Pembe Dolap

canim ya ilkine bayildimmmmmmmmmmmmm bende istiyorum :utangac:

güle güle giyin canim, cok güzeller ikiside ama birincisi ayri bi güzel :utangac:

bi dene kalmıştı ondan ben de denemeden kaptım aldım. xs ama umarım olur şimdi denemye korkuyorum evde :utangac: çok beğendim ben de :çok üzgünüm:
teşekkür ederim :1hug:

bi dene kalmıştı ondan ben de denemeden kaptım aldım. xs ama umarım olur şimdi denemye korkuyorum evde :utangac: çok beğendim ben de :çok üzgünüm:
teşekkür ederim :1hug:

ay var ya benim gibisin bende alirim zayiflrim derim olmazsa, eve gelincede korkumdan deneyemem -tatlicadiarzu-

ay var ya benim gibisin bende alirim zayiflrim derim olmazsa, eve gelincede korkumdan deneyemem -tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3 denedim şimdi ve çok datlu oldu :asigim: kıskandırmak gibin olmasın :utangac::çok üzgünüm: gönül rahatlığıyla uyuyabilirim şimdi iyi geceleeer :1hug::tomato:

cimg2444ep4.jpg

w480.png

cimg2458ow0.jpg

w640.png

cimg2450gk7.jpg

w640.png

cimg2449sq7.jpg

w480.png

cimg2441od2.jpg

w640.png

İşte bunlarda benim aldıklarım :) Ya böyle göründüklerinden daha güzeller amaa:)

cimg2447nx9.jpg

w640.png

bu arada tarihi yanlış ayarlamışım:(

Bu arada aldıklarınızaaa bayıldıımm hepsinden istiyoooruumhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3

hiç tercih etmedim renk olan kahverengiyi kızkardeşim [coollolita] ısrarı üzerine bugün aldık.daha doğrusu o bana hediye aldı :)
abcd0001dg5.jpg

w240.png

abcd0005yz2.jpg

w240.png

güle güle kullanın arkadaşlar
iyi günlerde giyin inşallah
hepinizinki çok güzel

ooff bende ne zamandır bişi almıyorum kendime
çok alasım geldi :çok üzgünüm:

gulçın cok guzeller ı gunlerde kullan bu arada kardeşın olduğunu yenı öğrendım

Huli81: Sağol şekerim. Aşık oldun mu? Merak ettim şimdi :) Üzereyim demişsin ya :utangac:
Huli81: Ne güzel de birbirine uygun almışsın. Güle güle giy güzelim. yerimseniben

sagol tatlim benim daha iyileri senin olsun
yok daha henüz olmadim ama yakinda olurum herhalde :utangac:

astraea, düs gülcin aldiklariniz cok cok güzel ya iyi günlerde giyinin üzerinizde eskisin hihoyyyt

35142810gb4.jpg

w467.png

57516502in6.jpg

w460.png

ben de bugün bunları aldım cokacimcoook

İşte bir alışveriş canavarı daha...
Güle güle giy canım...

Şimal: Güle güle git tatlım. Yakası kapalı bişii yapmıyorlarki, bağrı açık dolanıyoruz valla, naapçaz moda a.s
Şimal: Bu senenin trendi "Alışveriş Perhizi" olacakmış. Bende duyurması..

Evet ya, ne öyle hep açık...
Yelkenler foraaa:roflol:

cimg2444ep4.jpg

w480.png

cimg2458ow0.jpg

w640.png

cimg2450gk7.jpg

w640.png

cimg2449sq7.jpg

w480.png

cimg2441od2.jpg

w640.png

İşte bunlarda benim aldıklarım :) Ya böyle göründüklerinden daha güzeller amaa:)

cimg2447nx9.jpg

w640.png

bu arada tarihi yanlış ayarlamışım:(
Cicilerini güle güle giy canım...
Montun çok hoşuma gitti

hiç tercih etmedim renk olan kahverengiyi kızkardeşim [coollolita] ısrarı üzerine bugün aldık.daha doğrusu o bana hediye aldı :)
abcd0001dg5.jpg

w240.png

abcd0005yz2.jpg

w240.png
Güzelmiş canım çantan, güle güle kullan.
Rengide güzel bence...

Back
X