Pembe kazak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu anlatılan yer bursa mi yani? Bende başka ülkeden bahsediliyor zannettim

Avrupada yasiyorum ve etrafimda binbirturlu irk var. Yanimda italyanca konusani mi dersin yunanca konusuna mi rusca konusani mi say say bitmez.
Turkce konusun diye o cumlenizi okuyunca bana almanca konusun diye boguren almanlar geldi aklima
Yahu ayni irktan iki insan arada kendi dilinden konussa ne olur yahu. Ben turkiyede hic bir yabanciya burasi turkiye burda turkce konusulur diye bogurmem.
Komiksiniz yahu. İnsan olun azcik...
Rahat olun kompleks yapmayin bukadar. İrklardan once insanlik gelir.
Ayrica duyanda hic edepsiz turk yok sanir. Cop vs diye anlatmissiniz..yani birsuru pislik yapan turk de var. İrklara baglamayin insanlarin pisliklerini. Turk olsun alman olsun rus vs her insanin iyisi kotusu vardir.
Sizin gibi bircok insan nefret saciyor ortaliga. Ama cok sukur akli selim insanlarda var. İs ortamimda cesitli irklar var ve yeri geliyor hepsi kendi dilinden konusuyor ve kimse de birsey demiyor herkes birbirine saygi duyuyor cok sukur.

Tabi size yapilan muameleye hak veriyorum demek degil. Ama oyle bir duruma baglamissiniz ki sanki araplarin suriyelilerin hepsi boyle gibisinden algi yaratir gibi.

ban yicem.umrumda degil fazlaca zeka geriligin var ..umarim hayat adildir yasa ve gor
Cok degil 2 yil sonra nufuslari , bizim vatandaslarimizin tam 2.75 kati olacak.
O zaman kimin gerizekali olduguni gorecegiz. Ortadogu kulturune alisik degiliz bunyemize ters.
Hümanizm baska enayilik baska
Adana Belediyesi de gerzekali olmali. Arapca tum tabelalari soktürmüs.
Misafir olduklari ulkede yagmaciliktan tacize bedavacilik a yerseyi yapiyorlar.
Egitimli ve karakterli suriyeliler yok mu ? Var. Ama turkiye de degil Isvec Almanya gibi ulkelerde
Insan olmak, toplumun icinde nasil davranacagini bilmek bu kadar mi zor ?
Misafirler bu ulkede vergi vermiyorlar dilimi ogrenmek istemiyorlar. Saygili davranmiyorlar
Çöl faresi çöl faresi çöl faresi çöl faresi çöl faresi çöl faresi çöl faresi

Üyelik ismini bile yabancı bir dille yazan bir insan başka bir dille konusulmasindam rahatsizmis..pehhhh diyorum
Bdvde yabanci dil dersi verilmesi serbest mi? Uye olurken Turkce zorunlulugu yoktu bildigim ama. Varsa oyle bir zorunluluk ben degistiririm sorun degil

niye seni evlerine mi cagiriyorlar bunyene tersmis ortadogu kulturu sana ne ? Seni ciddiye almiyorum lisede agzi.yamuk.konusan simarik kizlar geldi aklima..

he bütün egitimliler burda ondan kölnde bütün kadinlari mincik mincik ettiler hem artik globalisim diye birsey var. kimin eli kimin cebinde degil misali

Valla siz pek Araplara kıyamıyor gibisiniz Feronika.
Bu temenninizde umarım samimisinizdir.
Tüm samimiyetimle söylüyorum ne Arap ne Alman ne hıristiyan ne Ermeni din dil ırk ayrımına karşıyım. Araplara kıyamamak değil. İnsanın iyisi olur kötüsü olur. Benim için ayrım bu. Bana da böyle davranılsın isterim. Keşke davranılsa. Burada nasılsam, beni mini eteğim için eleştirenlere de öyleyim. Ya dabaşka birini eşarbı yüzünden eleştirenlere de öyleyim.

Benim ulkemde yasiyor ve turkce ogrenmiyor? Gitsin o zaman.
Bir türk de almanyada almanca ogrenmeli. Entegre olmali. Asimile olmak degil mesele.

Insan olmak ? Avrupa da yasiyorsun. Sen gel gor buradaki mide bulandirici manzarayi öyle avrupa dan ahkam kesmekle olmuyor
Giy mini etegini de goreyim seni.
Kapali kizcagizlara bile asiliyor suriyeliler burada.
Evet araplari sevmiyorum. Pis kokuyorlar. Tarihte de turkleri arkadan vurdular. Elleriyle yemek yiyorlar. Kadinlarina 4.sinif muamele ediyorlar .

niye seni evlerine mi cagiriyorlar bunyene tersmis ortadogu kulturu sana ne ? Seni ciddiye almiyorum lisede agzi.yamuk.konusan simarik kizlar geldi aklima..
Ciddiye almiyorsan yorum yazma o zaman
Ben boyle dusunuyorum basimdan geceni gozlemimi aktariyorum
Sen oyle diyorsun diye ben oyle degilim sanal ortamdan kimse kimseyi taniyamaz

Bursa Altiparmak -Fomara - Kent meydani üçgeni
Açıkçası ırkçılık değilde bulundukları yerlere çok rahatsızlık veriyorlar bu bi gerçek. Temizlik anlayışları yok. Bıçaklı kavgalar vs. Bizim de buralarda vardı gittiler rahat ettik. Onları toplumdan ayrı tutan yok normal insanlar gibi normal yaşamış olup rahatsızlık vermiyor olsalar kimsenin de birşey diyeceği yok zaten.

ben giyiyorum mini eteği. Evet kötü bakan insanlar oluyor evet laf atan oluyor eleştiren cık cık layan oluyor. Bunları yapanların ırkına bakmıyorum. Hepsi kötü insan içleri kötü....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…