Pembe Dolap

aaa evett buda çok güzel şekerimmmm..... ben çantam ve ayakkabılarımı normal gündede takım yani kumaş pantalon ceket giyerken işe giderkende kullanabilmek için bunları tercih ettim...

Belinay_merve elbisen çoookkk güzel kombinasyon da tam olmuş delikafadulden
buarada arkada kapıdaki tül olayı çok dikkatimi çekti özel bişi için mi takıldı yoksa hep mi öle :utangac: çok ilgimi çekti yaa kaydirigubbakcemile3

cicim ölesine benim kokoşluğumdan takıldı :)))
beğenemene sevimdim elbisemiii ve kombinasyonumuu:))

miklaaaaa bayıldım tişörtlereeee nerden aldıgını öğrenebilirmiyim ayrıca 3. fotodaki tişörtlerin altındaki pantolonlarda gözümden kaçmadı onlarıda çok biyendimm hemen o tükkana gitmek istiyorummkaydirigubbakcemile

canım lucky starlı ve siyahlı turkuazlı tişörtü bakırköyden aldım select diye bir mağaza. sen nerden sin bilmiyorum :( o pantolonlu gözüken fotoğraf da ZARA'dan canım.. a.s.

patient.t teşekkür ederim canım ayrıca.. :1hug:

bugün aldığım elbise tarzı tuniğim ...üstte çok şık duruyor...renkli yazlık elbisemi ise ben çok begenmeme rağmen eşim begenmedi :(

resim530.jpg
resim531.jpg

resim532.jpg
resim533.jpg

ya böle uzun elbise bende istiorum nerden aldınn:utangac:

bunlar ggden aldıklarım.. pazar günü alışveriş yaptım çok cici şeyler :))) özellikle elbiselerim süper..resimelrini çekmeye üşeniyom ama ..hastayım bide bu ara..kendimi dinç hissettiğimde çekip eklicim..
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]

bunlar ggden aldıklarım.. pazar günü alışveriş yaptım çok cici şeyler :))) özellikle elbiselerim süper..resimelrini çekmeye üşeniyom ama ..hastayım bide bu ara..kendimi dinç hissettiğimde çekip eklicim..
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]

canım ayakkabılarını çok beğendim pembiş pembiş :dance: iyi günlerde giy tatlişkoma.s.

mağazanın adını bimiyorum kızlar ,hatırlamıyorum daha doğrusu 35 tl ye aldım ..

my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]

hayırlı olsun canım ya boyle tatlı ayakkabı gormemiştimsırnaşık şey

funnyda ayakkabılarına bayıldım çok güzeller kaydirigubbakcemile5gömleğinde çok hoş güle güle kullan

funnyda ayakkabılarına ben de bayıldımdelikafadulden ama ben giysem yürüyemem ki onlarla:çok üzgünüm:

funnyda ayakkabılar muhteşemmm :)) kaydirigubbakcemile5

kızlar Ninewest te coşkun bir indirim var kaçırmayın delikafadulden

bu ayakkabıları 44 TL ye aldımmmmm =) çok ta rahat =)

cimg1800j.jpg

Son düzenleme:
Back
X