Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
miklaaaaa bayıldım tişörtlereeee nerden aldıgını öğrenebilirmiyim ayrıca 3. fotodaki tişörtlerin altındaki pantolonlarda gözümden kaçmadı onlarıda çok biyendimm hemen o tükkana gitmek istiyorummkaydirigubbakcemile
bugün aldığım elbise tarzı tuniğim ...üstte çok şık duruyor...renkli yazlık elbisemi ise ben çok begenmeme rağmen eşim begenmedi
![]()
![]()
![]()
![]()
bunlar ggden aldıklarım.. pazar günü alışveriş yaptım çok cici şeyler :))) özellikle elbiselerim süper..resimelrini çekmeye üşeniyom ama ..hastayım bide bu ara..kendimi dinç hissettiğimde çekip eklicim..
[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG]![]()
canım ayakkabılarını çok beğendim pembiş pembiş :dance: iyi günlerde giy tatlişkoma.s.
Fundaaaa bayıldım o ayakkabılara kaça aldın elbiseninde resmini çek merak ettimmm güle güle kullan şekerim
bunlar ggden aldıklarım.. pazar günü alışveriş yaptım çok cici şeyler :))) özellikle elbiselerim süper..resimelrini çekmeye üşeniyom ama ..hastayım bide bu ara..kendimi dinç hissettiğimde çekip eklicim..
[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG]![]()
bende bu çizmeleri köyümden aldım kızlar ..99 tl indirim varmış..burda bol gözüküyor ama ayağımda tam sarıyor..
![]()