Pembe Dolap

kızlarr bunu aşkısı hediye almış kıyamam yhaa :16: çok beendiğim için iki foto koyuorum affınıza sığınarak :119:

ayy çok şeker valla canım zevkliymiş eniştemiz:9:güle güle kullan:16:
daha ekleyeceklerim var,ama hafta sonuna saklıyorum.
artık bıyıklıyım :1: bıyıklı kolyem kotondan.
mp3 ise,aşk'tan doğum günü hediyesi..:16:
Eki Görüntüle 409808 Eki Görüntüle 409807
bıyıklı kolye ne yaratıcıymış öyle çok cici eniştemizin hediyesi de pek güzelmiş güle güle kullan canım:54:

kızlar bunları da bügün aldım ama bedeni yanlış almışım değiştircem :26:
vanilya rengi olanının ben ten rengini aldım
fotoları pentinin sitesinden aldım benimkileri seçtim :1:
9,25 tl her ikisi de
bir de renkli jean aldım lee den 140 tl imiş indirim yapmışlar kasadaki de tanıdık olunca bi de bana özel indirim aldım
100 tl ye de kotumu aldım :9:

ayy canım çorapların çok şeker özellikle yıldızlı olanı çok sevdimmm kotunda süper pembeler kırmızılar aartık herkeste var(bende dahil:9:) mor farklı olmuş güzel günlerinde giy:16:

ayy çok şeker valla canım zevkliymiş eniştemiz:9:güle güle kullan:16:

ay canım çok mersi teşekkür ederiz :9:

ayy canım çorapların çok şeker özellikle yıldızlı olanı çok sevdimmm kotunda süper pembeler kırmızılar aartık herkeste var(bende dahil:9:) mor farklı olmuş güzel günlerinde giy:16:

aslında değişik bi rengi var şimdi tam tarif edemiorum :60:
çok teşekkürler kuzum amin inşallah:54:

$820510510842949996_1_org_thumb.webp kızlar bende bu şifon maxi eteği aldım beyaz atlet badilerle falan giymek için nasıl

günaydın kızlar:3::3::3:
eşimin kardeşi evlenecek haziranda..kafama göre bi elbise bulamadım..popo biraz orantısız olduğundan netten alışveriş de yapamıyorumm:5::5:istanbulda nereye gidebilirim?çok ağır bi elbise istemiyorum..düğün yurt dışında olacak..25 yaşındayım..şöyle çıtı pıtı bişey olsun istiyorumm:27::27::27:

eşimin kardeşi evlenecek haziranda..kafama göre bi elbise bulamadım..popo biraz orantısız olduğundan netten alışveriş de yapamıyorumm:5::5:istanbulda nereye gidebilirim?çok ağır bi elbise istemiyorum..düğün yurt dışında olacak..25 yaşındayım..şöyle çıtı pıtı bişey olsun istiyorumm:27::27::27:

fatihten bakabilirsin canım .zeropoınt olabilir..

bakırköy e bakabilirsin canım anadolu yakasında ise kadıköy e bakabilirsin

kızlar marjın çanta hakkında bilgisi olan var mı
bugün trendyolda var
üstelik kargo ücretsiz

bi türlü karar veremedimm

biraz önce geçen hafta markafoniden aldığım 5 parça ürünüm geldi.bn hep farklı modeller seçtiğim düşünüyordum ama hepsinin kesimi aynı çıktı nasıl oluyorsa.bir de mankenlerin üzerinde gayet derli toplu duran bluzlar ben giyince ağzı gözü bir yere giden şeyler oldu.hepsi kayık yaka,oysa ben 2 tnesini öyle seçmiştim:53:bir de dekolteleri falan var ,ama nedense fotolarda hiç yoktu.sonra bir adet s beden aldığım bluz bana 5 beden büyük geldi:52:
hepsi birbirinden dandik,etiketleri kesilip üzerine uyduruk bir şekilde başka etiket yapıştırılmış.yani beden meden yok hiçbirinde.
yuh diyorum başka da bir şey demiyorum artık.

biraz önce geçen hafta markafoniden aldığım 5 parça ürünüm geldi.bn hep farklı modeller seçtiğim düşünüyordum ama hepsinin kesimi aynı çıktı nasıl oluyorsa.bir de mankenlerin üzerinde gayet derli toplu duran bluzlar ben giyince ağzı gözü bir yere giden şeyler oldu.hepsi kayık yaka,oysa ben 2 tnesini öyle seçmiştim:53:bir de dekolteleri falan var ,ama nedense fotolarda hiç yoktu.sonra bir adet s beden aldığım bluz bana 5 beden büyük geldi:52:
hepsi birbirinden dandik,etiketleri kesilip üzerine uyduruk bir şekilde başka etiket yapıştırılmış.yani beden meden yok hiçbirinde.
yuh diyorum başka da bir şey demiyorum artık.

hangi mağazadan aldınız esra?
şaşırdım ya.
benim başıma şimdiye kadar böyle bişey gelmedi,şanssızlık olmuş.

Back
X