• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembe Dolap

dsc01749s.jpg

dsc01750iyy.jpg

dsc01751d.jpg

dsc01752u.jpg

:1shok: süperler , rengarenk , tatile hazırsınn :jeyyar:

:1shok: süperler , rengarenk , tatile hazırsınn :jeyyar:

ucuzlarda hihoyyyt önceden feci kazıklanıyodumda :delphin:
ben 5 ay tatil yerinde olcam şekerim hep rengarengim
sen asıl c.tesi ekliceklerimi gör :dance:
ama bütçe açıldı mı açıldı :1closedeyes:
yazın bu cullara çalışcam delikafadulden

gunaydın kızlarr gıttıgıdıyordan buna teklıfde bulunmustum kazanmısım 37 tl teklıfle kazandım bakalam kargolanmasını beklıyorum suan nasıl sızce kızlar

ebişim abercrombie hırka çok güzel fiyatıda süper uyguna almışsın ama beyaz gömlek tavsiye etmiyorum neden dersen gitti gidiyordan bu japon tarzı diye satılna mallar çok incecik oluyo.. bu senin aldıgın gömleklerde tahminim onlrda... 40 ytl fazla..

off off suan kargo sarıyer merkeze glemıs yasadıgım yere ısdeyım gıdemıyoum almaya bakalım ogleye akdar gelır heralde yazarım yorumumu ama hırkam cok sırın yaa glesın de gıyınımmm

canım ya bende netten almak istiyorum ama güvenilir mi?gittigidiyor yada buna benzer siteler bazen ççokk beğendim seyler oluyor ama tam güvenemediğimden alamıyorum...

canım ya bende netten almak istiyorum ama güvenilir mi?gittigidiyor yada buna benzer siteler bazen ççokk beğendim seyler oluyor ama tam güvenemediğimden alamıyorum...

ben çok alışveriş yapıyorum netten ..
bi sorun yaşamadım hiç

güvenlik seviyesi yüksek siteleri tercih edersen sorun olmaz..
yada kapıda ödeme ..
mutlaka iade garantisi olmalı..

KIZLAR BUNU GITTI GIDIYORDAN 40 TL VERDM TEKLFLE ALICAM 40 TL COKMU SIZCE NE YAPIYIM YARIMMM

ebiş umarım geç kalmadım ..
sakın alma..
ben aldım ..
geri yolladım..
model çok güsel duruyo ama kumaşı berbat..
kesimi rezalet..
arka taarf uzun ön taraf kısa bide gögüslerden iice çekiyo yukarı..
hüsran yani..
ve asla o paraya değmez. :1no2:

ben çok alışveriş yapıyorum netten ..
bi sorun yaşamadım hiç

güvenlik seviyesi yüksek siteleri tercih edersen sorun olmaz..
yada kapıda ödeme ..
mutlaka iade garantisi olmalı..

doğru demiş kuzu garanti iadesi şart

kıytırık sitelerden almayın

bende bi kere sorun yaşadım
o da para iademi 1,5 ayda yaptılar
bi çemkirdim adamlara :)

onun haricinde heç sorun yaşamıyom.

Bayanlar gıttıgıdıyordan aldıgım gomlek elıme gectı bole bı kazıklanma yok adam resmen resım koymus japan tarzı gomlek dıye japnca resım koyup turklerın kroca o japon tarzı dıye gosterıdlerı gomlege benzetmeye calısıslar resmen ama resmen turklerın kro ozentılıgıne benzıyo gomlek ıgrenc bısey yaa yanı guzel olabılır belkı gıyınınce butunlesınce ama resmen verdıgım para cope gıttı pazardakı mallara benzıyo belkı pazarda gorsem gıdıpte almazdımm

Back
X