• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembe Dolap

waouuuuuuuuuuuwwwwwwwww harikaaaaaaaaa alkisalkisalkis kısçem bayıldımm da sen ne yicen içcen bütün para gitmişş :))) güle güle giy tatlımmmm üzerinde eskisinnn delikafaduldendelikafadulden

teşekkürler fıstık Şeniz
otelde çalışcam orda yer içerim artukun lülülülülülü

:1shok::1shok:kanka yaaa benm altın sarısını çok sevdigimi biliyon dimi :asigim::asigim:
süper yaa eteğin pantlonn altına her şeye gider kokoooş delikafadulden
zevkine hayranm yaa ne güzel cıvıl cıvıl valla
ayy yaz geldi dimi ama bırakalım siyehları flan artıkın :icecream:
güle güle giyin canm arkadaşm Şeniz

halında güzelmiş hee :))

halıyıda unutmamış kankam benim:roflol:
bilmezmiyim dore hastası oldunusüprizzzzzaslında bunları almıycaktım ama son anda alma kararı aldım ve inan heşeyle giyiyosun..tıss sus:roflol:saol bitanem benim şımartma beni be:1hug::utangac:

Yoruldum anacım , spor yaptım alışveriş sporu :)

Bende bunları aldım bugün..

picnikcollagek.jpg

parfümdaşım var burda sanırsam :CüvCüv:
lancome dan sonra 2.favorimdir lacoste..
gömlekte güsel..
babet sevmem bu yüzden yorum yapmıyorum..
iyi günlerde kullan cnm kaydirigubbakcemile2

halıyıda unutmamış kankam benim:roflol:
bilmezmiyim dore hastası oldunusüprizzzzzaslında bunları almıycaktım ama son anda alma kararı aldım ve inan heşeyle giyiyosun..tıss sus:roflol:saol bitanem benim şımartma beni be:1hug::utangac:

kanka kimler şımarıyo burda ohooo azcıkta sen şımar :dance:
bende gidip alcam izin var mı kanka :icecream:

kanka kimler şımarıyo burda ohooo azcıkta sen şımar :dance:
bende gidip alcam izin var mı kanka :icecream:
:mymeka:sen bide izinmi istiyosun!!köpeğin olsun hepsi be deliye baklülülülülülüyerini biliyosun zaten fiyat 45 tl kanka..ve çok rahat söylim..
kanka o değilde ben bi kaç sayfa sonra tekrar bunları alıntı yapıcam yorum gelsin görmiyenler vardır belki gözüne sokıyım milletin bi dimi ama:delphin:baygınlık geçirtiyim milletekaydirigubbakcemile3..beğenmeyen olursa kavga ederim heÇok üzgünüm çoook

:mymeka:sen bide izinmi istiyosun!!köpeğin olsun hepsi be deliye baklülülülülülüyerini biliyosun zaten fiyat 45 tl kanka..ve çok rahat söylim..
kanka o değilde ben bi kaç sayfa sonra tekrar bunları alıntı yapıcam yorum gelsin görmiyenler vardır belki gözüne sokıyım milletin bi dimi ama:delphin:baygınlık geçirtiyim milletekaydirigubbakcemile3..beğenmeyen olursa kavga ederim heÇok üzgünüm çoook

:roflol::roflol::roflol:

baygınlık geçirmek istiyosan seni bugün ne gydm gel gör topiğine alalım kanka

orda alıntı üstüne alıntı oluyo zaten resmleri güncellemek için Çok üzgünüm çoook

QUOTE=_AsO__;6882832]:mymeka:sen bide izinmi istiyosun!!köpeğin olsun hepsi be deliye baklülülülülülüyerini biliyosun zaten fiyat 45 tl kanka..ve çok rahat söylim..
kanka o değilde ben bi kaç sayfa sonra tekrar bunları alıntı yapıcam yorum gelsin görmiyenler vardır belki gözüne sokıyım milletin bi dimi ama:delphin:baygınlık geçirtiyim milletekaydirigubbakcemile3..beğenmeyen olursa kavga ederim heÇok üzgünüm çoook[/QUOTE]

anladım ben onuu:roflol:sırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey

AttaQue ne kadara aldın tatlım ben çok seviyorum bu kokuyuuu güle güle kullan...

Canım parfümü Boynerden aldım %20 indirim oradan kaynaklanıyo , indirimiyle 164 tl. ye geldi ve yanında 3 tane küçüğü hediye 0.5 ml. lik. Yaz kokusu ve çok kalıcıymış gerçektende.. Ben ilk defa kullanacağım , normalde Armani kullanıyordum ama değişiklik iyidir dedim. Teşekkür ederim..

parfümdaşım var burda sanırsam :CüvCüv:
lancome dan sonra 2.favorimdir lacoste..
gömlekte güsel..
babet sevmem bu yüzden yorum yapmıyorum..
iyi günlerde kullan cnm kaydirigubbakcemile2

Selam parfümdaş kaydirigubbakcemile5
Beğendim bende Lacoste yi , daha önce Armani She kullanıyordum , sevdiğim parfümler arasına girdi Lacoste da.
Aslında param kıymetlidir ama parfüm konusunda aynı şeyi söyleyemiyorum
sengözlerimebaksanab

ahanda benimkiler :delphin:
yaz geldi gene bozuldu ayarım..
allah sonumu hayıretsin :Saruboceq:

my.php
[/URL] [/IMG]
my.php
[/URL] [/IMG]
my.php
[/URL] [/IMG]
my.php
[/URL] [/IMG]
my.php
[/URL] [/IMG]
my.php
[/URL] [/IMG]
my.php
[/URL] [/IMG]
my.php
[/URL] [/IMG]
my.php
[/URL] [/IMG]

Son düzenleme:
anammmmmmmmmmm
mor üst ve güllü dallı karışık renkli elbise nerden ve ne kadere aldın çıbık söle çok gözellerrrrrrrr

Back
X