Pembe Dolap

ayy olar ne güzel ısıtır yaa ne kadar kalın corap giysem yinede üşüyorum tam benlikk gibi görünüyorkaydirigubbakcemile

benimde ayaklarım çok üşür o yüzden böyle bişey arıyodum dıchmann da buldum ohh dedim:) bakalım kullanınca görecezsırnaşık şey

güz güzelliiiiii coooooook güzelmişşş ya güle güle giyy cok begendm valaa Şeniz

güzgüzeliçizmelerinin br benzerinden bende de var.üniversiteyi sivasta okudum.orası da malum çok soğuk oluyor.öyle rahat ettiki bu çizmelerle anlatamam.benimkide aynı senin gibi içi ve tabanı kürk.sıcacık tutuyor ve o kadar kalın çorap giymene ble gerek yok.seninde çok rahat edeceğinden eminim.güle güle giyin.inanırmısın istanbulda kar yağsada ben o çizmelerimi giysem diye kar yağmasını istiyorum.sivasta ayağımdan çıkarmadığım çizmelerimi burda ne yazıkki fazla giyemiyorum

gene ben ..gene ben..
uzun zamandır yoğunluktan ekleyemiyordum hiçbişi..
buyrun bakalım..beğenicek misiniz..
bershka indiriminden ganimetler :) göynekkk
p1040368nd8.jpg
[/IMG]
zaradan hırka..
p1040369cm7.jpg
[/IMG]
tıffny tunik..
p1040370wk5.jpg
[/IMG]
b.köy tınaztepe ayakkabıcılar çarşısında bir dükkandan aldım bunlar..
markası tükan :)
p1040373ns4.jpg
[/IMG]
Lcw Yağmurluk , böyle sümsük görünmüş baya ama üstte çok güzel duruyo , kolları kısaltılabiliyo ve bu sene moda ya hani bebe montolar bunun kesimi de o şekilde..fiyatıda çok uygundu varsa ihtiyacınız en yakındaki lcw ye gidin derim :)başka renkleride vardı sanki..
p1040371og1.jpg
[/IMG]
zaradan yelek..
p1040367ob3.jpg
[/IMG]

Son düzenleme:
Pemmpiş spor ayakkabılarım :)
düğünde müğünde de giyerim ben bunnarı :)
89425251ne0.jpg
[/IMG]

tatilden döndüm evime, ve aldiklarimin bir kismini ekliyorum, yarin öbür gün digerlerini eklerim

1001091tk3.jpg

1001092qf5.jpg

1001093fo2.jpg

bu corablari annem almis bana
1001125is7.jpg

1001127ks0.jpg

1001128fx1.jpg

güzgüzeliçizmelerinin br benzerinden bende de var.üniversiteyi sivasta okudum.orası da malum çok soğuk oluyor.öyle rahat ettiki bu çizmelerle anlatamam.benimkide aynı senin gibi içi ve tabanı kürk.sıcacık tutuyor ve o kadar kalın çorap giymene ble gerek yok.seninde çok rahat edeceğinden eminim.güle güle giyin.inanırmısın istanbulda kar yağsada ben o çizmelerimi giysem diye kar yağmasını istiyorum.sivasta ayağımdan çıkarmadığım çizmelerimi burda ne yazıkki fazla giyemiyorum

o zamaaaaaan senin için şunu dliyorum..

inşallah istanbul'a kar yağar bu hafta sonuuu:Saruboceq:

Back
X