Pembe Dolap

benim yenilerimm
resim182.jpg

resim176.jpg

sehnsucht hayırlı olsun hepsi çok tatlı, siyah yelekten ben de almıştım ama eve gelince üstüme küçük geldiğini farkettim, geri vermek zorunda kaldım büyüğü olmadığı için :a015:

sekerlerim hepiniz iyi günlerde kullanin
bu aralar ayakkabi firtinasimi var ne is
ama benimde almam gerekyiorda vaktim yok pek :))))
bu hafta ici bu hirkayi aldim bende
1001484c.jpg

Ayyy yumşacık bişeye benziyo hemde beyaz çok tatlııııı.güle güel giy tatlım

ya nicklerinizi yazmak niye bu kadar zor :mymeka: sehnsucht06 bayıldım hayatım hepsine hihoyyyt hulişiimmmm harika hayatım güzel günlerde giy kaydirigubbakcemile5

kızlar pazarın 1 numaralı çoraplarından almayan kalmasın kaydirigubbakcemile3 her rengi var süper sevimli bişiyyyy​
grnt0928.jpg

my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]bende bugün bunları aldım...

Son düzenleme:
çok şiriiinn çokda kullanışlı olur bu güle güle giy

cnm cok tesekkür edrim evet öyle su an üzerimde siyah bogazli badi giyindim altina hos oldu :)))
senin aldiklarinda cok cok güzel iyi günlerde giyin

hatun ne güsel bunnar yafyerimseniben
göynek süper..

HULı senın hırkayı alıntılayamadım nalet günümdeyim bugün var bi uğursuzluk..
iyi günlerde giy cnm modeli çok güzel a.s.

önemli degil canim yinede tesekkür ederim banada oluyor bazen öyle hihoyyyt

Ayyy yumşacık bişeye benziyo hemde beyaz çok tatlııııı.güle güel giy tatlım

tsk bebegim

ya nicklerinizi yazmak niye bu kadar zor :mymeka: sehnsucht06 bayıldım hayatım hepsine hihoyyyt hulişiimmmm harika hayatım güzel günlerde giy kaydirigubbakcemile5

tsk ederim sekerim, seninde coraplarin cok seker

gülsummmmm sende iyi günlerde giyin cok güzeller

kaydirigubbakcemile4Eveet bende geldimve bugün aldıklarımı ekliyorum.. Sponsorum olan canım aşkıma teşekkür ediyorum kaydirigubbakcemile3

Bu kotum

11v3yg5.jpg

Bunlar badilerim

zu4ao6.jpg

2mg2ro9.jpg

2eusoxj.jpg

sbr0is.jpg

Bu saten kısa kollu gömleğim

316tgyu.jpg

Bu renk gerçekten güzel ama burda soluk çıkmışş, beğenerek aldım fularım boynuma takıcamm

2627dbq.jpg

siyah yarım şortum

2ujo9p0.jpg

Buda parfüm seti gibi bişi baştaki rexona hediyeliydi alalım dedi aşkım, ortadaki hem bronzlaştırıcı hemde simli krem (azalmıştı yeniden aldım), en sondaki ise vücut losyonu mis gibi kokusu var (bitmişti yeniden aldım)

svoy0m.jpg

gülssuu çok güze lbadiler güle güle giyyy..

demet yerim senin çoraplarını senin gibi çok çok şirinlerrr :)

kaydirigubbakcemile4Eveet bende geldimve bugün aldıklarımı ekliyorum.. Sponsorum olan canım aşkıma teşekkür ediyorum kaydirigubbakcemile3

Bu kotum

11v3yg5.jpg

Bunlar badilerim

zu4ao6.jpg

2mg2ro9.jpg

2eusoxj.jpg

sbr0is.jpg

Bu saten kısa kollu gömleğim

316tgyu.jpg

Bu renk gerçekten güzel ama burda soluk çıkmışş, beğenerek aldım fularım boynuma takıcamm

2627dbq.jpg

siyah yarım şortum

2ujo9p0.jpg

Buda parfüm seti gibi bişi baştaki rexona hediyeliydi alalım dedi aşkım, ortadaki hem bronzlaştırıcı hemde simli krem (azalmıştı yeniden aldım), en sondaki ise vücut losyonu mis gibi kokusu var (bitmişti yeniden aldım)

svoy0m.jpg

güle güle kullan şekerim...hihoyyyt

Back
X