Pembe Dolap

akşamüstü açılan m&s markafoni butiğinden 10tl ye topuklu ayakkabı aldım :1:
terlik fiyatına, şaka gibi :1:
ihtiyacım yoktu , sadece ucuz diye aldım, biraz suçlu hissediyorum aslında :26:

Rica ederim...Skin jean pantolonlar ve kışlık taytlar ile kullanıyorum ama düz ayakkabı ile giyemiyorum, bootie botlar yada dolgu topuklar ile hoş duruyor,uzun boy ve uzun bacak istiyor bu mont,ki benim bacaklarım çok uzun olmasına rağmen düz ayakkabı ile kombinlediğimde içime sinmiyor,bacak boyunu kısıtlayan bir boyda olduğu için çok hoş durmuyor.Ama dediğim şekilde kullanırsan seversin sanıyorum,tabii birazda kişinin tarzına bağlı,çünkü tarz bir mont zaten bu ,güle güle kullan...

çok faydalı oldu gerçekten nilcim çok teşekkür ederim tarzından yana sorunum yok tarzı hoşuma gitti fakat dedigin gbi bol ve uzun ollunca emanet gibi durdu açıkçası benim boyum da 1.69 ama demekki topukluyla giymek gerekecek hep. saol canım benim:49:

Babamın hediyesi. :16:

$Fotoğraf2768.webp

Bunları da dün aldım. :23:

$Fotoğraf2763.webp $Fotoğraf2765.webp

geçen hafta trendyolda görmüştüm aşık olmuştum ama bedeni kalmamıştı :(
sağolsun bi arkadaşım modagram'da görmüş , haber verdi
bu defa son kalanı aldım:1:
trendyolda71-72tl gibi bi şeye gelecekti sanırım, modagram'dan 60tl ye aldım

Son düzenleme:
bende dün aldıklarımı koyayım.
stradivarius 'tan aldığım kabanım
dsc04412im.jpg

zaradan aldıklarım. elbise ve bluzum
dsc04414l.jpg

altına ona uygun tayt aldım. kahve botla giymek için
dsc04428q.jpg

magodan aldıklarım.
dsc04421o.jpg

dsc04423uf.jpg

kotla giyeceğim bunları..
ve hazır koymuşken sephora ve watsons ganimetlerimi de ekleyeyim.
dsc04435er.jpg

Eki Görüntüle 561391 Eki Görüntüle 561392 Eki Görüntüle 561393 Eki Görüntüle 561394 Eki Görüntüle 561395 Eki Görüntüle 561396 Eki Görüntüle 561397

resimlerini çekmek istedim :D
netten bazılarının rengını bulamadım :D

her zamanki gibi pek fazla bir şey bulamadım 5 saat dolaştım:D bulduklarım bunlar:32:

ben bu kabanı haftalardır deli gibi arıyorum.çıldırdım resmen bandırmada gördüm bayıldım normalde 36 beden giyiyorum ama kalıpları dar sanırım olmadı başka bedende yoktu saatlerdir nette bi yerde denk gelir diye arıyorum herzamanki gibi.ben siyahına bittim.inş.bulurum yaaaa.bursada varmış lefon mağazası giden birine aldırcam acayippp takmış durumdayım çünkü.

Back
X