Pembe Dolap

ben bu kabanı haftalardır deli gibi arıyorum.çıldırdım resmen bandırmada gördüm bayıldım normalde 36 beden giyiyorum ama kalıpları dar sanırım olmadı başka bedende yoktu saatlerdir nette bi yerde denk gelir diye arıyorum herzamanki gibi.ben siyahına bittim.inş.bulurum yaaaa.bursada varmış lefon mağazası giden birine aldırcam acayippp takmış durumdayım çünkü.

bende görünce deli gibi saldırdım :1:
evet kalıpları çok dar, ben yıne de 36 aldım
38 beden alayım dedım ama kolları çok uzun geldı

iyiki 36 almışım:31:

boyfriend jean istiyordum bayadır
üzerimde denemişliğim de yoktur bakalım nasıl olacak :1:

Son düzenleme:
Selam kızlar, Marjin den bot aldım elime ulaştı fakat ne bileyim çok cılız inanamadım bot olduguna :/
$6745_kucuk.webp

Benim aldığım bunun süet ve lacivert olanı.
Çok beğenerek aldım fakat kenarları falan çok ince .. Alıpta kullanan var mı?Dayanıyor mu ?

son zamanlarda aldıklarımdan bazıları. diğerlerinin fotoğraflarını bulamadım. :8:
ayakkabılar inci'den..
$inci.webp$hbb.webp$inci2.webp

Buraya uğramayalı çoook uzun zaman oldu :5:
surrender seni burda da gördüm ve o kabanı ben çok beğendim güle güle iyi günlerde kullan :nazar:
kalemkutu desenli tuniğini çok beğendim hepsi hayırlı olsun tatlım :nazar:
kontescan aldıklarını görmek isterdim ama silinmiş hepsi kız niye sildin :53:
aaaa şimdi gözüktü aldıkların alla allaaa :/ şeffaf çantaya ve 10 tl ye aldığın ayakkabı süper :D
herkes aldıklarını güle güle kullansın

Son düzenleme:
bnnummm teşekkür ederim. ben de tunik ve botlarını çok beğendim,sen de güle güle kullan.
:29:
zaten bundan sonra sadece pembe dolapta paylaşım yapacağım, bakıyorum da eleştiriyle başka kavramlar çok karışır olmuş forumda.
bnnum sana cevap yazarken bunu da aradan çıkarayım dedim.:9:

Son düzenleme:
bnnummm teşekkür ederim. ben de tunik ve botlarını çok beğendim,sen de güle güle kullan.
:29:
zaten bundan sonra sadece pembe dolapta paylaşım yapacağım, bakıyorum da eleştiriyle başka kavramlar çok karışır olmuş forumda.
bnnum sana cevap yazarken bunu da aradan çıkarayım dedim.:9:

Haklısın canımın içi ya ben de istiyorum ama geri adım atmak zorunda kalıyorum ,
olsun kuzum sen ekle araya insan bazen tutamıyor kendini , söyle söyle eminim pek çok kişi sana katılıyor :54: :29:
teşekkür ederim bu arada beğenilerin için :71:

Son düzenleme:
Normalde leopar sevmem ama bu gömlekte beni fena halde çeken birşey oldu , çok beğendim dayanamadım aldım :9:
27tl

tHAi.jpg

zSO6.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
yaklaşık 1 saat evvel bunları aldım bende,pantolon vs riskli,umarım doğru tercihler yapmışımdır..

$2K0102610010N108NA3A870x1110.webp$2K0102610010N108NA2A870x1110.webp

$2K0102610037N79NA1A870x1110.webp$2K0102610037N79NA5A870x1110.webp

$73328045_TN.webp

bu mangodan aldığım jeanim

$lacoste09ba1ywa4.webp

converselerim:16::16::16:

$c2709_k94_12wn_02_01.webp

buda defactodan bluzum

şimdilik bu kadar bunlar son bir ay içinde aldıklarım daha birsürü şey almam lazım alınca buraya ekliycem.

pantolon bedenleri 34 den başlıyorsa 36 bana oluyor nilcim maviyi daha çok beğendim..umarım tam olur geldiğinde iyi günlerde kullan..

geldiler 2 gün evvel ve çok memnun kaldım,kaliteleri dikişleri vs süper...
dünde bunu aldım japon style diye endişe ederek,alıcı ile anlaştım iade konusunda az evvel geldi ama önünü açık kullanmak zorundayım ,zira kapanmıyor .. ne yapsam bilemedim. 129 tl bu arada... mavisinden aldım..

$A-2012-autumn-and-winter-fashion-large-fur-collar-with-a-hood-trophonema-liner-thermal-wadded.webp

benim de bugün aldıklarım:
uzun zamandır bir rubberduck almak istiyordum, inşallah bir tane de uzunlarından alıcam denk gelirse..sizce botun rengi nasıl ? ben yine siyah alıcaktım ama yoktu..bunu da beğendim ama nasıl kombinlerim diye kara kara düşünüyorum..
deri ceketim derimod'dan,aslında aklımda siyah almak vardı ama babam bunu çok beğendi ben de bu renk aldım..
3 tane de kitap aldım..

$rubberduck.webp$1v1y deri ceketim.webp
$mihrimahkitap1.webp$mihrimahkitap2.webp$yüzokumakitap1.webp

Son düzenleme:
Back
X