 405285

elbise çok asil duruyo tatlım ben olsam daha zıptırık bişey giyerdim kesin:9:
ama ayakkabıların tek kelimeyle muhteşemmm:16:

Eki Görüntüle 405284 Eki Görüntüle 405285

güle güle kullan kuzucummm
evet yaa nerelerdesinn:19:küsücem sanaaa

elbise de ayakkabı da şahaneee:52: ama beraber olmamış sanki :26: ne tavsiye edersin desen, ona da cevap veremem, bilemedim:26:

Son düzenleme:
güle güle kullan kuzucummm
evet yaa nerelerdesinn:19:küsücem sanaaa

elbise de ayakkabı da şahaneee:52: ama beraber olmamış sanki :26: ne tavsiye edersin desen, ona da cevap veremem, bilemedim:26:

teşekkür ettim hatunum :54:
elbise ve ayakkabı kombin değil de ayrı ayrı durunca bana da garip geldi şimdi ama birlikte deneyince pek beğendim ben :16: kolyeyi de iri taşlı düşünüyorum şöyle bir şeyler:

$hmprodpp.webp $hmprodp.webp

elbise çok asil duruyo tatlım ben olsam daha zıptırık bişey giyerdim kesin:9:
ama ayakkabıların tek kelimeyle muhteşemmm:16:

teşekkür ediyorum tatlım biraz sade biraz asil olsun istedim ama siyah, lacivert felan da giymek istemedim neticede daha genciz güzeliz :9: ama o kadar da renkli olmayım dedim böyle bir şeyler çıktı işte ortaya :17:

markafonide çok deli kolyeler var, kombinine uyar mı emin değilim ama bi bak derim kuzummm:27:

of offf ışınlandım hemen :10: ayy çok hoşmuş gerçekten ama amaa ayakkabıyla olmaz gibi bunlar en iyi ihtimalle ojeyle felan renk değişimi yapabilirim bilemedim olur mu ki?? :26: yine de başka bir kombin için içlerinden birini sepete yollasam fena olmaz gibi :16:

hatuuuun :)
elbisen çok asil duruyor.gerçekten çok sade..ama doğru ayakkabı ve çantayla ve özellikle takıyla sanırım hareketlendirebilirsin.
ayakkabıları çok beğendim.elbiseyle de gayet hoş olabilir ama sanki farklı bir renk o elbiseyi daha da güzel gösterir diye düşündüm.özellikle nar çiçeği..:7:

az önce bir hinlik yapıp,kendi morhipo hesabımdan anneme davet yolladım.hiç beklemiyordum ama anneme bir anda 10tl çek geldi.
ben de çanta beğenmiştim kargo dahil 25tlye geliyordu.
14.80e olayı kapattım.:1:
:17:
fotosunu ekleyemedim geldiğinde çekerim artık.:10:

hatuuuun :)
elbisen çok asil duruyor.gerçekten çok sade..ama doğru ayakkabı ve çantayla ve özellikle takıyla sanırım hareketlendirebilirsin.
ayakkabıları çok beğendim.elbiseyle de gayet hoş olabilir ama sanki farklı bir renk o elbiseyi daha da güzel gösterir diye düşündüm.özellikle nar çiçeği..:7:

teşekkür ederimm tatlımm :54:
nar çiçeğine ben de baktım bir kaç yerde ama hep klasik şeyler vardı biraz hareketli olsun istedim bu ayakkabının da modelini çok sevdim :16: bak şimdi burda ayakkabıya takılınca siz ben de tekrar düşündüm ama acaba fotoda elbisenin kumaşı sanki kalın hantal bir kumaş gibi mi görünüyor :50: aslında ince likralı bi kumaş ondan mı ayakkabının tarzını uyduramadınız bilemedim :26:
sence ayakkabı çanta nasıl olmalı peki tatlım fikir alayım bari nasıl olsa biraz daha var bakınırım tekrar olmadı :17::54:

bu arada çantanı da güle güle kullan. arada ben de ordan oraya çek yolluyorum henüz kimse farketmedi :9:

teşekkür ederimm tatlımm :54:
nar çiçeğine ben de baktım bir kaç yerde ama hep klasik şeyler vardı biraz hareketli olsun istedim bu ayakkabının da modelini çok sevdim :16: bak şimdi burda ayakkabıya takılınca siz ben de tekrar düşündüm ama acaba fotoda elbisenin kumaşı sanki kalın hantal bir kumaş gibi mi görünüyor :50: aslında ince likralı bi kumaş ondan mı ayakkabının tarzını uyduramadınız bilemedim :26:
sence ayakkabı çanta nasıl olmalı peki tatlım fikir alayım bari nasıl olsa biraz daha var bakınırım tekrar olmadı :17::54:

bu arada çantanı da güle güle kullan. arada ben de ordan oraya çek yolluyorum henüz kimse farketmedi :9:

haha çok güldüm çek muhabbetine.:1: ben daha kredi kartımı yeni aldığım için bu hinlikleri anca farkettim.:9:
elbiseye gelince,ayakkabını zaten çok beğendim ben.elbise fotoğrafta kalın görünüyor olabilir bana da sert bir kumaş gibi geldi ilk bakışta ama fotoğraf neticede.
ayakkabını değiştirmeyeceksen aynı renkte bi çantayla gayet de hoş bir kombin olur diye düşünüyorum.bunun gibi çantalar. :29:

$fuschia-pink-satin-clutch-bag-by-olga-berg-2429-3013-p.webp $michael-kors-runway-clutch.webp $pink%20diamante.webp $44355d1271601444-fetch-fuschia-pink-slim-long-satin-clutch-bag-handbag-magnetic-snap-closure...webp

Son düzenleme:
Back
X