Pembe Dolap

ah canım beni korkutanda o indirimler zati:roflol::roflol:
annem hep soruyo bunu yenimi aldın bunu yenimi aldın diye.bnimde cevap ay anne ne kadar unutkansın daha önce kaç defa gördün:icecream:
canım benim kendinden şüphe ediyo bazen:roflol::roflol:

uğurböcüü cnm ben çok kafayı takmıştım, 57e gelene kadar depresyondaydım, ama 57e geldim kaldım böyle :roflol: arkadaşlarımda sağolsun yeter böyle kal diyip duruyorlar, annem daha beter beni yedirmeye çalışıyor cokacimcoook kendimle barışık oldum bende :lepi:

whiterose canım ben de aynen öyleyim :1shok: yazık bizim anneciklerimize yaa :1hug: kocaman çantalarım var, aldıklarımı çantama sokup getiriyorum eve hep, annecim şaşırıyor bugün birşey almamışsın hayret diyor sırnaşık şey Şeniz

aynen canım yaaa benimde çantalarım bavul gibi:lepi:
napayım en azından kendime veriyorumyerimsenibensigara içipte dumana vermiyorum:dilcikar:
bi keyfim var ondanda vazgeçemiciim.evlendikten sonra zor olcak zati bu kadar almaklülülülülülü

aynen canım yaaa benimde çantalarım bavul gibi:lepi:
napayım en azından kendime veriyorumyerimsenibensigara içipte dumana vermiyorum:dilcikar:
bi keyfim var ondanda vazgeçemiciim.evlendikten sonra zor olcak zati bu kadar almaklülülülülülü

ben o bavul çantalara sığarım iştekaydirigubbakcemile3 ben olmazsam ceyısım kesın sıpar nasıl dolduruyorsunuz onu içinı anlatın hele ben kucucuk seye koycak bısey bulamıyom bazende:delphin:

57 mı nan kılo yerı deıl ama bende 43 ıdım 47 oldum tam kıvamında ama boyumm kısa ondan yane yeter bu kadar aşkımda 50 barı ol dıo :utangac:

bazen küçük bile geliyo çantalar canım bana:utangac:
ben buluyorum doldurcak şey onlara sen merak etme yivrummm:jeyyar:

Kızlar bende bugün bunları aldım kaşla göz arası..
1 sataliğine çıkmıştım evden öle bi hava alayım diye misafi öncesi annem azad etmişti beni..
Bu pembe tunik nie böle gecelik gibi cıktı bılmıyorum ama hiç öle değil yff..
güzel duruyo üstte..
pc100220ia1.jpg
[/IMG]
Kahve rengi yeleemm..çok cici bişi yaa , çok beğendim gördüğümde..
pc100222qn8.jpg
[/IMG]
pempe cüzdan..
assortie indirime girmiş kızlar haberınız olsun..baya ucuzlamış hersey..
bu cüzdan önceden 13 ytl idi yanlış hatırlamıyosam sımdı 5 ytl olmuş..3renk kalmıştı favori rengimde bunların arasındaydı neyseki.pennnpeee..
pc100221fi9.jpg
[/IMG]
Bordo kadife şapka..
pc100223by4.jpg
[/IMG]
Buda fularım..
pc100224nj9.jpg
[/IMG]

son olarak kırmızı bolerom..
pc100225sp0.jpg
[/IMG]

pc100222qn8.jpg
[/IMG]
pempe cüzdan..
bu cüzdan önceden 13 ytl idi yanlış hatırlamıyosam sımdı 5 ytl olmuş..3renk kalmıştı favori rengimde bunların arasındaydı neyseki.pennnpeee..
pc100221fi9.jpg
[/IMG]

Buda fularım..
pc100224nj9.jpg
[/IMG]

pc100225sp0.jpg
[/IMG]

yeleğin çok tatlı, nereden ve kaça aldın öğrenebilir miyim ayıp olmazsa..:utangac:
fuların da çok hoş, boleron da.. onların markası ne acaba fundacım?a.s.

ben bugünde adidas ayakkabı aldımm :utangac:
bide çeyisimee polaristen ev terliği :utangac:
resimlerini ben çekene kadar eskiycek napim makina yok benneyaptımki

yeleğin çok tatlı, nereden ve kaça aldın öğrenebilir miyim ayıp olmazsa..:utangac:
fuların da çok hoş, boleron da.. onların markası ne acaba fundacım?a.s.

