Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzelmiş düş.güle güle kullan.konverslerini kaça aldın?
frape en sondaki bady harikaymışş..bayılırım öyle şık ve sade şeylere..
düş çantan çokk güzel kaça aldın sormamda bir sakınca yoktur umarım..bende istiyorum öyle kahve bir çanta çok hoşşşş..
whiterose seninkide çok hoşmuş..sanırım benimkine benziyor..benimki biraz daha uzun ve krem rengi..çok seviyorum bu tarz montları..
hepiniz güle güle giyinin kızlar..
*deniz istedigin ayakkabilarda bugun gittim tekrar baktim cnm bi cift 40numara kalmis gondermemi istersen adresini verirsen sevinirim cnm
*guz guzeli orgu tunikine bayildim cnm bende bole bisey istiyom ama bulamiyom gule gule kullanŞeniz
*poison girl ceketin cok cok super iyi gunlerde kullan cnm hepsiniŞeniz
*Dus ben eskiden converse cok kullaniyodum ama artik kullanmiyom pek cok rahat ve cok guzel gule gule kullan cnm ayaklarinda paralansinkaydirigubbakcemile3cantan sade ve cok guzel Şeniz
*deniz istedigin ayakkabilarda bugun gittim tekrar baktim cnm bi cift 40numara kalmis gondermemi istersen adresini verirsen sevinirim cnm
çok bendimm ayakkabını topuğu da küçüçük o marka rahat oluyorrrrrrr güle güle giyyy
İŞTE SEVGİLİ ÇANTAM=)
![]()
EN AZ ONUN KADAR SEVGİLİ CÜZDANIM=)
![]()
ASLINDA ÇOK GÜZEL BİR CEKET AMA FOTODA KÖTÜ ÇIKMIŞ=(
![]()
KIZIMA ALDIKLARIM NASIL=)
![]()
![]()
![]()
![]()
ŞİMDİLİK BU KADAR ALLAHIM ALAMAYANLARA DA VERSİN:Saruboceq:a.s.
frapee kahve cicinn güzell amaaaaa iç çamaşırınn dahaa güzellll![]()