Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım yaaa benimde çantalarım bavul gibi:lepi:
napayım en azından kendime veriyorumyerimsenibensigara içipte dumana vermiyorum:dilcikar:
bi keyfim var ondanda vazgeçemiciim.evlendikten sonra zor olcak zati bu kadar almaklülülülülülü
Kahve rengi yeleemm..çok cici bişi yaa , çok beğendim gördüğümde..[/IMG]![]()
pempe cüzdan..
assortie indirime girmiş kızlar haberınız olsun..baya ucuzlamış hersey..
bu cüzdan önceden 13 ytl idi yanlış hatırlamıyosam sımdı 5 ytl olmuş..3renk kalmıştı favori rengimde bunların arasındaydı neyseki.pennnpeee..
[/IMG]![]()
Buda fularım..
[/IMG]![]()
son olarak kırmızı bolerom..
[/IMG]![]()
yeleğin çok tatlı, nereden ve kaça aldın öğrenebilir miyim ayıp olmazsa..
fuların da çok hoş, boleron da.. onların markası ne acaba fundacım?a.s.
Kızlar bende bugün bunları aldım kaşla göz arası..
1 sataliğine çıkmıştım evden öle bi hava alayım diye misafi öncesi annem azad etmişti beni..
Bu pembe tunik nie böle gecelik gibi cıktı bılmıyorum ama hiç öle değil yff..
güzel duruyo üstte..
[/IMG]![]()
Kahve rengi yeleemm..çok cici bişi yaa , çok beğendim gördüğümde..[/IMG]![]()
pempe cüzdan..
assortie indirime girmiş kızlar haberınız olsun..baya ucuzlamış hersey..
bu cüzdan önceden 13 ytl idi yanlış hatırlamıyosam sımdı 5 ytl olmuş..3renk kalmıştı favori rengimde bunların arasındaydı neyseki.pennnpeee..
[/IMG]![]()
Bordo kadife şapka..
[/IMG]![]()
Buda fularım..
[/IMG]![]()
son olarak kırmızı bolerom..
[/IMG]![]()
cidden güzel mi kıs ? gucci die atladım ama modeli kokarı işi deel dimi ?funnyda cantanı cokk begendimm :)
sen bak eğer bulamazsan ben alır gonderirim burdan sana merak etme..ama pembe yoktu sson bıdene kalmıstı ben aldım beyaz ve turuncu vardı galiba..haberleşelim şekerim..fundaaa cüzdana bayıldımmm bende gitcem alcamm ama yoksaa döverim senii canımı cektirdinnklava:
bacım sağolasın yeleklerimi bende çok sevdim yaaf :1closedeyes:Pilar Aldıkalrın çok şık canım güle güle giy.Funnyda senin yeni cicilerin de çok tatlı.hele yeleklere bayıldım
funnya kahve yelek cok şık çok beğendım cuzdnda öle sonra hıc şapka kullanmadım ıcın bısey dıyemıycem sonra ıkıncı koyduklarında çok güzel nan sen ne zengınsın öle hergun alısverıs mı olur :mymeka: ahh fakırlık ahhh gözun kör olmaya![]()
vardır heralde bakarımm bebişşimm yok kızz güzel çanta yelekte güzelll bayram dönüşü fırtına gibi escennn desenee :)
Funnyda aldiklarinin hepsi cok guzel cnm cok beyendim tam bi zevk sahibisin gule gule kullanŞeniz