Bacım şöleki ,
yelek - mispoem - 44 ytl
Fular -adil ışık - 5 ytl
bolero - sıradan bisokak mağazası - 20 ytl..
begendiysen eğer alıp gönderebilirim sana cnm..
a.s.

Kızlar bende bugün bunları aldım kaşla göz arası..
1 sataliğine çıkmıştım evden öle bi hava alayım diye misafi öncesi annem azad etmişti beni..
Bu pembe tunik nie böle gecelik gibi cıktı bılmıyorum ama hiç öle değil yff..
güzel duruyo üstte..
pc100220ia1.jpg
[/IMG]
pc100222qn8.jpg
[/IMG]
pempe cüzdan..
pc100221fi9.jpg
[/IMG]
Bordo kadife şapka..
pc100223by4.jpg
[/IMG]
Buda fularım..
pc100224nj9.jpg
[/IMG]

pc100225sp0.jpg
[/IMG]

fundaaa cüzdana bayıldımmm bende gitcem alcamm ama yoksaa döverim senii canımı cektirdinn :oklava:

Pilar Aldıkalrın çok şık canım güle güle giy.Funnyda senin yeni cicilerin de çok tatlı.hele yeleklere bayıldım

funnya kahve yelek cok şık çok beğendım cuzdnda öle sonra hıc şapka kullanmadım ıcın bısey dıyemıycem sonra ıkıncı koyduklarında çok güzel nan sen ne zengınsın öle hergun alısverıs mı olur :mymeka: ahh fakırlık ahhh gözun kör olmaya:delphin:

funnyda cantanı cokk begendimm :)
cidden güzel mi kıs ? gucci die atladım ama modeli kokarı işi deel dimi ?
gerçi ben onu tarz yapıcak bişiler bulurum ama ..

fundaaa cüzdana bayıldımmm bende gitcem alcamm ama yoksaa döverim senii canımı cektirdinn :oklava:
sen bak eğer bulamazsan ben alır gonderirim burdan sana merak etme..ama pembe yoktu sson bıdene kalmıstı ben aldım beyaz ve turuncu vardı galiba..haberleşelim şekerim..
Pilar Aldıkalrın çok şık canım güle güle giy.Funnyda senin yeni cicilerin de çok tatlı.hele yeleklere bayıldım
bacım sağolasın yeleklerimi bende çok sevdim yaaf :1closedeyes:

funnya kahve yelek cok şık çok beğendım cuzdnda öle sonra hıc şapka kullanmadım ıcın bısey dıyemıycem sonra ıkıncı koyduklarında çok güzel nan sen ne zengınsın öle hergun alısverıs mı olur :mymeka: ahh fakırlık ahhh gözun kör olmaya:delphin:

yelek misspoem cnm , almak istersen aklında olsun..ben akseuar düşkünümdür şapkada bunlardan biri , şapka ve fularfavorimdir.. bak kullanmaya başla alışırsın ..:1hug:

vardır heralde bakarımm bebişşimm yok kızz güzel çanta yelekte güzelll bayram dönüşü fırtına gibi escennn desenee :)

Funnyda aldiklarinin hepsi cok guzel cnm cok beyendim tam bi zevk sahibisin gule gule kullanŞeniz

vardır heralde bakarımm bebişşimm yok kızz güzel çanta yelekte güzelll bayram dönüşü fırtına gibi escennn desenee :)

Ok cnm aklında olsun yane bulamazsın ben burdan hallederem gülo ..vala escem sanki bakalım da bi halta yarasa gam yemicemm yane :)) giyinip süslenip dolaşıyom ölee kaydirigubbakcemile

Funnyda aldiklarinin hepsi cok guzel cnm cok beyendim tam bi zevk sahibisin gule gule kullanŞeniz

çok teşekkürler cnm benima.s.

rouge siyah kazağı aldıysan eğer çok güzelmiş çok beğendim merak ettiğim bunları bir siteden aldın sanırım ben sitelerden alışveriş yapmayı çok istiyorum ama çekiniyorum özellikle yabancı olan sitelerden de hiçbirşey anlamıyorum malum yabancu dil olmayınca sen nasıl alıyorsun.
iyi günlerde giyersin inşallah.

Back
X