• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembe Dolap

edaykin straplezin çok güzel....:lepi:güle güle kullan aldıklarını...opuyorumnanaktan

gülsu senin de çantan çok hoş...zemuszemusiçini parayla doldurmak nasip olsun...kaydirigubbakcemile3güle güle kullan...opuyorumnanaktan

yok kuzucumm ölee bitane ağır olsun istedim özellikle ağır aldım bazı yerlerde lazım oluyor bana ...

selam kızlarhihoyyyt
tatile çıktım kendimi alışverişe verdim-tatlicadiarzu-
babam gebertecek beni ama olsundelikafadulden
işde yeni cicilerim hihoyyyt

dsc02431a.jpg
dsc02432j.jpg

dsc02437o.jpg
dsc02439u.jpg

dsc02441f.jpg
dsc02444zfk.jpg

selam kızlarhihoyyyt

dsc02431a.jpg
dsc02432j.jpg

dsc02437o.jpg
dsc02439u.jpg

dsc02441f.jpg
dsc02444zfk.jpg

canım aldıkların süppermişşş kızının üzerinde yakıştıgını göründe birşey demezz baban merak etmeopuyorumnanaktan

selam kızlarhihoyyyt

dsc02431a.jpg
dsc02432j.jpg

dsc02437o.jpg
dsc02439u.jpg

dsc02441f.jpg
dsc02444zfk.jpg

canım aldıkların süppermişşş kızının üzerinde yakıştıgını göründe birşey demezz baban merak etmeopuyorumnanaktan

selam canlar . bu elbiseyi dün aldım.hiç çıkarmak istemiyorum üzerimden:)))-tatlicadiarzu-

Eki Görüntüle 22486

Eki Görüntüle 22487

Eki Görüntüle 22488
tatlım bu elbise bana da böyle olsa bende çıkarmamkaydirigubbakcemile3 fizik süpper çünku iyi günlerde giyyyy

tatlım bu elbise bana da böyle olsa bende çıkarmamkaydirigubbakcemile3 fizik süpper çünku iyi günlerde giyyyy

teşekkür ederim canım benim:)))opuyorumnanaktan

dıptısdıptıs canım güle güle giy aldıklarını çok güzeller. kot kaprilere bayıldım:)):lepi:

dıptısdıptıs aldıkların çok şekerrr güle güle giyinn opuyorumnanaktan

aquabarbie anacum seninkilerde hayırlı olsun süpersinn
o straplez elbise değil 2.5 ytl ye aldım hatta turkuazını da aldım da resmini ekleyemedim ablamda :sinifsinif:

ay kızlarr uzun zamandır foto makinam yok neler aldım nelerrr hepsini ekleyemesem de az az ekliyim dedim gerçi hala foto makinam yok akrabalardan aldım öhöm öhömm akçaydan aldığım straplez (2.5 ytl) ve görümcemin aldığı bolero ayrıca ablamın aldığı çanta

ayrıca sevgülümün aldığı takıları da ekliyim kahve kolyeyi bikinemle takmam için aldı normalde takılcak bişi değil deniz kabuklu

halka bileklikleri alalı biraz olmuştu ama resmini ekleyememiştim o yüzden koydum paylaşmak için
bunlarda sevgülümün aldığı takılar

bide son olarak mp3 çalarıma aldığım kılıf :kedi::kedi:

zemuszemuszemuszemus

bayildim cok güzeller güle güle giyin güle güle tak takistir canim:1hug:

hatunlar buda straplezimin turkuaz olanı ablamdaydı ona olmamış bana verdi yeni aldığım şal ve saten takım :kedi:

zemuszemuszemuszemus

edaykin güle güle kullan tatlış elbisenin mavilisi de güzelmiş saten takımın kırmızısı da bende varr

Back
X