• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembe Dolap

buwekecim geç görmüşüm msjını kusura bakma.gözlük yanks,şu an piyasa fiyatı 230 lira civarı bildiğim kadarıyla ama ben bi tanıdıktan aldığım 150 ye verdi sağolsun:teytey:.( tabi piyasa fiyatı diye beni kandırmadıysa malum dost kazığı diye de bişey vardelikafadulden
karalahanacım saat de 180 civarı bişeyler sen yorulma ben söyleyimkaydirigubbakcemile3

Yüzme için aldıklarım ve bayıldığım puantiyeli kilotlarım...bikinim iki taraflıda giyilebiliyor... Gerçi onu geçen yaz almıştım yine ekledim.Diğer aldıklarımıda sonra eklerim.

buwekecim geç görmüşüm msjını kusura bakma.gözlük yanks,şu an piyasa fiyatı 230 lira civarı bildiğim kadarıyla ama ben bi tanıdıktan aldığım 150 ye verdi sağolsun:teytey:.( tabi piyasa fiyatı diye beni kandırmadıysa malum dost kazığı diye de bişey vardelikafadulden
karalahanacım saat de 180 civarı bişeyler sen yorulma ben söyleyimkaydirigubbakcemile3

cok gusel canım gule gule kullan ya ben bısey sorcam askı memnu dızısı warya orda fırdevs hanımın gözlüğü warya o cok hosuma gttı markasını goremedım bılenınız war mı?

fotoraf0004s.jpg
fotoraf0001k.jpg

bu da benim yeni cicişkom hihoyyyt

senin saatinde güzelmiş canım sırnaşık şey

Teşekkür ederim canımcım

kızlar bende bugün bu tuniği aldım.beyaz konverslerimle harika durduuuuuuu

Evvet songacım bencede converslerle süper olur güle güel giy

roselincim senin saatin de çok güzel,ben o modele de bakmıştım,swatch ın en popüler modellerinden biri.ben bikaç model beğenmiştim aşkım bunu seçmiş içlerinden.

Banada doğumgünümde nişanlım almıştı canım.ama o pembeli bi model il bunun arasında kalmış.pembeyi almıştı.ama sonra daha sade durmasının iyi olacağını düşündük gidip değiştirmiştik

Yüzme için aldıklarım ve bayıldığım puantiyeli kilotlarım...bikinim iki taraflıda giyilebiliyor... Gerçi onu geçen yaz almıştım yine ekledim.Diğer aldıklarımıda sonra eklerim.

Canım özellikle mayon ve gözlüğünü kaça aldın sorabilirmiyim.tüm ciciklerine bayıldım güle güel giy

fotoraf0004s.jpg
fotoraf0001k.jpg

bu da benim yeni cicişkom hihoyyyt

Çok tatlıymış bu iyi günlerde giy canım

Back
X