Pembe Dolap

kızlar pazarın 1 numaralı çoraplarından almayan kalmasın kaydirigubbakcemile3 her rengi var süper sevimli bişiyyyy​
grnt0928.jpg

ayy senin çoraplarını sevsinler :ecrin_bebek:

biçok spor ayakkabım olmasa bu pumaların lacivertli pembesinden alıcem gamyoncuiremsu

demoş coraplar ck tatlı yaa bende alcam bulursam :icecream:
gülsuuu aldıklarına bayıldıımmmmmmm :delphin:
belinaycımm cnmm sevgilin sponsorlugunda bayaa güzel şeyler almıssın güle güle kullan cnmm :asigim:

sehnsucht cnmm cok begendmm elbiseni güle güle iyi günlerde giy :asigim:
sağol tatlım
sehnsucht hayırlı olsun hepsi çok tatlı, siyah yelekten ben de almıştım ama eve gelince üstüme küçük geldiğini farkettim, geri vermek zorunda kaldım büyüğü olmadığı için :a015:
teşekkür ederim canım bende sonuncu en küçüğü kapmıştım..

hatun ne güsel bunnar yafyerimseniben
göynek süper..
HULİ senın hırkayı alıntılayamadım nalet günümdeyim bugün var bi uğursuzluk..
iyi günlerde giy cnm modeli çok güzel a.s.
sağol bacım o pembe ayakkabılar hala aklımda giyme sen onları ayağını falan burkarsın:jeyyar:
Canım bunlar çok cici güle güle giy.özellikle gözlük ve mor body süper :)
sağol tatlım mor bodyi alırken bişeye benzetememiştim ucuzdu bulunsun diye aldım ama üstte hakkaten güzel duruyomuş, keşke sarısınıda alsaydım:çok üzgünüm:
ya nicklerinizi yazmak niye bu kadar zor :mymeka: sehnsucht06 bayıldım hayatım hepsine hihoyyyt hulişiimmmm harika hayatım güzel günlerde giy kaydirigubbakcemile5
sağolşekerim seninde çorabın pek ciciymiş
sehnsucht06 çok güzel hepside güle güle giyyy
sağol gülsucum şu senin gömlekle etekten bulabilmiş değilim halakötükedihüso
sehnsucht06 ve Huli81 güle güle giyinin
teşekkürler tatlım sende güle güle giy

amanda aman negüzle şeyler alınmış yinee tek tek sayamıycam çünkü hepsine bayıldım:)güle güle eskitin canlarrrrrrrrrrrrrrrrrr:)

Bunları dün aldım.Pantolon Koton'un " ince ve uzun " isimli modeli.Yani beli,kalçaları ve göbeği incecik gösteriyo.Tavsiye ederim.42 beden benimki buna rağmen inanılmaz ince durdu.

Bu elbise de triko .Hem de vücuda yapışmıyo.Koton çoraplarla güzel duruyo.

Gri müptelası olarak bunun da rengi çok hoşuma gitti.

Mor favori renklerimden bir diğeri.Bu kaçıncı mor body hatırlamıyorum artık.

daphins güle güle giy cnmm.. öe pantolonlarda m varmıss :))
ne kdra aldıncnmm

Çok teşekkür ederim canım.Benim alt beden 42 üst 40 olduğu için pantolon hep sorun oluyo.Bu tip pantolonları önce boyner çıkardı.Boynerde 3 ya da 4 farklı model var.Kalçana ve basene göre değişiyo modeller .İsimleri var.Koton un kini ben de yeni gördüm tesadüfen.Hatta etiketinde ince uzun yazıyo ,uzun bir pantolon resmi var.Bunu 40 a aldım.Gerçekten çok hoş durdu.Kendimi iki beden küçük hissettim.

daphnis35 güle güle giy pantolonun güzelmiş mor bodyden bende moru çok severim...

Back
X