- 30 Temmuz 2012
- 623
- 3
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen ne kadara aldın canım karşılaştıralımm
ben bu kabanı haftalardır deli gibi arıyorum.çıldırdım resmen bandırmada gördüm bayıldım normalde 36 beden giyiyorum ama kalıpları dar sanırım olmadı başka bedende yoktu saatlerdir nette bi yerde denk gelir diye arıyorum herzamanki gibi.ben siyahına bittim.inş.bulurum yaaaa.bursada varmış lefon mağazası giden birine aldırcam acayippp takmış durumdayım çünkü.
9.90 mıışaka gibi ve muhteşem bi ayakkabı.güle güle kullanın. site markafoni sanırım ?
bnnummm teşekkür ederim. ben de tunik ve botlarını çok beğendim,sen de güle güle kullan.
zaten bundan sonra sadece pembe dolapta paylaşım yapacağım, bakıyorum da eleştiriyle başka kavramlar çok karışır olmuş forumda.
bnnum sana cevap yazarken bunu da aradan çıkarayım dedim.![]()
yaklaşık 1 saat evvel bunları aldım bende,pantolon vs riskli,umarım doğru tercihler yapmışımdır..
Eki Görüntüle 630849 Eki Görüntüle 630850
Eki Görüntüle 630851 Eki Görüntüle 630852
pantolon bedenleri 34 den başlıyorsa 36 bana oluyor nilcim maviyi daha çok beğendim..umarım tam olur geldiğinde iyi günlerde kullan..