Pembe Dolap

slmm kizlar ben geldim bugun bunlari aldim umarim begenirsiniz:asigim:simdi cikiyom yemek yapiyom bitsin gelip bakcam sizin aldiklarinizadaŞeniz

yeniiivh1.jpg

w572.png

Bu benim ender mağazasından aldığım çantam...
buda aldığım siyah converselerim.
benimld1.jpg

w653.png

*deniz istedigin ayakkabilarda bugun gittim tekrar baktim cnm bi cift 40numara kalmis gondermemi istersen adresini verirsen sevinirim cnm
*guz guzeli orgu tunikine bayildim cnm bende bole bisey istiyom ama bulamiyom gule gule kullanŞeniz
*poison girl ceketin cok cok super iyi gunlerde kullan cnm hepsiniŞeniz
*Dus ben eskiden converse cok kullaniyodum ama artik kullanmiyom pek cok rahat ve cok guzel gule gule kullan cnm ayaklarinda paralansinkaydirigubbakcemile3cantan sade ve cok guzel Şeniz

frape en sondaki bady harikaymışş..bayılırım öyle şık ve sade şeylere..
düş çantan çokk güzel kaça aldın sormamda bir sakınca yoktur umarım..bende istiyorum öyle kahve bir çanta çok hoşşşş..
whiterose seninkide çok hoşmuş..sanırım benimkine benziyor..benimki biraz daha uzun ve krem rengi..çok seviyorum bu tarz montları..
hepiniz güle güle giyinin kızlar..

frape en sondaki bady harikaymışş..bayılırım öyle şık ve sade şeylere..
düş çantan çokk güzel kaça aldın sormamda bir sakınca yoktur umarım..bende istiyorum öyle kahve bir çanta çok hoşşşş..
whiterose seninkide çok hoşmuş..sanırım benimkine benziyor..benimki biraz daha uzun ve krem rengi..çok seviyorum bu tarz montları..
hepiniz güle güle giyinin kızlar..

Tabiki bi sakınca yok tatlım 50ytlye aldım ender mağazasından.a.s.

*deniz istedigin ayakkabilarda bugun gittim tekrar baktim cnm bi cift 40numara kalmis gondermemi istersen adresini verirsen sevinirim cnm
*guz guzeli orgu tunikine bayildim cnm bende bole bisey istiyom ama bulamiyom gule gule kullanŞeniz
*poison girl ceketin cok cok super iyi gunlerde kullan cnm hepsiniŞeniz
*Dus ben eskiden converse cok kullaniyodum ama artik kullanmiyom pek cok rahat ve cok guzel gule gule kullan cnm ayaklarinda paralansinkaydirigubbakcemile3cantan sade ve cok guzel Şeniz

canım tuniği ben lcw dan aldım..

bulunduğun ildeki lcw mazasında bulabilirsin sanırım.teşekkürler bu aradaa.s.

İŞTE SEVGİLİ ÇANTAM=)
photo0038kp2.jpg

EN AZ ONUN KADAR SEVGİLİ CÜZDANIM=)
photo00392db7.jpg

ASLINDA ÇOK GÜZEL BİR CEKET AMA FOTODA KÖTÜ ÇIKMIŞ=(
photo00401fd4.jpg

KIZIMA ALDIKLARIM NASIL=)
photo00421ve2.jpg

photo00411hs4.jpg

photo00431tf0.jpg

photo00441ir3.jpg

ŞİMDİLİK BU KADAR ALLAHIM OLMAYANLARADA VERSİN:Saruboceq:a.s.

Son düzenleme:
kızlarrr ben bu ara coştum coştummm kaydirigubbakcemile2
aldığım kıyafetlerin haddi hesabı yok
her hafta alışverişteyim :utangac:
en kısa zamanda koyucam fotolarını :lepi:

Back
X